ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 407
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Melmak
Чудех се какво ми е объркано в лицето на Маги. Амии носът много зле й е отрязан, много лош избор на хирург.

# 1 261
Теа ми става любимка. Grinning Просто, та чак елементарно създание, но незлобиво, създава смешни моменти. А и като визия ми допада, не се е обезобразила като множеството.
Само трябва да си оправи косата и ще е супер. Има красиво лице.

# 1 262
Теа ми става любимка. Grinning Просто, та чак елементарно създание, но незлобиво, създава смешни моменти. А и като визия ми допада, не се е обезобразила като множеството.
Да и на мен, много ми е красива, има нещо в нея супер приятно, дори гласът й вече ми допада. Как ще има излишно в лицето и ръцете.... то от толкова със скули и хлътнали бузи като мумии вече на хората им се привижда.

Аз снощи го спрях дори преди церемонията на розата, драмите на Вика ми доскучаха. Тази вечер пуснах само началото, и ще върна за церемонията, но ви чета.

# 1 263
  • София
Теа ми е абсолютен евтинджос … и на визия, и на поведение.

# 1 264
Маги е ужасно обсебваща, много е дразнеща.

# 1 265
Какви дебати за 1 роза… той Алек да не е длъжен да дава рози само на 1 жена до края на предаването.

# 1 266
Чудех се какво ми е объркано в лицето на Маги. Амии носът много зле й е отрязан, много лош избор на хирург.

То кой въобще си харесва носа? JoyJoy Странно наистина, всички се бутат да си ги правят. Природата попринцип си знае работата и в повечето случаи се нагаждат естествено пропорциите в лицето. Не бива да се вторачва човек само в един компонент.

# 1 267
Виктория много обича да преувеличава и да си придава важност обаче. Имало целувка… Повече емоция има в целувка по челото на някое сладко кученце… А розата беше по милост и за да спре да се цупи.

# 1 268
Добре, че на Алек не му е голям и остър носът, че като показахте Магито как го е награбила направо се притесних да не си извади окото

# 1 269
Живнах...Алеко е с пУнтолон.

# 1 270
Момичета, най-важното не разбрах сега. Какви са тези гащи, от къде да ги купя и коя е марката? 😀 Наистина питам.

# 1 271
  • Пловдив

Мислех, че това си е нейният нос и се чудех как диша с тези почти затворени ноздри, а сега разбирам, че си го е причинила ... Thinking

# 1 272
  • София
Носят ли им наистина удоволствие такива жестове от мъж, продиктувани от съжаление? Всяка се мъчи да се жалва нещо и чака ответна реакция.

# 1 273
  • тук и там
На мен Сливата ми е като някоя леля на всички.Не мога да повярвам че няма 30.Може би допринася и гласът,едрият бюст,не знам..Но определено мястото и не е при"младите".

# 1 274
Давид и кой? Кои са имената?

Общи условия

Активация на акаунт