“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 850
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нали и българските продуценти трябва да са в крак с времената.Не може без неоправдани,неразбрани и неоценени чернокожи,трябва да има и гейска двойки,които разбира се са много свестни,добронамерени и също неразбрани от обществото.

Иначе за съседа - мисля,че са го сложили за цвят, трябва им creep.Той ще е свързан с гащите,евентуално да е видял/чул нещо. Не го приемам за важен елемент в разследването.

Елдъров не е безобиден чехльо и мъж на жена си.Според мен играе тази роля,за да се прикрива. Имаше един кадър,в който го дадоха да гледа озлобено,беше мисля,в колата си..
Има нещо покрай него,което ще се разкрие в последствие.Няма да се изненадам ако се окаже убиеца,макар да сме в баналностите - мъж,разбира,че съпругата му изневерява,също така е замесена в мръсни сделки и я убива.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 18:16 от Adoralova

# 136
На мен за сега продължението ми харесва , Мариан обаче адски дразни този човек не излиза от образа на мутра , и със това фъфляне нищо не му се разбира трябва да си напрягам слуха всеки път за да го чуя какво говори . А за убиецът вече нямам представа кой е .

# 137

Има нещо покрай него,което ще се разкрие в последствие.Няма да се изненадам ако се окаже убиеца,макар да сме в баналностите - мъж,разбира,че съпругата му изневерява,също така е замесена в мръсни сделки и я убива.
Той може да я убие по много други начини. Както и всеки друг, де. Интересното е защо е тази показност и символика в убийството.

# 138
Нямам никаква идея кой може да е убиеца. Ама то и в първи сезон нямах до последно Simple Smile

# 139
Елдъров не е безобиден чехльо и мъж на жена си.Според мен играе тази роля,за да се прикрива. Имаше един кадър,в който го дадоха да гледа озлобено,беше мисля,в колата си..
И ти ще гледаш озлобено, ако кой от където дойде ти се отвика и оттепа. Simple Smile Те го съсипаха тоя човек. В момента, в който научи за смъртта на жена си, го напердашиха, Мия и Филип и те му се отвикаха и го заляха с брутални с подробности. На всичкото отгоре не може да има деца, а научава, че жена му е била браменна... Не ще гледа озлобено, очаквам накрая да му писне и да пребие някого. Simple Smile

# 140
  • Melmak
И аз мисля, че не е просто чехъл. Не смятам, че е убиеца, но има нещо нечисто в него.
Може там да е гей линията.

Иначе се замислих, патоанатома каза, че е открита семенна течност при жертвата. Подозирам, че тя не е от убиеца, а от любовник, с когото е била преди това - Куката.

След като си е тръгнала от мястото на срещата, тогава я причаква убиеца и я напада.

Според мен цялата символика или по-скоро миш-маш от символи навеждат на мисълта за някаква мъст към невярната жена и наказанието й на кръста.

# 141
То стана пределно ясно, че тя е спала с Тороманов преди да я похити убиецът. Няма нищо неочаквано там.

Съседът за мен е разсейващ елемент. Нищо важно няма да излезе там, освен гащите и някое и друго по-щекотливо инфо за семейството.

# 142
Да, нарочно така са го направили, да подозираш абсолютно всекиго.
Аз сега подозирам професора. Все си мисля, че убиецът е твърде много информиран, за да е просто местния луд или някой ниско образован злодей. Освен това трябва да има сериозен мотив. Този професор е инвалид. Интересно ще е да чуем историята му.

# 143
Да, нарочно така са го направили, да подозираш абсолютно всекиго.
Аз сега подозирам професора. Все си мисля, че убиецът е твърде много информиран, за да е просто местния луд или някой ниско образован злодей. Освен това трябва да има сериозен мотив. Този професор е инвалид. Интересно ще е да чуем историята му.
Според мен може и да се преструва ,че е инвалид , не искам да започвам пак да подозирам искам накрая да се изненадам !!

# 144
И аз за сега клоня към професора. Ако е пострадал и тази съдийка не е осъдила виновника, защото е имала любовни или корупционни отношения с него... логично е професорът да си отмъщава. Но и помощник трябва да има. Или не е сакат, а историята е съвсем друга Joy

# 145
Аз не подозирам никой, не се и напрягам да разгадавам нещата. Всичко ми е прекалено наблъскано и хаотично и общо взето ми е все тая кой ще излезе убиецът накрая.

# 146
  • Melmak
Възможно е да не е сакат. Някак обаче, мисля, че и той е за заблуда. Интересен е помощникът му. Според мен той знае много, но е невербален и не може да каже. Той знае всяка книга къде се намира и има невероятна памет. Убиецът сто процента посещава тази библиотека или я е посещавал. Помощникът на библиотекаря има фотографска памет, знае кой влиза и кои книги ползва. Но няма как да го изрази.

# 147
Убиецът има и финанси. Тези 6.500 хилки само да привика Мия като лектор в града не са малко. А съседът го дадоха в една смотана къща по потник. Няма пари за цигари.
Очаквам следващата жертва да е непознат персонаж.
Направи ми впечатление, че имаше червен сутиен в разхвърляната къща на престъпника (при нивелира). Освен ножа имаше и червен дантелен сутиен.

# 148
Дали пък съдийката не е имала дете в миналото си,което се е родило с някакъв недъг?Нали патоанатомката изказа такова предположение,че жертвата е раждала.Та това дете сега е голям мъж и отмъщава на вички :майка си,осиновители,институции...Иначе не мога да си обясня наличието на толкова кукувци във филма😂

# 149
Дали пък съдийката не е имала дете в миналото си,което се е родило с някакъв недъг?Нали патоанатомката изказа такова предположение,че жертвата е раждала.Та това дете сега е голям мъж и отмъщава на вички :майка си,осиновители,институции...Иначе не мога да си обясня наличието на толкова кукувци във филма😂
Леле и да се окаже Илчев . Гениално ще е !!

Общи условия

Активация на акаунт