💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 691
  • 924
  •   1
Отговори
# 420
Ивайло щял да очерни предаването,що за глупости говорите тука,то предаването е направо почернено от РЕВАНЕ,то бива реване ама направо са толкова смешни,все едно са на погребение,гледат като умрелоци.

# 421
  • София
И мен много ме дразни това фалшиво реване. Големи лицемери ми се струват повечето.

# 422
  • на село
Къде пък го видяхте това РЕВАНЕ Joy !?
Освен когато се прегръщат пред тв.
 Друго предаване ли гледам, макар, че не се задълбочавам, ама чак толкова.

И с Ивайло и без Ивайло, все тази, приемам го като един участник, дошло му времето- изгонили го, чак да ми липсва- едва ли, но реалита гледам, или слушам Grinning за разтоварване.
Има още толкова материал вътре, като намалеят и игрите няма да са така досадни с повторенията.

# 423
  • До морето
Оф, наистина не се чете в тази тема. Преди няколко страници се написа, че Христина в подкаста е казала, че жените непрестанно ревяли. Това не е показано. Всеки избира дали да вярва или да не вярва на участник, който издава "нещо от кухнята".
Не става ясно за какво реват - за това, че има вероятност да отпаднат, за тези, които отпадат или за нещо друго. Може да са се събрали само емоционално нестабилни участнички тази година....Може и за децата си да реват ...

90% от участниците във всякакви риалитита, после обясняват, че когато си затворен с хора на едно място всичко се умножава по 100 като емоции и чувства. Усещат специална връзка помежду си. Така че аз приемам, че не са лицемерни и наистина им е тъжно когато някой си заминава.
За Ивайло и Христина -не ми харесват, но според мен са намерили формулата на успешната връзка и са се намерили двамата. Той е експанзивно, многознаещо плямпало, тя е тиха, спокойна и умерена. Такива са и Галена и Петър. Ако и двамата бяха като нея, щяха да са умрели от скука, ако бяха като него, щяха да са се избили. Намерили са баланса.

# 424
  • София
Ивайло щял да очерни предаването,що за глупости говорите тука,то предаването е направо почернено от РЕВАНЕ,то бива реване ама направо са толкова смешни,все едно са на погребение,гледат като умрелоци.

То вероятно ще го очерни, ама не този Ивайло, ами другият. Grinning

# 425
Очевидно трябва да сме много поласкани, че някой участник, явно скучаещ много, чете и коментира себе си в група на bg mamma. Очаквам скоро и автографи да раздава на фенките си 🙄 Четем, книги най-вече и моля за прошка, че сме пропуснали скъпоценния му коментар

# 426
Ами четете си книжките. Не знам какво правите в темата. Някои влизат, прочитат последните 5 мнения и се включват неадекватни в разговора. Неуважително е.
И не знам защо се трият мнения.

# 427
  • Дубай
Поласкани не, но му прави чест, че застава зад себе си .
Лично на мен ми бяха интересни с Христина пред другата двойка. Наистина той е човек който не си замълчава, но както видяхме и Румен ги ръси  едни, точно един такъв Ивайло му трябва да го приземи на земята.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 14:54 от I.V

# 428
Ивайло го гледах във Фермата, сега и тук и така не стигнах до окончателно становище за себе си ,харесвам ли го или не Grinning  не ми е любимец ,но пък с  жена си са интересна двойка, личи си че се обичат и си  бяха точно на мястото в този формат. Все пак предаването е "един за друг" ,  не се казва " кой е най-добрия човек"  или нещо подобно

# 429
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама той Румен веднага захапа и Ивайло веждата, та там ще има тепърва скандали. Има спортен хъс за победа тънковеждев и тоя веднага го захапа тънко, че видиш ли без да тренира е по-напред от него.

# 430
На този пък Румен са толкова плоски шегите, че не си заслужава да му се обръща внимание.

# 431
  • Дубай
Тънковеждов, Скубивеждов... Ах, Крушарски, дано прочете коментарите и си оправи веждите.
Румен е с черен хумор, което не е ок...Преди да се бъзика с хората и ги определя какви са, да вземе да се види ,той какъв е

# 432
На мен Румен ми е много забавен. Шегите му са по-скоро наивни по детски и по никакъв начин не ме дразни, така както ехидните коментари на вече изхвърлената двойка

# 433
Ох, хора, стига с тези спорове за това кой е Ивайло. 😉
Този, който пише в момента (''Здравейте Симпатяги'') е Ивайло от Фермата, Един за друг и 'Извън групата в Ютюб и т.н. Потвърждавам.
Дяволо, отдавна съм ти фен, да те очакваме ли в подкаста?

# 434
  • Дубай
Разбира се, уважавам мнението Ви, но мен пък такъв хумор не ми е приятен.
Ивайло поне умее да защити мнението си, а гореспоменатия като не може и с юмруците. М, не, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт