ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 069
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 905
Май е завършила "Психология", пък има диплом за маникюрист.

# 1 906
Много смешна снимка от Facebook Joy щях да питам и забравих - никой нищо не каза за коленете на Тейчето, а като се разхождаха по камънака и я боляха подметките, коленете и бяха здравички 😁
Вижте и физиономиите на другите две 🤣 Кристина или Криси не знам коя коя е) наистина прилича на оная риба! 🤣

Скрит текст:

# 1 907
Тя Криси като Капитанова. Има перманентна физиономия сякаш й мирише на нещо лошо.

# 1 908
  • Melmak
Да, и капитонова бърчеше нос като немска овчарка.

# 1 909
Християна днес в Преди обед влезе бременна в студиото .Ето го спряганият и приятел  
https://kliuki.bg/kliuki/ekskluzivno-eto-bashtata-na-badeshtoto- … vlyubenite/219352

Водещата и подари буркан от компот от сливи Laughing   Майка и и баща и изобщо не били доволни от поведението и в предаването.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 17:37 от Еlpida

# 1 910
Тя не потвърди, че е бременна. Дано Цако не се прецака!

# 1 911
Не гледах интервюто на Христиана, ако е бременна, много хубаво жива и здрава да е. То толкова е измислено това шоу а и тя толкова незаинтересована беше от Алеко, че нека си гледа реалния живот. За техните не се изненадвам, че не са във възторг от участието ѝ. То кой ли е във възторг. Радвам се, че приключи тоя цирк с нея.

# 1 912
Няколко страници по-назад се коментираше, че момичетата изглеждали като 20 годишни и как можело да смятаме, че са предварително състарени. Те може и да са млади, но масовото мнение е че поне няколко от тях изглеждат значително по-възрастни - Кристина, Йоана и Габриела никога не бих повярвала, че са на толкова, на колкото се представят. Дори Барбара изглежда доста по-зряла. Христиана пък е упомрачаващо изхабена за 30 годишна.

Свежест в младите виждам единствено в Екатерина и Васка. Първата има съвършена кожа. Валерия, която е най-малката участнича, е адски подпухнала.

# 1 913
Тя не потвърди, че е бременна. Дано Цако не се прецака!
Е ,тя не потвърди  най-вероятно суеверие ,ама то още отдалече и си личеше .

# 1 914
Валерия има хубост като на Бонбонова. Екзотични, съблазнителни, нежни, смугли. Обаче и двете нещо престоя не им се отразява добре: от храната ли, от алкохола ли… подпухват, изглеждат болни. Бонбонова беше на 30 в нейния сезон, Валерия е с 10 години по-малка.

# 1 915
Кристина Горджъс изглежда странно, защото устните и са обърнати надолу вместо нагоре. Това се оправя с малко ботокс в мускулчетата в ъгълчетата на устата. Ако чете тука момичето, де…

# 1 916
По някаква причина не вярвам на думите и поведението на Маги. Всяка реплика, поглед, действие и с момичетата, и с Алек ми изглеждат като много, много лоша актьорска игра.
Все едно са я сложили там да крепи сезона, в случай, че нищо друго не се случва. Безумно преекспониран ми е този "клик", както и цялото и поведение, особено реакциите ѝ на целувката с Христиана, която е ясно като бял ден за всеки, че има шанс с Алек, само ако е последната жена на земята.
Не знам.. просто всичко в нея ми крещи, че е абсолютен фейк, въпреки че в началото я харесах.

# 1 917
Валерия толкова много ми хареса като влизаха в къщата....после се чудех това същото момиче ли е, гримът и прическата може да направят много.

# 1 918
По някаква причина не вярвам на думите и поведението на Маги. Всяка реплика, поглед, действие и с момичетата, и с Алек ми изглеждат като много, много лоша актьорска игра.
Все едно са я сложили там да крепи сезона, в случай, че нищо друго не се случва. Безумно преекспониран ми е този "клик", както и цялото и поведение, особено реакциите ѝ на целувката с Христиана, която е ясно като бял ден за всеки, че има шанс с Алек, само ако е последната жена на земята.
Не знам.. просто всичко в нея ми крещи, че е абсолютен фейк, въпреки че в началото я харесах.

Не е уау, наистина. Дори са нямали индивидуална среща и това прехласване на мен лично ми идва туу мъч, особено като започне да обяснява как й спира въздуха. Нелепо ми е малко. Аз затова харесвам Надежда. Супер ненатрапчива е, в същото време има характер, нежна, красива, умна, много си отиват с момчето.

# 1 919
Хора, снощи не успях да изгледам целия епизод, само до коктейлите на плажа стигнах.
Някак по-различни мисли ми идват, когато не чета тук, докато гледам. Сякаш успявам повече да вникна и наблюдавам по-малките неща.
Ще наваксам тази вечер и ще ви изчета.

П.С. Дами, честит празник! Надявам се приемате тази роза от мен Flowers Rose

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 17:34 от ItsAnabelle

Общи условия

Активация на акаунт