ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 049
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 035
Всичко в Силви ми крещи- защитна реакция. Защитна маска ,самовнушение колко е хубава и успяла. Била е мачкана и преди , няма истинско самочувствие и гласно подчертава причините (хубавка , образована ) поради които трябва да го има. И гледането в огледалото. Картите са средство с което да се приобщи , да прави нещо считайки го за интересно с момичетата , както и " усложливостта с гланца ". Те обаче усещат неувереността и нервността и , която тя крие , и я тълкуват като заплаха , нещо лошо непонятно и вероятно зло. От друга страна , Християна , която от първите 5 секунди си търси жертва , която да разкъсва злостно и е наплашила всички (първо беше Теа и короната) . Усети лабилния човек, който не изглежда съвсем беззащитен и будещ съчувствие като Милена примерно и се нахвърли. Съответно се включи стадния синдром ,на останалите , на които им е удобно да има друга жертва , стига да не са те . Но обществото ни без да е видяло гадно поведение от страна на Силви е склонно да приеме тезата на стадото

Право в десетката си според мен!

# 1 036
Маги в къщи синът ми я кръсти Аватар ( тънка и дълга), а на мен ми напомня ролята на Миленита от сериала "под прикритие".
Според мен си е сложила брекетите преди влизането в предаването. Личи си, че въобще не е свикнала с тях. Може би целта е да свали някоя друга година от егн, обикновено като видиш брекети и мозъка казва - тийнеджър.

# 1 037
Гледам Ивелниа- не знаела нищо за формата , не била гледала нищо ,не знаела Алек на колко години е...

# 1 038
Според мен си е сложила брекетите преди влизането в предаването. Личи си, че въобще не е свикнала с тях. Може би целта е да свали някоя друга година от егн, обикновено като видиш брекети и мозъка казва - тийнеджър.
Не разбирам защо ги е сложила. И преди тях няма видим проблем със зъбите.

# 1 039
Ергенът: Родос е остров на рицарите...Т
Теа: Предполагам си е построено с тухли, каманяк, да. (смее се)
Ергенът: Този камък всъщност е на 600 г.
Теа: Верно? Бих го докоснала. На 600 г! Просто камък върху камък, нищо особено. (смее се)

Старата и същност била Теди, а сега станала Теа. Да не се казва Теодора?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 17:47 от Pepina_n3

# 1 040
Памела, с тази притча вчера, гледаше да отблъсне Алек. Беше заела и защитна поза.

# 1 041
Някакви предположения и залози коя ще си отиде довечера?
Съдейки по промото, иска ми се да бъде Теа. Твърде много са ми циркаджийките в този сезон.

# 1 042
Точно, като точилка ми е Маги, а като си отвори устата, като в ония клипчета, в които китайците ядът буболечки и те полепнали по зъбите, крачета и крила. Сори, все сме виждали брекети, ама това е много гадно и със сигурност участието и в Ергенина не подходящият момент за отлагано 25 години лечение. Устата и физиономията и стават неестествени, когато говори и се усмихва. А на снимките, които качвате от преди, зъбите и са добре.
Да няма някакъв бан, да се обсъждат брекетите на лейдито? Защото по напред бях чела коментари да не се обсъжда външния вид на участничките, ами то какво да обсъждаме тогава, Може би силикона и хиалурона, че те са вътрешни.
А в сравнението си по - напред Маги - Валерия мин. сезон, имах в предвид, че тя е фаворитката от ден 1 и ще има да ни обещават изненади и обрати, ама тц.

# 1 043
Сцената със сладоледите и напомпаните джуки беше веднъж. Особено, ако си на диета и ти се яде сладолед, чудесен начин да го откажеш.

# 1 044
Шапка ѝ свалям за брекетите- изисква голяма смелост да влезеш в такова предаване и да знаеш, че 100% ще ти се подиграват за това. Има жената истинско самочувствие. На 36 си много по-сигурен в себе си отколкото на 20-25, това привлича мъжете.
Единсвено бих искала да я видя с естествения ѝ цвят на косата.

В епизода много ми хареса Магдалена като цяло. Наистина харесва ергенина, не като Валерия миналия сезон, която никаква емоция реално не показа. А Алек какъв влюбен поглед извади с Маги, при него е ясна работата на 1000%.

# 1 045
Маги и Алек не се следват в Инстаграм. Витя обаче й харесва снимките 😄

# 1 046
Кристина май ще стяга багажа. Или там както е името на онази уж трениращата сценаристка. Много е нелепа.

# 1 047
Аз пък не, мисля че са сложени  за да бъде по интересна, нещо като каузата на Валерия или Пам.

# 1 048
На мен ми се иска този сезон да има върната роза от мома. Тя и Александра беше фаворит в сезон 1, ама накрая наистина имаше обрат. Тогава основните възражения бяха, че все пак провъзгласиха “победителка”. Според мен това ще е сезон, в който ще се опитат да компенсират допуснатите дотук грешки. Няма да позволят очевидна фаворитка от епизод 1, нито пък ще нагласят победителка само и само, за да има. Очаквам наистина нещо различно

# 1 049
Не разбирам защо ги е сложила. И преди тях няма видим проблем със зъбите.
Може да е проблем със захапката, никой няма да се подложи на това просто "за да носи брекети".
Според мен Христиана след вчера съвсем се изчерпа като образ и много скоро ще напусне, иначе ще стане досадна. А и нито тя има интерес към Алек, нито той към нея.

Общи условия

Активация на акаунт