Хистеректомия. Въпроси, отговори, коментари.Тема-9

• 49 530
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Доц.Карагьозов е във Вита, т.е. частна болница. Аз при него се оперирах и съм страшно доволна, но си е с доплащане, не е само НЗОК.
Аз доколкото проучвах наистина много го хвалят. Още от кога записва за другата година вече. И там, като и в Плевен ще е яко чакане. Sad

# 316
  • София
Доц.Карагьозов е във Вита, т.е. частна болница. Аз при него се оперирах и съм страшно доволна, но си е с доплащане, не е само НЗОК.
Аз доколкото проучвах наистина много го хвалят. Още от кога записва за другата година вече. И там, като и в Плевен ще е яко чакане. Sad
Тъкмо гледах първи възможен час за юни 2025 🙄

# 317
Пробвай проф. Костов в Майчин дом. Но и там ще е същото според мен.

# 318
Чака се за прегледи, като кажеш, че е за операция при него, веднага приемат.

# 319
  • София
Пробвай проф. Костов в Майчин дом. Но и там ще е същото според мен.
Записах при проф. Костов ама в някакво Феми клиник. Само за там ми излизаше в супердок. За август тази година има часове 😁

# 320
Ванеса, аз не зная къде е това. Вероятно има частен кабинет. Като минеш преглед ще уговориш за операция.

# 321
  • София
Ванеса, аз не зная къде е това. Вероятно има частен кабинет. Като минеш преглед ще уговориш за операция.
Дано някой да каже приблизителна цена за операцията по здравна каса колко е.

# 322
От 0 до 5000, зависи от болницата, от лекаря, от вида на операцията.

# 323
Момичета,имам нужда от ПОМОЩ!Писала сьм тук,за операцията ми,всичко премахнато,вече 7 м,НО!!Преживявам някакьв ужас!Косата започна да ми пада,Не,да капе,пада,ноктите ми се скапват,всичко се случи за 10 дни,ей така,изведньж.Изпаднах в Шок,трьгнах по лекари.До сега излезе само,че Естрадола е много,много ниськ,и вит Д.Вземах да пия Ревалид,Ендрокриноложката ми отказва лечение с Хормони.Вече сьм за перука,заж20 дни ми падна косата.Моля ви за Помощ!Някой ако има като мен,да помага.Благодаря
Аз витамин Д го стабилизирах и сега го поддържам с едни турски ампули витамин Д, които са и бюджетни. Бият се мускулно по една на месец. Всичко друго пробвах, но без резултат.

# 324
И на мен ми слагат ампули от Турция. Една на месец не е ли много?

# 325
  • Бургас
Момичета,имам нужда от ПОМОЩ!Писала сьм тук,за операцията ми,всичко премахнато,вече 7 м,НО!!Преживявам някакьв ужас!Косата започна да ми пада,Не,да капе,пада,ноктите ми се скапват,всичко се случи за 10 дни,ей така,изведньж.Изпаднах в Шок,трьгнах по лекари.До сега излезе само,че Естрадола е много,много ниськ,и вит Д.Вземах да пия Ревалид,Ендрокриноложката ми отказва лечение с Хормони.Вече сьм за перука,заж20 дни ми падна косата.Моля ви за Помощ!Някой ако има като мен,да помага.Благодаря

Провери си и желязото, минерали, витамини. От упойките се случва нещо. Може би организма се чисти. Ако си карала някой вирус тип ковид също се получава така.

# 326
Докато се вдигне нивото на витамин Д се слага една ампула всеки месец, а после за поддържане на стойностите - 4 или 5 ампули годишно. Или зимата по - често, а лятото по -рядко, зависи колко обичате да стоите на слънце, защото аз съм много бяла и със слънцето не можем да намерим общ език.

# 327
Докато се вдигне нивото на витамин Д се слага една ампула всеки месец, а после за поддържане на стойностите - 4 или 5 ампули годишно. Или зимата по - често, а лятото по -рядко, зависи колко обичате да стоите на слънце, защото аз съм много бяла и със слънцето не можем да намерим общ език.
Аз обичам да живея навън, живея на морето. Ставам много черна всяко лято. Сега заради операцията не мога още на плажа.

# 328
  • Ланкър, планините Овнерог
Набавяне на Витамин Д чрез слънце в градски условия е почти невъзможно. Това според ендокринолога, при който ходя. Горе в планината може и да стане.
Относно цената за хистероктомията, много зависи какво и как ще е. Не е едно и също за всички. Моята операция беше отворена, махане на всичко+23 лимфни възела+апандесит. Операция 4+ часа, онкологична, 11 дена хоспитализация. НЗОК+доплащане (частна болница)=3420лв, като цената я знаех предварително.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 13:51 от Гита Ог

# 329
Набавяне на Витамин Д чрез слънце в градски условия е почти невъзможно. Това според ендокринолога, при който ходя. Горе в планината може и да стане.
А на морския бряг? Wink
Моя винаги е на горна граница.

Общи условия

Активация на акаунт