Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на хиперстимулация и може ли преди трансфера да се открият признаци на ехографски преглед и при необходимост да се отложи трансферът?
Какво означава наличието на 1 бластоцист на 5-ия ден след пункцията?
Какво означава високият естрадиол от 405 pmol/l на 6-ти ден от МЦ при планиране на пункция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на хиперстимулация и може ли преди трансфера да се открият признаци на ехографски преглед и при необходимост да се отложи трансферът?
-
Какво означава наличието на 1 бластоцист на 5-ия ден след пункцията?
-
Какво означава високият естрадиол от 405 pmol/l на 6-ти ден от МЦ при планиране на пункция?
-
Какви са съставките на вливането ImmunoVenin-Intact 5%lgG и колко струва то?
-
Какво е имплантационно кървене?
Успокои ме твоят естрадиол на яйцеклетка, че като гледам моя може би има още накъде да се качи. Гони ме параноята мен, не знам защо ама главата ми само проблеми и неуспехи търси и вижда. Не мога да се отпусна, а не искам да му звъня за такива притеснения, защото не мога да преценя дали са обоснователни и само да го занимавам с глупости. Ще разбера във вторник със сигурност какво се случва, засега просто ще гледам да се успокоя.