Хистеректомия. Въпроси, отговори, коментари.Тема-9

• 49 640
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • България
Малко офф: Последните години долната част на корема винаги ми беше подута. Преди операцията ( с робот ДаВинчи ) и след нея пак. Но, спрях прясното и киселото мляко и коремът ми се прибра. Направо не мога да повярвам, не съм се виждала така от 20-е годишна  Simple Smile
Не близвам прясно и кисело мляко. Много рядко ям яйца и сирене. Преди бях с плосък корем, след операцията има видима промяна, която вече приех и се коригира лесно със стягащо бельо. Все си мислех, че ще се поприбере това "тъпанче", но не би...
Да сме здрави!

# 421
Точно отпуснат стои коремът ми от пъпа надолу. Имам си талия, над пъпа нямам подуване. Като легна и при мен се изпъва Grinning
Месо и млечни не ям. Сутрин е най-добре, после явно гравитацията си казва думата Simple Smile
Много ме дразни, честно. Ама, каквото такова. Да сме здрави!

# 422
Оф, аз млечни не ям също. Последните дни подуването малко се прибра, талията се показа. Гастрото ми изписа Комфортекс.

# 423
Общо взето сама. Но обсъдих с гинеколог и си направих изследвания, нисък прогестерон, висок естрадиол. Вече съм доста добре.
А подуват ли ви се глезените мен всичко ми се стяга и умирам от болки а цикъл като се забави и после дойде няма спиране

# 424
  • Благоевград
Здравейте, момичета, извинете че така нахлувам. Преди 5 години, когато ме оперираха от РШМ имаше доста добри отзиви за Горчев, но имате ли пресни впечатления? Искам да отида за второ мнение при него, но предвид че не ме е оперирал той се притеснявам дали ще ми обърне внимание, четох доста лоши отзиви вече за него и се притесних.... А положението ми е сравнително спешно, срасна ми каналът и сега не може да ми изтича цикъла, което е свързано с доста болезнени спазми. Моят доктор предлага или спиране на цикъла с хапчета(ако изобщо успеем) или махане на матката .... Много ме е страх, май повече от преди операцията....

# 425
Горчев почти не оперира вече. Проф. Славчо Томов е основно сега. Аз се оперирах при него, доволна съм. Няма да откаже, но за преглед се чака.

# 426
  • Бургас
Мен ме оперира акад. Грочев преди година и половина точно.
Моя приятелка беше при него на операция в началото на този месец. Точно сутринта ми се обади и сподели, че вече се чувства много добре.
Аз съм много доволна от избора си. Направо съм нов човек.

# 427
Аааа и за Горчев няма спор. Добър е!

# 428
  • в пустинята
Момичета,помагайте.8 м.след тотална,отворена операция ми опада цялата коса за 1 м.Изскедвания,лекари,лекарства и продьлжава!Искам да отида пак на ендокр.за Пловдив дайте добьр с направление.Благодаря
Вече сьм с перука

# 429
Милата, съчувствам ти! И моята пада повече, но виждам, че и расте нова. Дано намериш решение на проблема!

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 10:50 от Ena123

# 430
И моята пада доста, мисля да почна биотина!

# 431
  • в пустинята
Милата, съчувствам ти! И моята пада повече, но виждам, че и расте нова. Дано намериш решение на проблема!
Казват,че е вследствие операцията,хирургическата менопауза и това е!

# 432
Талибанка, и аз ти съчувствам, от позицията на човек, който нямаше една година коса на главата. Но сега вече порасна и даже е по-хубава от преди. Със сигурност и при теб е нещо временно и пак ще ти поникне косата. Само намери добър лекар, който да ти помогне.
Да не би да пиеш някакви лекарства с ефект на химиотерапия, които унищожават фоликулите на космите? Имаш ли вежди, мигли, под мишниците косми.. там всичко наред ли е?

# 433
  • в пустинята
Талибанка, и аз ти съчувствам, от позицията на човек, който нямаше една година коса на главата. Но сега вече порасна и даже е по-хубава от преди. Със сигурност и при теб е нещо временно и пак ще ти поникне косата. Само намери добър лекар, който да ти помогне.
Да не би да пиеш някакви лекарства с ефект на химиотерапия, които унищожават фоликулите на космите? Имаш ли вежди, мигли, под мишниците косми.. там всичко наред ли е?
Имам навсякьде,само коса нямам

# 434
Със сигурност хормоните са разбъркани. Пълни изследвания на полови и щитовидни направи, все ще излезе къде е проблемът. Успех и скоро да се похвариш с разтеж на нова коса!🥰

Общи условия

Активация на акаунт