Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 38 286
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Ето ме пак, 10 ден след трансфер , контролното чхг излезе над двойно спрямо сряда. Така че имаме потвърдена реална бременност

Преглед ще има след 10 дена да видим какво има на ехографа ☀
Пожелавам отново успех на всички момичета, ще следя темата за добри резултати!
Тихичко честито🍀Много хубав резултат колко дневен ембрион е?

# 661
Имате ли ДНК фрагментация? При нас се оказа, че заради завишена ДНК фрагментация са спряли развитие и 4те ембриончета.

TheDarling , честитоо и много сладък и пухкав финал 🥰
Момичета аз имам един въпрос може би малко глупав , но забравих да питам доктора . Ние сме след стимулация с 2 ембриона замразени с хубаво качество, но доктора каза че до 3 ден сме имали 11 което е доста добра бройка , но след това са спряли развитие и като го попитах каква е причината каза мъжки фактор . По принцип ние имаме само обикновена спермограма и по нея всичките доктори казват че е супер , само д-р Калчев каза че някакви съотношения не е ок и има някой по бавнички . Та въпроса ми е дали това е причина за да не се случват нещата по естествен път ?

# 662
Дарлинг , честитоооо ❤
Момичета , днес бях на преглед на 3-ти ден от МЦ , за да започнем стимулация за втората пункция . За съжаление имам три ЗФ . Уж 5 Ф пунктира док , но явно е имало мънички, които са пораснали . Понякога от кломифена се получавало . И сега пак ще пия Регулон . На някой случвало ли му се ехда има ЗФ след пункция ? Иначе хареса двете ембриончета , каза да не се вглеждам толкова в този грейд . Добрата новина е , че имаме страхотно подобрение в СГ .

# 663
Ето ме пак, 10 ден след трансфер , контролното чхг излезе над двойно спрямо сряда. Така че имаме потвърдена реална бременност

Преглед ще има след 10 дена да видим какво има на ехографа ☀
Пожелавам отново успех на всички момичета, ще следя темата за добри резултати!
Тихичко честито🍀Много хубав резултат колко дневен ембрион е?

10 дена след трансфер на 5 дневен ембрион. Моето проекто-дете-чудо се бори много силно за момента ❤️

# 664
Имате ли ДНК фрагментация? При нас се оказа, че заради завишена ДНК фрагментация са спряли развитие и 4те ембриончета.

Момичета аз имам един въпрос може би малко глупав , но забравих да питам доктора . Ние сме след стимулация с 2 ембриона замразени с хубаво качество, но доктора каза че до 3 ден сме имали 11 което е доста добра бройка , но след това са спряли развитие и като го попитах каква е причината каза мъжки фактор . По принцип ние имаме само обикновена спермограма и по нея всичките доктори казват че е супер , само д-р Калчев каза че някакви съотношения не е ок и има някой по бавнички . Та въпроса ми е дали това е причина за да не се случват нещата по естествен път ?

Не сме изследвали , за сега имаме 2чки дано да успеем с тях , но ме човърка дали това е една от причините за неуспех по естествен път .

# 665
Страхотен резултат, Darling  Yellow Heart Все така да се развива, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Sunshine, това означава почивка, ако имаш възможност се движи всеки ден поне по 8-10 хил. крачки, на мен това ми помогна да имам повече фоликули, а моите бяха много малко. Успех ти желая на следващата пункция Yellow Heart

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 15:48 от ВиРи

# 666

Пуснете разширена спермограма плюс днк фрагментации задължително

# 667
ВиРи , просто съм учудена ,  че след пункция може да станат задържани фоликули . Иначе не ми пречи един месец почивка .

# 668
Съншайн аз имах не абсорбирани жълти тела, които май пак се определят като ЗФ. Може и някоя глупост да написах. Но нещо такова разбрах аз. Но след моята пункция на следващият месец имах точно такова не абсорбирано жълто тяло и отложиха трансфера. Лекарката ми каза, че е било нормално и е заради стимулацията.

# 669
И аз да се разпиша. Днес бях на преглед 7 ден от мц, след кратката стимулация с Летрозол /3 дни/ в понеделник ще ми е пункцията, която ще съчетаем с ПРП…

# 670
Карамелка , вие по фонд ли сте ? Питам защото резултат от ПРП се очаква след най-рано 3 месеца . Днес и аз бях при Цветков , може и да сме се видяли 😆

# 671
Да, по фонда сме. В понеделник ще ми е 3тата от 4 те пункции. Това значи ли, че последната пункция ще е след месеци?
Аз бях от 11:30 до 11:50ч минах.

# 672
Там бях 😆 Не знам кога ще ти е последната пункция , просто казвам , че ПРП-то няма моментален ефект и да не се шашнеш ако другия месец няма подобрение .

# 673
Момичета след пункция без трансфер ми дойде на 24 ден, имах хиперстимулация, отложихме отново трансфера, след като бяхме изтървали свежият, вече ми е 35 ден, цикъла ми е на 30 31 дни, какво мога да очаквам? Искам да ходя за прегледи да се прави трансфер и така нататък... Споделете опит моля

# 674
Mariya M - ако разбрах правилно цикъла ти след стимулация е дошъл по-рано, а сега следващия месец се бави ... това е нормално, ето моя опит:
Стимулация, пункция на 14 ден без свеж трансфер (27 фоликула), дойде ми 6 дни след пункцията на 20 ден. Отидох на преглед на 2-ри ден от цикъла и доктора потвърди, че яйчниците са напълно възстановени, но решихме да изчакам още един пълен цикъл. Следващия цикъл ми дойде на 40-тия ден. И аз се бях изнервила от чакане и притеснена, защото цикълът ми е много редовен. Но доста изчетох по темите обикновено така се случва, даже и на 60 дни четох, че е идвал. Разбира се ако имаш притеснения потвърди или се прегледай при доктора.

Общи условия

Активация на акаунт