WIZZAIR - 47

• 47 330
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
amy_nka, това все пак е столицата на Испания, не знам какво имаш предвид под "няма нищо".
То и в София няма нищо целогодишно, ама хората ходят там. Simple Smile

Купих билети, едва ли ще паднат повече цените за оставащите два месеца, пък ако съм се набутала, здраве да е.

Правилно решение е, че сте закупила билети. Аз и моят съпруг през ноември направихме екскурзия до Испания - Мадрид, Валенсия и Барселона. По - добро време за посещение според мен нямаше как да има.
Малко снимки от Мадрид, където "нищо няма"...

# 706
  • Beyond the stars
Ноември е прекрасен за Испания, спокойно се ходи по тениска през деня, не умираш от жега и успяваш да разгледаш спокойно и без тълпи.

# 707
amy_nka, това все пак е столицата на Испания, не знам какво имаш предвид под "няма нищо".

Купих билети, едва ли ще паднат повече цените за оставащите два месеца, пък ако съм се набутала, здраве да е.
Няма фиести, няма туристически наплив. Мъртъв сезон е ноември месец. Започва да застудява тъкмо. Всеки работи, не пътува от-до България. Това имам предвид. Цените на билетите винаги са били най-евтини за ноември.
Живяла съм там 16 години. Пътувала съм постоянно Мад-Соф-Мад.
Октомври месец можеш да стоиш по тениска в Мадрид, ноември - вече не. В южна Испания е друга боза.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:48 от amy_nka

# 708

Няма фиести, няма туристически наплив. Мъртъв сезон е ноември месец. Започва да застудява тъкмо. Всеки работи, не пътува от-до България. Това имам предвид. Цените на билетите винаги са били най-евтини за ноември.
Живяла съм там 16 години. Пътувала съм постоянно Мад-Соф-Мад.
Октомври месец можеш да стоиш по тениска в Мадрид, ноември - вече не. В южна Испания е друга боза.

Да,през ноември изобщо не е за тениска,но обикновено пак е по-топло от тук. А какво по-хубаво от това да няма туристически наплив? Толкова мразя тълпите и опашките.

# 709
Никой не е казал, че не е хубаво. Четете между редовете. Simple Smile

# 710
Здравейте ! Имате ли някакъв номер на уиз на който мога да се свържа с реален човек по един казус ?

# 711
То зависи от казуса. Софийският безплатен телефон е само за спешни случаи. Ако нещо ви се е объркало с полета ви, отменен, отложен или има някаква грешка в резервацията.
Но така просто за справка за нещо... ще ви пренасочат към платения телефон.

# 712
Изчезнаха ми натрупаните точки в портфейла , който до преди няколко месеца седяха като безсрочни за ползване , а не беше малка сумата. Просто номерът , който е даден в сайта ми дава , че е невалиден .

# 713
Пробвайте на 02 492 8367, но мисля, че ще ви пренасочат към импулсния телефон, защото се води вид "справка" за нещо си. Този тел. е само за спешни случаи. Отменени и променени полети най-вече.

# 714
Благодаря . Ще опитам - дори и да ме пренасочат пак е по - добре от нищо .

# 715
  • Германия
Каква е тази такса от 90лв, която ли начислява при покупка на 5 билета?

# 716
  • Beyond the stars
Каква е тази такса от 90лв, която ли начислява при покупка на 5 билета?

Винаги има административна такса в цената на билета -18 лв. мисля, че е фиксирана.
При билети за 20 е готино, защото самият билет изписва, че е 2лв с административна такса 18лв.. Bowtie

# 717
Не мисля, че става въпрос за тази  такса.

# 718
  • Beyond the stars
Не мисля, че става въпрос за тази  такса.

Точно 90лв е 5 по 18.
Разцъках с произволни билети, няма друга такса при мен.

# 719
Сигурно не е административната такса, а таксата като решат, че си бот.
Получава се ако прекалено много търсите билети. Пишете им и ще върнат парите, иначе нов IP адрес, чистене на кукитата, ако трябва нов профил за да те забравят.

Общи условия

Активация на акаунт