ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 365
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 245
И ся кво, добре че е разпасаната Теа да има шоу JoyJoy

# 1 246
Tea: "слънчев сплиФ"

# 1 247
  • Буркина Фасо
от НОИ са съобщили, че Ергенчето е заработил стаж за първа категория труд и може да се пенсионира след предаването. rotfImbo 

# 1 248
Физиономията на едната от двете Кристини е точно такава

А надя прилича на Тейчето Наумова Grin

# 1 249
Не харесвам Виктория, но какъв беше този тъп въпрос от Валерия? Доста е нахална… Откъде това самочувствие?

# 1 250
  • Melmak
от НОИ са съобщили, че Ергенчето е заработил стаж за първа категория труд и може да се пенсионира след предаването. rotfImbo

Те трябва да му плащат вредни…

За тая Кристина… наистина някоя дама тук добре го каза “изглежда като да е помирисала нещо гадно”…

# 1 251
Ееех, Маги и на Виктория завидя ... Много кофти моменти те чакат в Ергеня с тази нагласа.

# 1 252
Аз пръчки не харесвам. Та тялото на Теа ми харесва..  съвсем ок ми е.
На Маги не..пръчка си е.
Еми да, да има какво и къде да пипнеш. Няма какво да хейтваме има излъчване Тея.  Просто малко да вдигне нивото. Да прочете една две книги и ще е топ.

# 1 253
  • Буркина Фасо

Те трябва да му плащат вредни…
първа категория  е за вредни и опасни условия, при които се работи. т.е. вредни са Smiley

# 1 254
Алеко вече е с бял бермуд Joy
Ако е под 200 еврака, не си струва обличането

Над 200 евро е! Марката е vilebrequin😁

# 1 255
Сега гледаме Хелс китчън,утре ще си пусна Ергенът,но до тогава не мога да се стърпя,кажете коя целуна днес Алек ,че Магдалена се ядоса ,

# 1 256
Ох, защо са си сложили всички от тези джуки, толкова ги загрозяват. Като се загледах в плажната сцена, ами някои са доста симпатични, красиви, но с тия две карначета на лицата всичко развалят.

# 1 257
  • София
Теа ми става любимка. Grinning Просто, та чак елементарно създание, но незлобиво, създава смешни моменти. А и като визия ми допада, не се е обезобразила като множеството.

# 1 258
  • Пловдив
Сега гледаме Хелс китчън,утре ще си пусна Ергенът,но до тогава не мога да се стърпя,кажете коя целуна днес Алек ,че Магдалена се ядоса ,
Виктория го целуна

# 1 259
Още не е излъчено-предстои .

Общи условия

Активация на акаунт