WIZZAIR - 47

• 47 317
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
Не мисля, че става въпрос за тази  такса.

Точно 90лв е 5 по 18.
Разцъках с произволни билети, няма друга такса при мен.
Не става въпрос какво има при теб, освен това мога да смятам. По-скоро е това, което е писал neuromancer

# 721
  • Beyond the stars
Не мисля, че става въпрос за тази  такса.

Точно 90лв е 5 по 18.
Разцъках с произволни билети, няма друга такса при мен.
Не става въпрос какво има при теб, освен това мога да смятам. По-скоро е това, което е писал neuromancer

Не знаех за опцията, спомената от neuromancer, благодаря му за което.
Извинявам се, ако съм засегнала тъй дълбоко самочувствието Ви на математик петъчно.

# 722
Искам да добавя багаж към вече купен билет. Първоначално реших да е ръчен до 10 кг + рriority, но сумата ми се видя доста. Пробвах да видя как ще е с регистриран багаж до 10 кг и се оказа точно наполовина по-евтино. Тъй като до сега не съм чекирала багаж на полет на Wizz, преди да платя, искам да попитам дали има ли нещо различно и специфично. Чекирам се онлайн, както обичайно се прави, а на място на летището оставям багажа на съответното гише, нали така? Ако има значение, летището ще е в Копенхаген.

Прочетох информацията в сайта на Wizzair, но ще ми е по-спокойно ако получа потвърждение и тук Smile

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 19:54 от Мaрги

# 723
Точно така, предвидете си достатъчно време, защото обикновенно има опашка за чекирането на багажа.

# 724
Каква е тази административна такса, за която говорите, никога не съм плащала такова нещо?!

# 725
Административната такса е включена в цената на билета.
Когато има разбивка на плащането става ясно.

# 726
Административната такса е включена в цената на билета.
Когато има разбивка на плащането става ясно.
За мен е важна крайната цена на билета, какво включва тя, изобщо не ме интересува, важното е да платя сносна цена.

# 727
Тогава не твърдете, че не сте плащала административна такса.

# 728
  • София
WIZZ пускат полети от София до Лион от Октомври.

# 729
  • София
Зимата там не е най-подходящото време за посещение.Ако остане целогодишна линията  , ще е чудесно за топлите месеци

# 730
До Марсилия, дали някой има инфо за предстояща линия?

# 731
От Лион мисля има леснодостъпни ски курорти в Алпите. Лион за някои превозвачи е зимна сезонна линия.
До Марсилия, дали някой има инфо за предстояща линия?
Не обявяват такива неща предварително. Когато обявяват нова линия, почти веднага могат да се купуват билети. Вътрешна информация ако някой има, ще си каже (или не).

# 732
Уизеър не летят до Марсилия изобщо (нямам информация дали предстои да правят хъб там), но Райънеър - да. Скоро на летището в Бергамо помня, че видях полет до Марсилия, и ако часовете на полетите са ви окей и няма да висите 8 часа в Бергамо, може да пробвате София - Бергамо - Марсилия (или с Райън+Райън, или с Уиз+Райън). Поне до Бергамо редовно има билети на смешни цени.

Сега гледам, че до Марсилия летят и от Бари, и от Катания, и от Болоня, и от Задар. Все дестинации, до които традиционно има евтини билети с Райън от София, а до някои от тях летят и Уиз.

Има и други варианти, но дотам не съм летяла, или са неоправдано далеч, или по-скоро не помня да съм попадала на особено евтини билети.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 13:37 от Country Strong

# 733
  • Наблизо
Кънтри,това си е голяма руска рулетка,защото полетите не са свързани.
А първият закъснее и вторият е навреме и си го изпуснал..

# 734
  • Варна
Кънтри,това си е голяма руска рулетка,защото полетите не са свързани.
А първият закъснее и вторият е навреме и си го изпуснал..
[/quote

Точно така, бележката е много точна в контекста на световната авио несигурност и системните закъснения.
Преди години аз съм пътувала с два лоу кост полета с 1 час разлика между тях и през ум не ми е минавало да се притеснявам (макар че веднъж ми се случи да тичам като вихрогон с бясна скорост из едно летище, ама пак не изпуснах  полет).
Нооооо в сегашната ситуация - много ще мисля при комбиниран полет. Еми аз за себе си си мисля, че при комбиниране на два полета,  едни 4-5-6 часа най-малко между тях трябва да има, за да имаш някаква надежда, че няма да помахаш  за довиждане на втория самолет.Такава  е ситуацията - усложнена и непредвидима, пълна с нерви, ама какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт