Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Форумът предлага различни мнения относно болниците за раждане във Варна. Някои майки предпочитат Майчин дом, други Окръжна болница, а някои избират Тина Киркова. Различните избори се дължат на лични предпочитания, опит и препоръки на лекари. Важно е да се консултирате с лекаря, който наблюдава бременността ви, за да вземете информирано решение.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
45-дневният болничен е предназначен за жени след раждане. Относно изследванията, някои майки споделят, че биха искали да си носят епруветки за изследвания, като вземане на вагинална и анална проба. Това може да бъде свързано с микробиологични изследвания. Важно е да се консултирате с лекар относно конкретните изисквания за изследвания.
-
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
СУЕ е неинвазивно изследване, използвано за оценка на здравето на бременната и плода. Нормалните стойности на СУЕ по време на бременност могат да варират, но обикновено се оценяват различни параметри като размер на плода, околоплодни обвивки, околоплодна течност и други. Важно е да се консултирате с лекаря, който извършва изследването, за да разберете дали стойностите са в нормални граници.
-
Какви са мненията за раждането във вода и къде е предпочитано?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите във Варна?
! А болката от случилото се винаги ще пари в сърцата ви, каквото и да реши съда... 
! А какво ли ще стане като излезем в болничен....
. На тези, които по един или друг начин са пострадали от некомпетентни доктори, искрено съчувствам, да се борят за правата си, само това мога да кажа! 
, помага!
Ние имахме подобно проблемче преди Коледа, но след няколкодневни преговори си разяснихме на кой какво му пречи и сега всичко е наред
. Е, не е както преди,ама по вече видими причини ще го преживея още някой друг месец. Аз мисля, че много повече вреди, ако не правим секс, защото дори и да се опитваме да го отречем,организмът си го изисква.....
.... а и консултациите все още са отменени в Плевен и малко ме е страх да не стана като с Пролет, да ми се скарат другата седмица, че чак тогава ще видят те

)!
.Съжалявам за преживяното и с твоето внуче,наясно съм с това какво изживявате и в момента,защото на нашите кумци детето вече почти година го водят на рехабилитационни процедури за раздвижване на ръчичката,която също беше контузена при раждането.Не спирайте да се борите и УСПЕХ!!! 
,
Чак да му се отще на човек.....
Виждам само стомах като земното кълбо и лице като питка- особено нощно време като подпухне...
А и ме гони един апетит последните 2-3 дни. Лоша работа.

резултат - огромна радост, но и 100 пъти повече притеснение дали всичко ще е наред този път. Точно това ме е карало винаги да търся информация по всякакви теми, да правя 100 изследвания и да се презастраховам с прегледи.
Не знаех че правят така...
Аз бях обезумяла от страх да ставам, но трябваше. Дограмата в стаята беше крива и духаше, никакво отопление. Абе нямам думи. Санитарките обаче ставаха много бързи като дойдеше време за визитация...ПО НЯКАКЪВ МАГИчЕСКИ НАЧИН подлогите ставаха чисти (седяха си пълни иначе по цял ден) От друга страна сестрите баха мили с мен. докторите мисля адекватно ме лекуваха. След първият месец ме преместиха на някой си етаж. не си спомням кой...Там след тоталната изолация се намерих в стая с няколко жени и те всички бяха мили и симпатични. тоалетните бяха гаднички но както и да е. Там всеки ден ми следяха тоновете, един ден апарата спря да работи, не можеш да викнеш сестра да види...единственото което направих беше да сваля колана и да чакам да дойде някой да го види. Някой казал на док че АЗ съм го рзвалила. Тази кретенка дойде в стаята и се разкрещя все едно съм и слугиня или дете
с часове никой не дойде да ни каже (бях с 4-5 жени) как са бебчетата.