Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да направи жената, ако нейните резултати от хистологията показват злокачествен растеж след операция за отстраняване на миома?
Какви са изискванията за получаване на ТЕЛК (трудова инвалидностна пенсия) в България?
Какви са изискванията за получаване на ТЕЛК, ако яйчниците са отстранени преди 50-годишна възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да направи жената, ако нейните резултати от хистологията показват злокачествен растеж след операция за отстраняване на миома?
-
Какви са изискванията за получаване на ТЕЛК (трудова инвалидностна пенсия) в България?
-
Какви са изискванията за получаване на ТЕЛК, ако яйчниците са отстранени преди 50-годишна възраст?
-
Какви са причините за кървене при жена в менопауза и какви прегледи се препоръчват?
-
Какви са изискванията за получаване на ТЕЛК, ако яйчниците са отстранени, но фалопиевите тръби са запазени?
? Аз и сега едва поддържам да не стана 100кила, не знам след това какво ще е. Нервите, деперсията, та даже видимото остаряване хич не ме радват. Как ще се търпя, за околните не знам.