Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите болници за раждане във Варна?
Форумът предлага различни мнения относно болниците за раждане във Варна. Някои майки предпочитат Майчин дом, други Окръжна болница, а някои избират Тина Киркова. Различните избори се дължат на лични предпочитания, опит и препоръки на лекари. Важно е да се консултирате с лекаря, който наблюдава бременността ви, за да вземете информирано решение.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и какви изследвания се изискват?
45-дневният болничен е предназначен за жени след раждане. Относно изследванията, някои майки споделят, че биха искали да си носят епруветки за изследвания, като вземане на вагинална и анална проба. Това може да бъде свързано с микробиологични изследвания. Важно е да се консултирате с лекар относно конкретните изисквания за изследвания.
-
Какво представлява СУЕ по време на бременност и какви са нормалните стойности?
СУЕ е неинвазивно изследване, използвано за оценка на здравето на бременната и плода. Нормалните стойности на СУЕ по време на бременност могат да варират, но обикновено се оценяват различни параметри като размер на плода, околоплодни обвивки, околоплодна течност и други. Важно е да се консултирате с лекаря, който извършва изследването, за да разберете дали стойностите са в нормални граници.
-
Какви са мненията за раждането във вода и къде е предпочитано?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите във Варна?
..
,,дума да не става или 48 или 50,,..
и сега съм доволна..хем са меки, хем никъде не се стискат.. 
И снимай
Толкова ми е мъчно за него,а в ден като утрешния мъката е още по-голяма.Иначе валентинката му е пратена отдавна,за да може да я получи около празника!
а мъглив и мрачен!
А аз иначе смятам да си седя вкъщи докато не ми изтекат водите и тогава да тръгна.
Мъжът ми това лято го оперираха и си полежа в болницата над месец. Та след прословутата операция на другия ден реши да ходи до тоалетната... И аз бях там и го заведох. Да ама той като се срамува - ме изгони и ми каза да дойда пак след 5 мин да му донеса пижама да се поизкъпе... Влизам аз и какво да видя - нашият се проснал на пода и не знае къде е. И гол... Аз пищя - търчат сестри, доктори и всички ме гледат лошо и питат ама той защо е гол. Ходи им обяснявай, че нямам пръст в тази работа. Взеха ни за някакви развратни...
КАто резултат се размина само с разцепена брада и прехапан език... 
И другият проблем-не мога да я прибирам по този начин от градина/ нали е много далечна нашата/ та я оставям вече вкъщи и нея.Та тази седмица пък ще се наложи да тичам да оправям това-да пускам молби, да търся бележки, че да и пазят евентуално мястото, ако не се намери такова в близка в квартала ни градина.Но за сега-детето остава вкъщи и ми е много мъчно, че така пропуска и за 1 март празника, и тържеството за 8 март....въобще-у дома е скука за нея голяма.... 

). Също ще помоля да ми дадат направление, за да си направя безплатен тест за алергии в Тина Киркова. На училището за родители ни казаха да е преди да влезем в 9-тия месец.
, дано хемоглобинът да не ми е паднал много и урината да ми е чиста.
Нищо съществено не е процедурата-просто при приемането си казваш, че искаш.Аз например, ако раждам в Шейново си казвам и после се плаща след като приключи всичко, на изписването.Не знам дали ще има свободен ВИП/ главно заради това, да идва детето да се виждаме, иначе миналият път си беше супер купон и 6 майки ни беше много хубаво заедно!
/
), дано няма циганки в общата