ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 207
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 690
Има една мома (забравих й името) с много лоша кожа, която винаги гледа все едно й мирише на гадно.

# 691
  • Melmak
Навярно може и да са прави, че Силви не чисти и това трябва да се адресира. Обаче те се излагат повече. С тия магии и простотии, те олекват.

Има една мома (забравих й името) с много лоша кожа, която винаги гледа все едно й мирише на гадно.

Абсолютноооооооооооо. Всеки път това си мисля като я видя! Кристина май беше.

# 692
Само на мен ли част от “младите” много ме напрягат и ако съм част от тази компания бих се изнервила много. Това ехидно подхилкване, шушукане зад гърба, лицемерие, и липса на всякакво чувство за хумор… Васка много ми падна от погледа, типичната шушумига, злоба, а в същото време изглежда света вода. най-голямото ми разочарование за момента.
Надя .. не съм изненадана, просто ми е безлична и се опитва да блесне, някак изведнъж започна много да се изявява, за да се задържи повече.
а Габриел…. ужас на ужасите, типичната агресорка и самочувствие без покритие
Барбара също изглежда много  нападателна на външен вид, но до момента сякаш не е имала чак такова изказване
Теа е малко дете без мнение, не я взимам насериозно.

# 693
Ще ме замервате с... Познайте какво, ама аз не съм чак толкова потресена от историята на Пам. 😂

# 694
  • България
Скрит текст:
Може ли такъв тормоз от страна на пияните махленки заради едни неизмити чинии?
На 2 часа сън, гладни, нальокани със спирт и треперещи от студ? Всеки битовизъм може да изкара лошото от човек при такива условия. А и едва ли са само чиниите и яденето без прибори, явно системно цапа. Щом и умерените момичета се включиха, че възпитанието на Силви не е нормално.

Това не оправдава тормоза над нея. И щом "умерените момичета" Надя и Йоана ѝ се развикаха и започнаха да я обиждат, значи не са толкова умерени.

# 695
Дано изгонят пиянката тази вечер.

# 696
"Аз винаги ще те разбера." ама ще направя ли нещо? Неее. 😬

В Американската версия поне ергенът се старае да е по-справедлив.

И какво справедливо има в това, да застане на нечия страна с едностранна информация?!

Къде в коментарът ми е написано това?

# 697
Стига бе. Сякаш сме в детската градина:

- Госпожооо, а пък Лазър ми напълни д*пето с пясък! 😭

В училище много ги мразехме тия.

Да, наистина не е приятно, когато някой търси начини да прекрати тормозът, който му причиняват. Rolling Eyes

# 698
Как може да работи с деца тази "дама"?!

# 699
Мале, само като гледам тази Хриси и ми се отвращава. Не знам Алек как седи до нея.

# 700
  • Melmak
Младите го играят яко самочувствие, ама покритие няма. Двете сестри са ми най-противни след пиянката.

# 701
Христиана ли не обича да се кара с хората 😂??

# 702
Жива да не бях, предложила мир???? Хриса замълчи!

# 703
Как може да работи с деца тази "дама"?!

България е страната на неограничените възможности.

# 704
  • Melmak
Психоложка, мале умирам..

Общи условия

Активация на акаунт