Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 38 921
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
И аз бях на системи след първата ми пункция.
Извадиха 23Я. В Селена ли бяхте?
Аз съм на системи от хиперстимулация , било нормално вчера казваха .. но ацка болка и ме приеха

# 136
Да в Селена

# 137
И аз останах с много силни болки 1 вечер.
На другия ден бях доста по добре и си тръгнах.

# 138
Момичета,днес беше последният ми прием на противозачатъчни и ще чакам до два-три дни да ми дойде и да започна стимулация.
Мъжа ми е с конюнктивит вече втори ден,взех му капки Тобрадекс,но те са антибиотик и не знам дали няма да е проблем за материала,който трябва да даде в деня на пункцията.

# 139
  • Пловдив
Оказа се, че имам и ИР 😕

# 140
И аз имам и си пия хапчетата , не е страшно всеки 2 си я носи без да знае даже .

# 141
  • Пловдив
Момичета, при диагноза Астенотератозооспермия колко време е хубаво да е въздържанието преди пункция?

# 142
Момичета, при диагноза Астенотератозооспермия колко време е хубаво да е въздържанието преди пункция?
Здравейте,
При всички случаи препоръчват 2 до 3 дни максимум въздържание.
Когато има и висока днк фрагментация на сперматозоидите, препоръката е за не повече от 24 часа въздържание.

# 143
  • Пловдив
Здравейте,
При всички случаи препоръчват 2 до 3 дни максимум въздържание.
Когато има и висока днк фрагментация на сперматозоидите, препоръката е за не повече от 24 часа въздържание.

Благодаря много!

# 144
Здравейте, момичета и честито Благовещение! С пожелания всички, които копнеят за бебче, да получат скоро така желаната блага вест!

Нова съм в темата, публикувам за първи път и имам въпрос към по-опитните относно ЗЕТ.
Правих стимулация и пункция миналата седмица, имаме замразени ембриончета с добро качество. Цикълът ми дойде вчера около 7 дни след пункцията, съответно подрани със 7 дни от очакването. Моя доктор предлага да започнем подготовка за ЗЕТ още в този цикъл. Аз се чудя дали имам нужда от възстановяване на яйчниците, до онзи ден имах тежест и леко подуване след пункцията.
Вярвам напълно в моя доктор, просто исках да чуя и други момичета как са процедирали, ако няма ПИД - ЗЕТ веднага в следващия цикъл сред пункция или прескачате един и във втория.

Може би ми се събра доста напрежение покрай хормоните, стимулацията, очакването на новините.. ще се радвам да чуя вашия опит, за да се окуража.

# 145
Най-добре е да се пропусне цикълът след пункцията и да се направи трансфер на следващия. Успех! 🍀

# 146
И аз пропуснах цикъла след пункция, но по моя преценка.
Реших да си почина. Успех!
Здравейте, момичета и честито Благовещение! С пожелания всички, които копнеят за бебче, да получат скоро така желаната блага вест!

Нова съм в темата, публикувам за първи път и имам въпрос към по-опитните относно ЗЕТ.
Правих стимулация и пункция миналата седмица, имаме замразени ембриончета с добро качество. Цикълът ми дойде вчера около 7 дни след пункцията, съответно подрани със 7 дни от очакването. Моя доктор предлага да започнем подготовка за ЗЕТ още в този цикъл. Аз се чудя дали имам нужда от възстановяване на яйчниците, до онзи ден имах тежест и леко подуване след пункцията.
Вярвам напълно в моя доктор, просто исках да чуя и други момичета как са процедирали, ако няма ПИД - ЗЕТ веднага в следващия цикъл сред пункция или прескачате един и във втория.

Може би ми се събра доста напрежение покрай хормоните, стимулацията, очакването на новините.. ще се радвам да чуя вашия опит, за да се окуража.

# 147
Ние също пропуснахме, защото организма не се беше възстановил. На 2ри ден от цикъла бях на преглед и се видя, че имам нещо като не абсорбирано жълто тяло. Поне това аз запомних. При мен имаше и лека хиперстимулация.

# 148
На мен също ми дойде около 5 дни след пункцията и лекаря каза че пропускаме този цикъл. И добре че,защото сега ми закъснява и се оказа че имам задържан фоликул.

# 149
Аз също пропуснах. Бях психически изтощена повече. Октомври до декември беше време за почивка, изследвания и време да се съвзема. Стартирахме януари.

Общи условия

Активация на акаунт