Бързо,лесно и трайно отслабване с мляко и лимони

• 119 332
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
Ани, споко!!!Рошко сподели, че е правила лимони +1грейпфрут после лайка с лимони ли беше не помня,захранване за 7 дни ипосле пак лимони,та от там сМими решихме от 21.02.да сме на грейпфрути, после на лимони и накрая лайка с настъргани кори от лимони-те са за вталяване!!!!

# 331
Здравейте от утре почвам да съчетавам японското чудо с лимонената диета надявам се да има някакъв резултат
Ако грейпфрутите имат същото действие като лимоните май предпочитам тях да пийвам. А така ли е newsm78?
Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите  Praynig

# 332
аз все сьм недоразбрала:-)
значи кога се мятаме на греипфрутите?аз имам още два дена и моите лимони свьршват

# 333
Гладнес, нямам идея с кое резултата е по-голям и добър,но ти предлагам да пиеш лимоните до утре и да видиш резултата, а от сряда към тях може да добавиш по 1 грейпфрут на ден като Рошко!!!!Може и обратното 3 грейпфрута на ден + 2 лимона!!!До колко лимона на ден ще пиеш????Сподели резултати от диетата до тук!!!!Грейпфрута топи мазнините!

# 334
Ани от сряда 21.02.07г.!Няма проблем довършвайки лимоните да почнеш грейпфрутите, защото те са по три на ден!!!!
Мими колко дни ще пием грейпфрути????

# 335
Гладнес, нямам идея с кое резултата е по-голям и добър,но ти предлагам да пиеш лимоните до утре и да видиш резултата, а от сряда към тях може да добавиш по 1 грейпфрут на ден като Рошко!!!!Може и обратното 3 грейпфрута на ден + 2 лимона!!!До колко лимона на ден ще пиеш????Сподели резултати от диетата до тук!!!!Грейпфрута топи мазнините!

Малко ме е срам да си призная ама ще си го кажа.
Майка ми ми идва на гости няколко дена и нищо не успях да направя много вкусно готви няма как да устоя на манджите и  Embarassed

# 336
Гладнес, не е срамно, а страхотно,просто хапвай по-малко и ще има резултат!Вярвай в успеха си!!!!

# 337
  • София
Ани от сряда 21.02.07г.!Няма проблем довършвайки лимоните да почнеш грейпфрутите, защото те са по три на ден!!!!
Мими колко дни ще пием грейпфрути????
Еххххх,мноооого е бавен този нет,при мен бе.Направо докато напиша нещо и то....вземе че всичко се изтрие,направо мъка.....
Ами какво да ти кажа,аз мисля две седмици,ама другата седмица,чакам гости от червеното братство,та се чудя..........грейпфрута ще нарушили по някакъв начин цикалът ми????? newsm78

# 338
Мими и при мен е много бавно,но не нета, а самата страница трудно зарежда и не показва когато има нови отговори, та прещраквам на  отговори и после към последния отговор!Супер!!!!!!!!!!!!Няма да се наруши нищо,защото съдържа малко вит. С,само ,че няколко дни преди датата спри лимона!!!!

# 339
Искам да попитам нещо. Говорехме, че многото лимони могат да предизвикат кръвоизлив, но не разбрах за какъв точно става въпрос - за менструален или вътрешен Blush

Току що изцъках и 3 лимон. Сготвих на детето и сега правя семейната манджа. Миналата седмица взех страхотна рибка и все не мога да й запомня името. Много е вкусна, не е мазна и таз вечер ще направя същата  chef

# 340
  • София
Здравейте и от мен момичета !!!
Да се отчета и аз днес ми е 7-ми ден с лимоните и съм минус 1кг , ама то е защото няколко пъти прегреших със сладко Embarassed не мога да се откажа от него и това е !!! Срам  Embarassed Embarassed
Бройте ме и мен с грейпфрутите и успех на всички да се похвалите с много свалени килца

# 341
  • София
Здравейте отново.Аз последните два дни(демек днес и утре)реших,че ще си пиивам по 3 лимончета,така като фрешче щото мноооого ми харесаха,след това минаваМЕ НА ГРЕЙПФРУТИТЕ.дНЕС СЪМ ГОРЕ,ДОЛУ ИЗРЯДНА:
понеже съм на пости ядох една леща в ресторанта и преди малко едно пак.солетки+мноооого вода и фрешчето с лимоните.Мисля,че за днес е достатъчно и спирам с храната,продължавам с водата......Какво ти е мнението,DUNT????
Та това е засега от мен,лека вечер на всички и топли прегръдки от мен.До утре....... Joy Joy Joy

# 342
това няма да има дълготраен ефект,защото се свалят бързо доста килограми.трябва да се правят и упражнения,след диетата трябва пак да огранициш някои храни.аз ослабнах с 6кг миналата година но с лунната диета носега пак съм горе долу на същите кг.

# 343
Мими, съжалявам за късното включване, но тази страница е ужасно бавна и не дава отчет за нови отговори,пък и бях на ресторант с моя мъж.Смятам, че си много добре, може да хапнеш някакъв зеленчук, стига да не хапнеш нещо сладко тази вечер! Аз утре сутрин може да съм заета до към 11.00часа и после от 13.00 до 17.00часа пак няма да съм на линия,но ще се отчета.Стискам Ти палци да хапваш по същия начин и утре.Добре си го решила с лимоните!Браво!!!!!
Цвети, Браво за резултата!!!!Радвам се, че продължаваш с нас!!!!
Мъничка, става въпрос,че ако забавиш цикъла с голяма доза лимони,после може да шурнеш като чешма.Това става с големи дози вит.С приемани няколко дена преди и във времето когато трябва да се появи цикъла.Успех!!!

# 344
  • България Сливен
Хайде, на записите! Здраейте и от мен лимонови грейпфрутки! От днес съм в играта с лимоните. Изпила съм сока на 3 лим. с 200 мл. вода на 3 пъти и вечерях 1 грейпфрут. Това е за цял ден. Утре наново.

Общи условия

Активация на акаунт