WIZZAIR - 47

• 47 337
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Имам билет за септември с Wizz Flex, но няма да пътувам. Мога ли да сменя безплатно полета например за октомври или ноември за които разписанието още не е валидно според мен ( посочен един и същи час за излитане и кацане с надежда, че ще го променят дотогава) и ако го променят и аз се откажа от полета, дали ще ми възстановят сумата за билетите?
Не знам дали бях достатъчно ясна?
Само веднъж ли мога да променя полета с  Wizz Flex?

# 691
Може да се сменя и дата, и дестинация многократно. Ако новият билет е по-скъп, се доплаща, ако е по-евтин- не връщат пари. Ако е купен багаж/приорити- се запазват.С флекс може и да се анулира, но парите после могат да се ползват или само за притежателя на акаунта, или поне да е един от пътниците.
Добра идея е да се смени за тази дестинация, за която мислиш, че има бъг.
А може ли да кажеш коя е, защото трябва и аз да превъртя един кредит, за да не изтече

# 692
Рим е дестинацията, всички полети до там са в 06:10, а обратно 07:40. Струва ми се, че ще променят тези часове.

# 693
  • София
А сметна ли и часовата разлика?

# 694
Имах предвид, че не е възможно 3-4 месеца всички полети да са по едно и също време.

# 695
Колебая се за билети до Мадрид за октомври. В момента са на цена от 180лв двупосочно.
Колко и дали могат да паднат ако изчакам малко?
Никога не съм следила полети до там и нямам представа за цените.

# 696
  • sf
Аз вече се радвам на двупосочно до 200лв.

# 697
  • Beyond the stars
Имах предвид, че не е възможно 3-4 месеца всички полети да са по едно и също време.

Полетите до Барселона години си бяха с безумни часове, скоро не съм гледала, но мисълта ми е, че може доста време да са си в тези часове - евтин времеви слот на летището.

# 698
  • София
Колебая се за билети до Мадрид за октомври. В момента са на цена от 180лв двупосочно.
Летях през май, имах план и дати отрано и следях цената за моя ден. Стоеше около 60 евро плюс минус малко, за много кратко падна до 40, след това 30 също за ден и се върна на 60. С наближаването на полета мина 100.
Разбира се нищо конкретно не означава това или че така се случва с всеки полет за там, но от горното мисля, че 45 евро идва добра цена и не бих чакал.

# 699
RebelHeart, много благодаря, явно ще купувам защото и да паднат няма да е с кой знае колко. Като цяло си е скъпа дестинация като гледам.

В тази връзка, има супер добри полети до Брюксел.за септември и октомври, към 70-80лв. в момента.

# 700
Днес има намаление на цените за билетите до Париж, но буквално за дати преди моята "избрана". 😩😩

# 701
За мен тези цени са нереални. Съдя по ноември, където цените са над 100 лв. Ноември месец няма нищо в Мадрид. Забележи, че през октомври и ноември има цени от 615 лв в посока.
Тези цени, преди коледния месец със сигурност подлежат на промяна.
Но, ти си знаеш, ако те устройват датите към края на октомври...

# 702
Следях билетите за октомври и купих двупосочно за около 100 лв. Но тепърва едва ли ще паднат.
Гледайте и Райън.
По повод изказаното мнение,че през ноември в Мадрид няма нищо- просто е смешно. Това да не е плажна дестинация. Била съм и  през ноември и на Нова година,по-топло беше от Бг. Въпрос и на късмет,разбира се.
Да отбележа- с Уиз дискаунт съм.

# 703
Напълно реални са си цените. За интересните неща зависи кой какво търси. В Мадрид винаги има какво да се види.

# 704
amy_nka, това все пак е столицата на Испания, не знам какво имаш предвид под "няма нищо".
То и в София няма нищо целогодишно, ама хората ходят там. Simple Smile

Купих билети, едва ли ще паднат повече цените за оставащите два месеца, пък ако съм се набутала, здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт