💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 846
  • 924
  •   1
Отговори
# 165
  • София
me_for_president, и аз днес го забелязах. В един момент като го дадоха на дивана  за 1-2 секунди се зачудих какво прави Мъци там.

dizi, едва ли много четат, но по принцип не се изключват двете. Ние с мъжа ми четем почти всяка вечер, после той заспива и гасим лампите, съответно аз продължавам на телефона. Ако човек не спи сам, се съобразява и с другия.

# 166
Миналата година имаше някакви игри за Спасяване от номинации, а тази година - Имунитет.
На Галена и Гергана + мъже май им хареса.

# 167
Йордан малко ми прилича на Мъци
Мъци е мина̀л покрай Йордан. Освен, че Мъци е нисък и плешив, а и бицепсчето му е колкото китката малко момиче. Йордан има здрави ръце, в лице изглежда по-добре, брада оформена, а и в телосложение е много по-добре. Но като си отвори устата.... то не се трае от диалект Grinning   На Мъци телосложението е като на Дилян.

А колко от вас ви успокояват след скандал с топло мляко? (с медче) Grinning Grinning Grinning Grinning

Въпросът на вечерта, хахахахахаха

# 168
  • Sofia
Йордан изобщо не изглежда добре. Прекалено отпуснат и омазнен, нищо общо с човек ползващ фитнеса по предназначение. Далеч съм от мисълта, че всички трябва да са Аполоновци, но той е с претенции, че е трениращ.

# 169
Ох, донякъде ми е кофти за Петя и Елизабет. Млади момичета на моята възраст, а мъжете им са под всякаква критика. Йордан е абсолютен селски бек, момичето е родило наскоро, изглежда прекрасно - как може да й казва, че е дебела? Кофти ми е, че тя едва ли не го вижда като някой супер красив, а той просто изглежда прилично.

Петя и Дилян - насадила се е изключително рано с мъж, който макар и да я гледа, реално не блести с интелект или кой знае какви физически умения. И мисля, че го осъзнава и за това се ядосваше толкова много във вчерашния епизод и преди тази игра.  

Дано да са щастливи, просто ми става леко тъжно да ги гледам, като те са едни от най-несигурните двойки.

# 170
Точно днес ми попадна заглавие на статия, че телефонът е съвременният биберон. Оказва се вярно. Отговорите го доказват.

# 171
Ох, донякъде ми е кофти за Елизабет. Млади момичета на моята възраст, а мъжете им са под всякаква критика. Йордан е абсолютен селски бек, момичето е родило наскоро, изглежда прекрасно - как може да й казва, че е дебела? Кофти ми е, че тя едва ли не го вижда като някой супер красив, а той просто изглежда прилично.
Въобще не ми е кофти на мен, красиво момиче е, избрала си е някакъв посредствено изглеждащ "плейбой" и му търпи обидите и опитите за насаждане на несигурност, защото той самият осъзнава, че не й е на нивото визуално. Тя си е виновна.

# 172
  • На морето!
Добре че сте сложили снимки и визитки на първа страница, още не мога да се ориентирам с имената.
Ивайло на Ивана е отврателен, не знам как и  защо тази жена се занимава с това недорасло, агресивно "лъвче ".
Йордан на  Елизабет ли е плейбой? Ще падна !

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Елизабет, не само изгкежда добре в тяло ами си е направо слаба. Имало фитнес ще и вика тоя омазнения 🤦‍♀️
А той дето темето му е плешиво и пет косъма се чуди на къде да ги завърти за да го скрие.
И доста странно как майка му на Ивайло не е ходила никога в тях на гости.

# 174
  • София
На мен не ми е странно, вероятно не одобрява тези взаимоотношения.

# 175
  • Дубай
Не ми е странно, че майката на Ивайло не ги посещава, не одобрява сигурно Ивана, затова. На мен ми е супер чудно защо  Ивана търпи такова нещо, изглежда зряла жена, а този се перчи за всичко, като японско петле... Много лошо крещи и се ядосва!

# 176
  • софия
Поне разбрах, че половината от жените в това предаване не могат да заспиват без... телефона!  Явно за книжки не са чували тези хора...
И аз не заспивам без телефон. Книжките ги чета на него.
Може това да са имали предвид 🙃

Доп. Вчера в предаването на Алекс като шум слушах невнимателно жена, която обясняваше, че мъжът ѝ спрял да я харесва след второто раждане. И след първото имали проблеми, докато не била отслабнала и не започнала да изглежда като преди раждането. Искаше да отслабне и "пак стане красива", за да започнел пак да я харесва. Мъжът изглеждаше посредствено и семпло, не беше и финансово красив. Жената не беше красавица, но не беше грозна или запусната, изглеждаше си ок.
Не знам какви са тези взаимоотношения и ценности, каква е тази липса на самоуважение от страна на жената.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 09:31 от zvаnchе

# 177
Той мъжът на тая си беше направо грозен

# 178
Едва ли е вярно, но в жълтите сайтове пише и това:

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 10:12 от diziler

# 179
Елизабет, не само изгкежда добре в тяло ами си е направо слаба. Имало фитнес ще и вика тоя омазнения 🤦‍♀️
А той дето темето му е плешиво и пет косъма се чуди на къде да ги завърти за да го скрие.
Скрит текст:
И доста странно как майка му на Ивайло не е ходила никога в тях на гости.
Мъж да ги говори такива за жена си и то пред камера не е много на добре.

Но Елизабет според мен в никакъв случай не е със слабо телосложение, с нормално - да. А това, което я прави да изглежда пълничка, е кръглото ѝ лице.

Понеже ходя редовно на фитнес обаче, мога да каже, че с фитнес точно не се отслабва, а се правят мускули. Може би си зависи доколко се набляга на кардио упражненията, които аз поне пропускам изцяло, защото съм достатъчно слаба и достатъчно си се движа.

Както и да е, мисля, че на Йордан най-секси му е професията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт