“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Това за майката на Язов откъде дойде? Че е жива и е в Търново? Аз знам само за Дора - сестра, нещо съм пропуснала ли?

# 496
  • София
А е трябвало да очакват стоп кадрите.
Бг мама дебне за всичко Joy

# 497
Патоложка говореше как се променя матката след раждане или аборт.Така че е правила едно от двете,тъй като формата се променя само тогава,а при бременност матката се уголемява и това я накара да я огледа и да види ембриона.Не въм лекар  но според мен са две различни неща.
Забелязахте ли как адвоката каза на мъжа на съдийката че задължително трябва да поговорят утре и същата вечер изчезна.Дали е случайност?Дали убиеца е планирал изчезването му точно тази вечер или избърза за да попречи на този разговор ако е така това ни води до това че убиеца или съучастника на убиеца ако приемем че са повече от един е присъствал на това събитие

# 498
  • София
Това за майката на Язов откъде дойде? Че е жива и е в Търново? Аз знам само за Дора - сестра, нещо съм пропуснала ли?
Дора каза на Филип, че се грижи за майка си.

# 499
  • Другата България
Дора каза на Филип, че се грижи за майка си.
Това когато се видяха в заведението ли?
Проспала съм го значи.

Ако има и майка в картинката, още едно потвърждение на теорията ми, че всичко се върти около Мия.

# 500
  • София
Да, в ресторанта. Не си единствената заспала,  аз вчера за четвърти път заспах преди да го изгледам.

# 501
Няма дете съдийката.
Каза се, че е раждала, но малко след това забеляза, че е била бременна. Т.е. или е раждала в миналото или е носила плод. В случая е второто.
Скрит текст:
Това лице което се вижда на преследвания от Филип и Мия, може да е на някой случаен каскадьор. Едва ли са очаквали да му стопираме и покажем лицето. Не ми прилича на аутиста от библиотеката. Не прилича на нито един герой, който сме видели доук в сезона.
Изобщо не е ясно кое е в случая, че и какъв точно е случаят.

Защото промени на ниво костна система, сухожилия и връзки настъпват не по-рано от четвъртия месец от бременността, а казаха, че била бременна в третия или втория месец.

Ясно е, че някой от сценаристите обаче е гледал някое научнопопулярно филмче, където по костни останки учените установяват дали е мъж или жена, години, имало ли е бременност, и се е вдъхновил, без да си направи труда поне малко да поразучи тематиката.

Но както и да е. Важното е, че се разбра, че съдийката мирише на онзи душ-гел и че е пила шампанско Simple Smile

# 502
  • Другата България
Ако е родила дете преди време, в което и аз не вярвам, то това ще е момчето от библиотеката/музея, дали е аутист или не не знам. А директорът знае /евентуално/ за това чие дете е, всъщност, той знае доста неща.
Дъщерята на Десподов я изключвам.

Сега силно се надявам от видеокамерата на Тишо да изСкочи “зайчето“  и да видим още интересни случки около Елдърови.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 12:30 от Merri_An

# 503
Патоложка говореше как се променя матката след раждане или аборт.Така че е правила едно от двете,тъй като формата се променя само тогава,а при бременност матката се уголемява и това я накара да я огледа и да види ембриона.Не въм лекар  но според мен са две различни неща.
Скрит текст:
Забелязахте ли как адвоката каза на мъжа на съдийката че задължително трябва да поговорят утре и същата вечер изчезна.Дали е случайност?Дали убиеца е планирал изчезването му точно тази вечер или избърза за да попречи на този разговор ако е така това ни води до това че убиеца или съучастника на убиеца ако приемем че са повече от един е присъствал на това събитие
Един път на седмица и какви ли не нишки, детайли в този сериал и вече трябва да си пускам наново епизодите, за да си припомня какви точно глупости са изприказвали Grinning

Накратко - матката си се връща в предишните си размери, така че други неща, като промени в мускулите на тазовото дъно, са по-определящи.

Това, разбира се, за сценаристите едва ли е от особено значение Sunglasses И като нищо може да се окаже, че никога не е правила аборт или раждала всъщност. Но може и да се окаже, че и дъщерята на Десподов, и помощникът в музея, са нейни деца и двамата заедно си отмъщават Grinning

# 504
Всъщност, патоложката коментираше промени по шийката на матката, които се получават при бременност или аборт.

# 505
  • София
При аутопсия категорично може да се определи дали е раждала жената.

# 506
  • Melmak
Скрит текст:
Един път на седмица и какви ли не нишки, детайли в този сериал и вече трябва да си пускам наново епизодите, за да си припомня какви точно глупости са изприказвали Grinning

Накратко - матката си се връща в предишните си размери, така че други неща, като промени в мускулите на тазовото дъно, са по-определящи.

Това, разбира се, за сценаристите едва ли е от особено значение Sunglasses И като нищо може да се окаже, че никога не е правила аборт или раждала всъщност. Но може и да се окаже, че и дъщерята на Десподов, и помощникът в музея, са нейни деца и двамата заедно си отмъщават Grinning

Направо помощникът в музея е нейн син, а бащата е шефа на музея. 😆

# 507
Скрит текст:
Скрит текст:

Направо помощникът в музея е нейн син, а бащата е шефа на музея. 😆
Била е само на 13, залюбила се е с шефа на музея, който тогава е бил на 17. На 14 е родила и е оставила детето в дом, а по-късно биологичният му баща го е осиновил.

Дълги години е живяла с чувство за вина за изоставеното дете. Водена от своите гузни чувства и в опит да изкупи по някакъв начин вината си, се е забила в този брак със смотания съпруг. Макар че му е кръшкала. Това също го е правила от разбито сърце и пак се е чувствала гузно. Докато не е забременяла. И е решила, че не иска аборт и не иска да изоставя детето.

Как ги съчиних само Sweat Smile Ако не е част от сценария за този сезон, може да го включат в този за следващия Joy

# 508
Аха, а детето е селският идиот, но го е дала да го гледа съседката, та да не я излага. Joy

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 17:19 от Sysly

# 509
  • Другата България
А аз мисля, че прекалено много се вторачваме във всичко и понякога търсим дори “теле под вола“.
Да, има доста несъответствия и явни недоразумения, но те не са само в този сериал, има ги и в доста “западни и чужди“. Затова и ТВ пазарът е пренаситен с продукти и изборът е голям, има за всекиго по нещо.
Лично аз избягвам да критикувам....много, защото никой не ме задължава да гледам, трябва нещо много да ми избоде очите, за да го спомена /като например онова с бижуто и Мия, съобщаваща на Елдъров кой е евентуалния баща на детето на жена му, съответно не е той де, ама това е друга тема/. Или статута на Филип, все още неизяснен.
Разни бременности, душ гелове, Десподов и журналистката в колата....хич не ги отразявам, във всеки сериал има таккъв пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт