Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 38 885
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Естрадиол 564.24 pg/mL на 6ти ден мн ли е нисък?

# 121
И аз подкрепям по-горното мнение. Може да имате усложнения, вървете на преглед.

# 122
На мен ми бяха дали Профенид глобули за болки след пункция. Но веднага след пункцията ми сложиха венозно болкоуспокоително. В следващите дни Ви имах болки, но бяха търпимо, а и бях с лека хиперстимулация. Ако са нетърпими болките е най-добре е преглед.

# 123

Не е нисък. Колко Ф имате?

# 124
  • Пловдив

Не е нисък. Колко Ф имате?
6 или 7

# 125
Здравейте, момичета! Успех на всички Simple Smile
Моя първи опит инвитро завърши без трансфер. След като си изревах очите и говорих с лекарите, стягам се и продължаваме напред.

Стимулацията ми беше по къс протокол с gonal-f (200). Проблема е в ниския АМХ (0.79). Нарастнаха 4 фоликука, от които на пункцията (18 март) извадиха 5 яйцеклетки. От тях две се оплодиха, едната неправилно, а другата издържа 2-3 дни и спря, другите три се оказаха незрели. Спермограмата е перфектна. Проблема е в качеството на яйцеклетката.

За втория опит ми казаха, че ще засилим стимулацията. Има ли нещо с което да вдигна качеството? Някоя от вас успяла да е да го подобри успешно и как?

# 126
Моя първи опит инвитро завърши без трансфер. След като си изревах очите и говорих с лекарите, стягам се и продължаваме напред.

Стимулацията ми беше по къс протокол с gonal-f (200). Проблема е в ниския АМХ (0.79). Нарастнаха 4 фоликука, от които на пункцията (18 март) извадиха 5 яйцеклетки. От тях две се оплодиха, едната неправилно, а другата издържа 2-3 дни и спря, другите три се оказаха незрели. Спермограмата е перфектна. Проблема е в качеството на яйцеклетката.

За втория опит ми казаха, че ще засилим стимулацията. Има ли нещо с което да вдигна качеството? Някоя от вас успяла да е да го подобри успешно и как?

Amh не толкова лошо .. моя е 0,06… на колко години сте ?
Иначе ви препоръчвам убиквинол, витамин д, фолат …. Но това трябва да се пие поне 2 месеца.
За жалост и при нас се извадиха 3 яйцеклетки и само една се заплоди но не се получиха нещата

# 127
Ние с теб сме в почти идентични ситуации. Съжалявам, че така са се развили нещата. При мен също стимулацията беше по къс протокол, 4 фоликула, изкараха 5, 4 се оплодиха и вчера ми сервираха, че всички са спрели развитие. 😞 Аз лично смятам да направя почивка два месеца, да пробвам акупунктура и да продължа приема на вит. Д, Q10 и омегите. Също ще пуснем изследвания на мъжа ми за днк фрагментация и ще се молим за чудо 🙏🏻

# 128
Благодаря ви момичета, дано скоро нещата се подобрят Heart
Аз съм на почти 38г. Много ме притеснява резкия спад на АМХ, защото точно за една година от 1.1 е спаднал на 0.79
 Благодаря за препоръките, оределено искам да пробвам всичко Simple Smile
Док. ми предложи Pregnacare b.c. и аз си добавих вит. Д+к2 на бетър ю, понеже си го ползвам винаги след зимата.

Аз също ще напрая 2м. почивка и ще си чакам новата заповед по фонда.

# 129
Здравейте, днес ми беше пункцията, от 8 фоликула са извадили само две яйцеклетки. Според вас на какво се дължи това, стимулацията беше по къс протокол. Е2 два дни преди пункцията беше 708, а LH 1.82, прогестерон 0.65. АМХ 0.83 преди процедурата

# 130
Аз след пункцията също бях на свещички профенид. Само с тях можех да спя от болките. Бях с хиперстимулация.

Sunshine lady и при мен не във всички фоликули имаше яйцеклетки. Но не зная какво трябва да е съотношението
Първата ми стимулация завърши с 4 ембриона на 5-ти ден. На втората имах 12. И при двете имах хиперстимулация.

# 131
Аз съм на системи от хиперстимулация , било нормално вчера казваха .. но ацка болка и ме приеха

# 132
Аничка, а по колко фоликула имаше за пункция. Аз на пункцията с 35Я бях с най-тежка хиперстимулация....на системи, конски дози Достинекс за дълго време, колабирах след пункцията.
В Турция имам и пункция с 38 яйцеклетки(не знам дали са били повече фоликулите или и те са били 38) без хиперстимулация и дори бях на работа цели 11 часа на 4тия ден. Много зависи и от самия протокол и с какво те таймират. В България ме таймираха с неподходящо лекарство, което влошава хиперстимулацията. В Турция бяха много внимателни. ☺️

# 133
На първата май бяха 19, така съм запомнила, но не не съм на 100% сигурна. Септември бях с 30 или 31 фоликули и 29 яйцеклетки. Хиперстимулацията ми се водеше лека форма. Подуване, тежест, болка за няколко дни. За няколко дни се оправих и като забременях отново се върнаха старите неразположения. Тъй като съм вегетарианка, а млечни почти не ям, бях на растителен протеин и вода. Бях на хориомон за таймиране.

Kactus от тези близо 40 колко ембриона имате до 5-ти ден?

# 134
Благодаря ти за споделеното ❤️ Точно Хориомон влошава нещата, ако има риск от хиперстимулация, както и Прегнил, а аз бях с висока доза Прегнил за таймиране. В Турция бях с Декапептил.
Иначе в България с 35Я имах едва 3 бластоциста, аз в България по принцип правя макс 2, първия път даже нито един.

Общи условия

Активация на акаунт