ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 235
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 630
Капитонова от али експрес 🤮

# 631
Антипатичното в Маги според мен е твърде слабото и издължено лице. Иначе другото балансира и е симпатяга. Пък и подържана жена.

# 632
Надя Георгиева на 25-26 никога не е била истинска влюбена. Доста тъжно.

Иска се поне малко емоционална дълбочина, за да се влюбиш, а тук сме в плиткото.

# 633
Гледам онлайн от чужбина уж директно, а вие обсъждате кадри, които още не съм видяла... Поне ме информирате какво следва.

# 634
На Сашко да не са му казали да мълчи, когато някой идва да ги прекъсва? 🤔 Винаги гледа "виновно" в някоя посока.

# 635
Плейбой зайче... Как какво?!

# 636
Надя Георгиева на 25-26 никога не е била истинска влюбена. Доста тъжно.

Иска се поне малко емоционална дълбочина, за да се влюбиш, а тук сме в плиткото.

Да, трябва да е доста студен и пресметлив човек. Напомня на Капитонова, за която също мисля, че не е изпитвала такова чувство.

# 637
  • София
Памела е хубава, ама ако може да мълчи.

# 638
“си представАм”
Сега разбирам защо Памела не е стигала до втора среща

# 639
Антипатичното в Маги според мен е твърде слабото и издължено лице. Иначе другото балансира и е симпатяга. Пък и подържана жена.
Изглежда страшно фейк. Като държание. За съжаление това го има и при Нани, но не в такава степен.

# 640
  • тук и там
Скука Надето .Как не се е влюбвала?Невъзможно.Ученическа първа любов ,дори несподелена не е ли имала?Странно...Оф, и след нея Мики Маус ..Много ми е нелепа Памела с този смях и с  глупостите дето ги  плещи..

# 641
“Муцунката ѝ е мъжко” Confounded Confounded Confounded

# 642
Памела е по-милата от двете сестри.

# 643
Тя обича всички животни като цяло, а аз като разфасовани на бутчета и ребърца.

# 644
  • България
Скука Надето .Как не се е влюбвала?Невъзможно.Ученическа първа любов ,дори несподелена не е ли имала?

Имам информация, че в гимназията си е имала сериозен приятел дълго време, по някое време са се разделили.

Общи условия

Активация на акаунт