ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 228
  • 2 483
  •   2
Отговори
# 645
Хайде пак обувката.

# 646
  • Пловдив
Кофата с ла*на ме довърши JoyJoyJoy

# 647
Надя Георгиева на 25-26 никога не е била истинска влюбена. Доста тъжно.

Иска се поне малко емоционална дълбочина, за да се влюбиш, а тук сме в плиткото.
Аууи колко вярно, точно същото си мислех като я гледах, адски емоционално недорасло момиче все още. Има време, ще се отрака като стане на годините на каките😂

# 648
Това да идеш на първа среща и да вмъкнеш екскременти в разговора е интересен подход.

# 649
Надя е приемала партьора си като братче? Така ли или не съм разбрала?
Максимум до братовчед е стигала 😅

# 650
  • София
Определено много скучен сезон...
Много лигава Памела.
Надя ми хареса в началото,но след малоумните си изказвания днес, вече не👎

# 651
  • София
Боже, боже, Памела е много семпла. Алек пак почна да си показва всички зъби. Тази усмиква определено е супер фалшива и когато не знае как да реагира.

# 652
  • България
Мики Маус е толкова неприятна с тези гнусни истори... Цензурирай се малко и си присади такт и мозък.

# 653
  • Melmak
Плувкинята е мнооого злобна. Издразни ме как настройваше Теа. Ок, бели рози, ама Теа не искаше и едва ли не я изкараха, че не си спазва уговорката. После на дебатите пак злоба..

Написах й гаден коментар в инста и ме блокира на секундата. Жалка история. Тя в инста не прилича на себе си.

# 654
Роклята на Памела тази вечер много си пасва с облеклото на Алек.. но самата тя с него - не. И как говори.. майкоу. 😑

# 655
Страхотна приказха за 💩

# 656
Кикотенето й е досадно...

# 657
Устата на Памела е отвратителна.

# 658
  • тук и там
Е,тя Надето каза че е имала сериозни връзки,ама пък не се била влюбвала..С Памела срещата беше ужасна според мен

# 659
Алек отива да кани някоя и минавайки покрай Маги я поглежда и ѝ се усмихва супер интимно... убедиха ме, има тръпка.

Общи условия

Активация на акаунт