Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Форумът предлага различни мнения относно болниците за раждане във Варна. Някои майки предпочитат Майчин дом, други Окръжна болница, а някои избират Тина Киркова. Различните избори се дължат на лични предпочитания, опит и препоръки на лекари. Важно е да се консултирате с лекаря, който наблюдава бременността ви, за да вземете информирано решение.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
45-дневният болничен е предназначен за жени след раждане. Относно изследванията, някои майки споделят, че биха искали да си носят епруветки за изследвания, като вземане на вагинална и анална проба. Това може да бъде свързано с микробиологични изследвания. Важно е да се консултирате с лекар относно конкретните изисквания за изследвания.
-
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
СУЕ е неинвазивно изследване, използвано за оценка на здравето на бременната и плода. Нормалните стойности на СУЕ по време на бременност могат да варират, но обикновено се оценяват различни параметри като размер на плода, околоплодни обвивки, околоплодна течност и други. Важно е да се консултирате с лекаря, който извършва изследването, за да разберете дали стойностите са в нормални граници.
-
Какви са мненията за раждането във вода и къде е предпочитано?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите във Варна?
,защото днес имам рожден ден.Пожелавам на всички леко раждане през април и здрави и хубави бебоци.Както писах онзи ден,напоследък съм в лека депресия,но се надявам след купона днес и утре, вече да се оправя.По въпроса с раждането-ами сега ме е страх много повече от първия път.Аз по принцип съм оптимистка и тогава си бях много спокойна,но сега щом съм решила да си платя за лекар,значи...Но да не ви натоварвам и аз с моя разказ за първото раждане.Тези дни ми се е отворил един апетит,и то за сладко,та определено се очаква скок в килограмите.А и бебето,както се е обърнало напречно е много неудобно като се разрита или просто се протяга.Аз мисля да раждам в бившата Тина Киркова,защото ми е наблизо,пък и меко казано останах недоволна от Шейново.Ако някоя мама ходи днес до там,ще помоля да пише дали са възстановили консултациите.За срещите в центъра на мен ми е невъзможно,защото няма кой да ми гледа детето,а много бих искала да се запознаем,но ако има някоя мама в района на Красна поляна,с удоволствие бих се срещнала с нея.Слънчев ден на всички

ами ние имаме желание и двамата, обаче се въздържаме от чести контакти и сме мнооого внимателни, да не кажа че сме останали само на "алтернативни методи". Не съм имала проблеми -пу-пу, обаче много ме е страх, че бебето още е малко, недоразвито и ако сега се роди няма да има шанс. Затова-кофти-не кофти-търпение му е майката, не бяхме много свикнали, но започнахме, даже взех да си мисля, че ще свикнем така и за в бъдеще, с това малко бебе и всичките грижи, като нищо да забравим съвсем и да питаме после и ние какво беше това?!
Само най-доброто за теб и твоето бъдещо бебче !
.
.

.