Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 38 341
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Препоръчвам Мелилакс - микроклизма е това, подходяща за бременни и кърмачета. Веднага действа и не предизвиква болезнени газове след това. Пробвала съм какво ли не (в първи триместър имах ужасен запек), то не бяха Еva Q, разни други свещички, Дуфалак сироп, никакъв резултат. От сиропа пък имах ужасни газове, на фона на подуването. Прогестеронът си запича много.

# 631
Благодаря за отговорите, момичета. Ще пробвам докато открия моето нещо Simple Smile

# 632
ВиРи, супер! Това е добре новина, надявам се да повлека крак и да ме последваш следващата седмица с хубав тест. Явно 2ББ не е чак толкова гранично качество, щом масово си ги връщат.
Иначе за запека, пробвай да пиеш топло мляко на закуска и след това някакво плодче, ама не много, че да не стане другата крайност 😁

# 633
ВиРи, приемала съм тези фибри, когато бях бременна. След втория или третия ден прием започнаха да действат. На опаковката си пише, че са подходящи при бременност.

# 634
Здравейте, момичета, ще се радвам ако можете да ми помогнете с малко информация Hug
Края на месец Март получихме заповедта и в избраната от нас клиника КИРМ Плевен започнаха да ни правят изследвания и на двамата (с мъжки фактор сме заради морфология), изледванията на мъжа ми са перфектни, но в моята микробиология има гъбички Candida в умерено количество, но все пак беше необходомо да започнем лечение и така в момента и двамата пием Макмирор, аз си слагам и Макмирор свещички + Гиназол и отделно пия Флукорик. За жалост този цикъл го пропускаме заради лечението, после отново ще ми взимат изледвания, отново ще чакаме резултати и в крайна сметка ще пропуснем и цикъла през месец Юли.. Disappointed
И отново за жалост се оказва, че месец Август ембриолозите не работят, тъй като се извършва задължителна подмяна на оборудването и оставам чак за Септември месец (разбира се доктора ме попита дали желая да чакам до тогава и че може да започне още сега, но нещата ще са претупани, а ние всички в крайна сметка се целим в положителен краен резултат..). В крайна сметка през тези месец ще пия лекарства които да ме подготвят за процедурата и искам да знам по-опитните от вас или тези, които в момента преминават през всичко дали пият същите лекарства каквито ще започна и аз и ако някой може да ми даде какъвто и да е съвет ще съм много благодарна (прикачвам файл) Heart

# 635
Именно , знам , че по морфологията не може да се съди за ДНК-то . ИМСИто па-скоро подпомага оплождането , при нас всичко се оплоди . Въпросът е дали си заслужава да давам още пари и за МАКС . Доплащането за всеки допълнителен метод никак не е малко . Отделно аз съм по фонд на ЕЦ и всички медикаменти и кръвни изследвания си ги заплащам . При предния опит съм доплатила 1200 лв за медикаменти , изследвания , ИМСИ . Сега гледам са  ми начислили 300 лв за замразяването на двете ембриончета . Аз мислех , че фонда поема някаква част . Ще попитам в клиниката .

Ние използвахме именно МАКС + ИМСИ и от 5 оплодени, и 5те стигнаха до бластоцисти, и PGT теста минаха Blush
При предишен опит използвахме само ИМСИ и не стигнахме изобщо до бластоцист, а имахме 11 оплодени.
Аз го препоръчвам, определено.  С мъжки фактор сме + автоимунни проблеми при мен, които скапват яйцеклетките.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 636
Дами, идвам с добра новина и очаквам и от вас такива резултати!

8 ден след трансфер ХСГ е 111. Ще направя и една контрола в петък за всеки случай, но има успех ⭐☀️

# 637
Уааауууууу , страхотнооооо ❤❤❤❤❤❤❤
Супер е резултатът . Стискам силно палци 🤞🤞🤞

# 638
Честито, Дарлинг. Прекрасни новини.
Момичета, вчера бях на преглед за стартиране на стимулация. С нисък Амх съм и съм по фонд на ЕЦ. Предните 2 пункции бях на лека стимулация с фостимон и кломифен.
Сега съм само на хапчета Летрозол. Препоръча да направим ПРП на яйчниците. Някой с отзиви за ПРП?

# 639
Йессс… страхотна новина Darling Two Hearts Flowers Four Leaf Clover
Честито и успех People Baby Yellow Heart
Вълнувам се все едно е моя тест Hug

# 640
Дами, идвам с добра новина и очаквам и от вас такива резултати!

8 ден след трансфер ХСГ е 111. Ще направя и една контрола в петък за всеки случай, но има успех ⭐☀
Тихичко честито!🍀

# 641
Карамелка , ти беше при Цветков , нали ? Защо ти е препоръчал ПРП ? Колко фоликули правиш ?

# 642
Да, при Цветков съм. Ами преди стартирах с 4-5 АФ. Но вчера бяха само по един в яйчник. Един 12мм и един 8мм. Каза, че като цяло няма какво да стимулира и сега съм само на таблетки до петък пак съм при него.

# 643
Здравейте, момичета!

На мен за първи път ще ми предстои стимулация и се чудех, как се научихте да си биете инжекциите? Показаха ли ви специално и има ли някаква опасност при самостоятелно поставяне? Някак ми се вижда сложно, а това да ходя постоянно, за да ми ги бодат пак не е много оферта.

Също така болезнени ли са самите лекарства? На мен само веднъж са ми слагали таймираща за овулация и си беше супер, но доктора е опитен, а аз като цяло не съм фен на иглите Simple Smile

# 644
Xekrora , на мен ми показаха в манипулационната как да ги слагам . Според мен няма нищо сложно . Единствено от Цитротайда ми се получаваше сърцеж и зачервяване локално , която отшумява за около 30-40 мин . Моите инжекции не са били болезнени , но все пак препаратите за стимулация са много и не мога да коментирам при друг вид дали няма да боли .
Карамелка , прочети хубаво за ПРП , защото има много противоречиви мнения .

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 12:53 от 💐💐Sunshine_00💐💐

Общи условия

Активация на акаунт