Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на хиперстимулация и може ли преди трансфера да се открият признаци на ехографски преглед и при необходимост да се отложи трансферът?
Какво означава наличието на 1 бластоцист на 5-ия ден след пункцията?
Какво означава високият естрадиол от 405 pmol/l на 6-ти ден от МЦ при планиране на пункция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на хиперстимулация и може ли преди трансфера да се открият признаци на ехографски преглед и при необходимост да се отложи трансферът?
-
Какво означава наличието на 1 бластоцист на 5-ия ден след пункцията?
-
Какво означава високият естрадиол от 405 pmol/l на 6-ти ден от МЦ при планиране на пункция?
-
Какви са съставките на вливането ImmunoVenin-Intact 5%lgG и колко струва то?
-
Какво е имплантационно кървене?
Наистина много добро отношение и от двамата.
) и след като най-накрая си направи, се оказа с олигоастенозооспермия. Късата клечка, хем бавни, хем малко, хем деформирани. Насочихме се към Щерев, защото там имаме прекрасен и внимателен гинеколог, от когото сме много доволни, както и чудесен андролог. Те ни насочиха към репродуктивен специалист и там нещата загрубяха. Мотаха ни, пренасочваха ни за всякакви други изследвания и прегледи, загубиха ни месеци, много пари в изследвания и добавки и щяха да ни губят още. Изкараха мъжа ми с хашимото, диабет, мен – дебела (65 кг. на 169 см.) и като цяло ни казаха, че докато не сваля 10 кг., а той не си излекува псевдозаболяванията, няма как да стигнем до фонд. На въпросът ми колко време ще отнеме всичко това, репродуктивната специалистка ми каза, че ще е дълъг процес и да не се надявам да е скоро с думите: „Вие сте млада, така че и години да е, няма проблем. Да му мислят тези над 40години“. Грубо, грозно и унизително отношение срещнахме. Пренасочихме се към Вита и д-р Лилия Димитрова, която беше изключително мила, обстоятелствена и отзивчива. След второ и трето мнение, се оказа че при мъжа ми няма и следа от хашимото, диабет и т.н., но излезе ново двайсет.