“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Първо няколко въпроса за снимките: В долния десен ъгъл Филип ли е? Горе вляво Мия? Долу вляво някой с бяла риза, предположения?

С бялата риза предполагам е съдийката, долу в дясно Филип.
Скрит текст:
Рисунката, която е под снимката на Мия е събирателн образ на вещица. Полу-демон е. Simple Smile Каквото и да значи.
Преди христянството са я възприемали като мъдра жена - умеела да се грижи за ражданията и да лекува болести.
След това обаче ѝ приписват всичко, което и ние сме чували за вещиците.
Моята търсачка това можа да изрови.

# 466
Някой беше писал за душ гела, че в Дева от 1.50 лв, иначе и на мен ми прилича на Палмолив, но пък не съм виждала на Дева.
Тази Дора много категорично отсече като Филип я пита това прави ли го убиеца, тя каза "теоретично да". Страшна логика- то всички в хотела явно го ползват и може теоретично да са те.

# 467
Ако се тръгне по логиката, че е Грудов, напикания полицай, тогава би му било много удобно да имат самопризнанията на задържания.
Обаче ни чакат още убийства. И ако оня рецидивист си е на топло в затвора, тогава ясно, че не е той и самопризнанията отпадат. А Грудов само ще се компрометира. А ако той е убиецът, значи знае какво идва. Някак не се вързва…
Или просто да се покаже отдаден на работата полицай, дори с непозволени средства?!?
Ама много плиткоумен и импулсивен го дават този Грудов като за Убиеца.

# 468
Аз продължавам да се чудя какво гледаме, защото        е ясно,че почти не чуваме(освен при нервните изблици на част от героите)… Защо никой не обръща внимание на уликите? Какво стана със резултатите от семенната течност? Как може да имаш компютърен гений за колега, но никой да не се сети да проследи кой изпрати писмото по пощата на Филип и КОЙ, клипчето с Елдърова на Мия?!?! WTF? Иначе го разнасят тоя душ гел със себе си при разпити 😂

Не случайно ни споменаха за рядката кръвна  група АБ на Елдърова, можеше просто да ни кажат, че съвпада. Според мен ще я свържат чрез нея с някой, най - вероятно наистина ще има живо дете. Аз залагам на библиотекаря и съм почти сигурна, че именно него преследваха в епизод 1.

# 469
  • Melmak
Този кадър наистина прилича на помощника от библиотеката. Аз го мислех за човек от аутистичния спектър.

# 470
  • Бургас
Е, как, Бг мама детективите са прочути. Много медии ни следят във всички важни теми за сериали и риалити предавания.
😂 Като правят сериал или филм, да си имат едно на ум за бг-мамите - не прощават и не им убягва нищо 😜
Когато някой реши да прави филм/сериал, нека първо да прочете тук из форума някоя и друга тема и ще има перфектния сценарий!
Палмолив е прословутият душ гел.
Но имат и една серия с нещо спа,релакс ...нещо от сорта. Тя беше с такава прозрачна опаковка,но с капачката беше друга.

# 471
Скрит текст:
Аз продължавам да се чудя какво гледаме, защото        е ясно,че почти не чуваме(освен при нервните изблици на част от героите)… Защо никой не обръща внимание на уликите?
Какво стана със резултатите от семенната течност?
Скрит текст:
Как може да имаш компютърен гений за колега, но никой да не се сети да проследи кой изпрати писмото по пощата на Филип и КОЙ, клипчето с Елдърова на Мия?!?! WTF?
Иначе го разнасят тоя душ гел със себе си при разпити 😂

Скрит текст:
Не случайно ни споменаха за рядката кръвна  група АБ на Елдърова, можеше просто да ни кажат, че съвпада. Според мен ще я свържат чрез нея с някой, най - вероятно наистина ще има живо дете. Аз залагам на библиотекаря и съм почти сигурна, че именно него преследваха в епизод 1.
То само оставаше Дора и семенната течност да почне да души, разнася и сравнява.

# 472
  • София
Е, в тяхна защита ще кажа, че ако нямат с какво да сравнят данните от семенната течност, тя е безполезна към момента. Могат да сравнят с бъдещи улики.

Това за кръвната група е интересно, наистина, като нищо ще се появи това дете от миналото.

# 473
Някой спомня ли си нещо повече около смъртта на мъжа на Мия?

Единственото, което си спомням е, че тя беше обвинена от всички за смъртта му. И единствената връзка, която ми идва на ум е, че убиеца също е “потърпевш” от смъртта и случилото се покрай нея и иска да накаже/отмъсти. Съответно извиква и Мия, защото знае, че тя няма да остави нещата така без да ги разгадае и всъщност истината ще излезе наяве. Нямам друго обяснение на този етап.

Относно детето на Елдърова - как ще има дете без абсолютно никой да знае? Малко ми се струва нереално. Както казахте Търново не е София и всичко се знае. Дъщерята на Блатечки не е много голяма, а Елдърова не се е оженила скоро за мъжа си. Някак това с детето не ми се вярва. По-скоро да е правила аборт, защото няма как да мине, че е била уж бременна от мъжа си (ако и преди е станал гаф с някой любовник).

# 474
  • España
Ееее….то пък колко да е рядка кръвна група АВ + …. И как да я свържат с евентуално дете ?! Майка ми е АВ+  съответно аз съм А , а сестра ми В ….нищо особено ….

# 475
  • Sofia

Единственото, което си спомням е, че тя беше обвинена от всички за смъртта му. И единствената връзка, която ми идва на ум е, че убиеца също е “потърпевш” от смъртта и случилото се покрай нея и иска да накаже/отмъсти. Съответно извиква и Мия, защото знае, че тя няма да остави нещата така без да ги разгадае и всъщност истината ще излезе наяве.
А защо би извикал и Филип ?

# 476
Мия се доверява на информатор и отрядът на мъжа ѝ е взривен. Чувстваше се виновна в първи сезон, много го е обичала, дъщеря им - също. Имала е по-силна връзка с баща си, Мия все говореше, че не знае как да бъде майка, че по-лесно ѝ е да залавя престъпници. Това помня. В Търново има сестра и майка, Дора каза на Филип, че се грижи за нея, каквото и да означава това. Тороманов и Харитонов казаха, че са го познавали.
Скрит текст:

Sysly, как се казва вещицата полудемон?
А до човека в бялата риза сякаш има жена с дълга черна коса?Grinning
Скрит текст:

# 477
  • Бургас
Хммм,🤔май ще имаме и включване от майката на Миа.
Дали и около нея ще се завърти нещо?🤔
До сега май само веднъж се спомена за нея!

# 478
  • Sofia
Хммм,🤔май ще имаме и включване от майката на Миа.
Дали и около нея ще се завърти нещо?🤔
До сега май само веднъж се спомена за нея!
Защо пък от майката на Мия?

# 479
  • София
Като видяхме интерпретацията на инсулина, не очаквам особено издържано медицински приложение на кръвната група на съдийката. Grinning Но наистина дава храна за размисъл, защо беше нужно да се уточни баш каква е.

Общи условия

Активация на акаунт