Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 38 931
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
За цветната снимка бих искала да се включа. Ако мога да помогна с нещо. На мен първата ми беше миналия Май в Щерев и не ме е боляло. Заключение-запушени. Тази година Април в Турция, не ме боля също-проходими тръби.
Струва ми се абсурдно да пречат полипите. Че то нали някои лекари виждат полипите на снимките като мине течността и оцвети матката.

# 571
  • Sofia, Bulgaria
За цветната снимка бих искала да се включа. Ако мога да помогна с нещо. На мен първата ми беше миналия Май в Щерев и не ме е боляло. Заключение-запушени. Тази година Април в Турция, не ме боля също-проходими тръби.
Струва ми се абсурдно да пречат полипите. Че то нали някои лекари виждат полипите на снимките като мине течността и оцвети матката.

И аз така съм чувала, затова много ме изуми оправданието с полипите, определено не бих могла да се доверя на същия човек за операция. Пренасочвам се към друг лекар за хистероскопията и след това ще правя цветна снимка в друго лечебно заведение. Добре че сте се насочили към Турция и са стигнали до положително заключение! Ако продължават да ни разиграват тук, ще се наложи и ние да се запътим натам.

Междувременно днес излезе последната спермограма и благодарение на добавки, диета и прекрасен андролог, мъжът ми е вдигнал от под 1% на 9% бързи и качествени сперматозоиди (за 2 месеца прием на медикаменти). След консултация днес ни казаха, че ако продължава прогреса, може за следващо бебе да станат по естествен път нещата. Добавките са доста скъпи, но явно наистина има ефект от тях.

# 572
Малко ъпдейт и от мен . Рано сутринта двете ембриончета са станали бластоциди на 6-ти ден . Замръзяват ги . Качеството било средна работа . Дано имат шанс 🙏🏻

# 573
Малко ъпдейт и от мен . Рано сутринта двете ембриончета са станали бластоциди на 6-ти ден . Замръзяват ги . Качеството било средна работа . Дано имат шанс 🙏🏻

Супер! Значи има двойна надежда, кога ще е трансфера?

# 574
След още три пункции 😆

# 575
Sunshine, много добри новини, браво Yellow Heart

Моята пункция мина днес. От 7 ф имаме 5я и 2 негодни. Утре ще се обадят да кажат дали и колко са се оплодили.

# 576
Ехееее, защо след 3 чак, някаква процедура ли е това, извинявай, че питам, но ние не сме по фонд и не знам точно как е там.

ВиРи, супер новини също! 🧡Утре чакаме да кажеш как се движат

# 577
Когато си по фонд на ЕЦ е така. Имаш 4 пункции и чак след това трансфер.

# 578
Обадиха ми се, от 5 оплодени са се активирали 3, другите 2 не са реагирали. Очаквам ново обаждане чак в събота, до тогава ще се побъркам. Ако успеят да се развият в понеделник ще правим трансфер Hands Pray

# 579
ВиРи , стискам палци 🤞 На мен всичко , което реагира се оплоди . 3Я - 3 стигнаха до трети ден - 2 бластоцида на 6-ти ден . Винаги има шанс ❤

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 14:40 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 580
ВиРи и аз стискам палци! 💛
При мен вече втори ден след трансфера нямам някакви кой знае какви наблюдения. Пия си шепата хапчета, бия си инжекциите. Гърдите ми са си подути, но се бяха надули още в деня на трансфера. Не е имало зацапване за момента. Мисля след 5-6 дена да направя един кръвен тест да видим какво ще покаже, пък след това ще направя пак и дали ще расте резултата. Имам добро усещане, нооо не смея да се навивам много.
Времето ще покаже Simple Smile

# 581
Благодаря ви за подкрепата, момичета Yellow Heart
Вие сте големи късметлийки и се надявам да хвана малко късмет покрай вас Flowers Four Leaf Clover
Всеки резултат различен от 0 е победа за мен и се надявам да стане този път.
Успех и дано скоро всички се похвалим с +++

# 582
Dalring , силно , силно ти стискам палци 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ВиРи , вие май не сте по фонд . Какво казва Цветков за предния ти опит ? Мисля , че те бях чела , че не е имало ембрионче . Предложиха ли ти някакъв по-различен метод на оплождане ? Ембриоскоп ?

# 583
Момичета ако има някоя от вас по дълъг протокол може ли да каже дали са ок изследванията ми. Пуснати са след прием на декапептил 14 дни ,на 7 ден от цикъла.

Ще Ви бъда безкрайно благодарна 🥰🥰🥰

# 584
Първият ни опит е по фонда по къс протокол със стимулация, но в друга клиника. Резултата беше много слаб. Решихме да направим един опит в Надежда за да реша на къде да пусна следващия фонд. Надявам се да не ми се налага, но ако пуснем фонд ще сме на спонтанен цикъл, както си ти сега, Sunshine.
Първия път ембрионите спряха на ниво качество на яйцеклетка - до 3ти ден. Оплождането беше икси. Колкото съм чела в нета до 3ти ден се развива благодарение качеството на яйцето, а след 4ти поема качеството на сперматозоида. Тогава не бях започвала никакви добавки, а сега пия един тон, ММ и той почна да пие добавки.
Сега сме със zona селекция на сперматозоидите. На последната спермограма има отклонения - тератозооспермия 4% са с нормална форма. И при двама ни има проблем с качеството и разчитаме много на късмета.

Понеже първия път не стигнахме до трансфер и сега Цветков не се ангажира да ми дава надежди, че ще направим, но ми изписа рецепта да ме подготви, ако имаме оцеляло на 5ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт