WIZZAIR - 47

• 47 331
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте! Вчера резервирах билети през приложението с опцията за плащане по банков път и веднага преведох сумата. Днес обаче все още получавам известия, че времето ми намалява и скоро резервацията ми ще бъде отменена. Има ли повод за притеснение?

# 736
Е, ясно, че има риск, то като с тютюнопушенето и хазартът, явно трябваше да сложа дисклеймър като на рекламите им, макар да ми се струва, че рискът се подразбира.

На 19-и като се прибирах от Италия и ми възникна ситуацията с Уиз, заради която влязох в темата, в крайна сметка се прибрах през Рим с 2 часа и 15 минути за смяна, стори ми се оптимално. Сега през септември ми предстои София - Бари - Флоренция с Райън и Волотеа, и имам точно 1 час за смяна. Рано сутринта са полетите, разчитам, че ако си спазят слотовете, няма да има закъснения. Но риск има, то е ясно.

Елинор пита за полети до Марсилия в тема за нискотарифна авиолиния, затова й предлагам нискотарифна опция, при условие, че Уиз не летят дотам. Вече тя си преценява, естествено. Директни от София няма и без това, така като гледам.

# 737
Здравейте! Вчера резервирах билети през приложението с опцията за плащане по банков път и веднага преведох сумата. Днес обаче все още получавам известия, че времето ми намалява и скоро резервацията ми ще бъде отменена. Има ли повод за притеснение?
Отнема 1-2 дена да се регистрира като платено по банков път.

Вместо Марсилия със съмнителни прекачвания може да се лети до Лион или Ница директно и оттам с влака.

# 738
  • Beyond the stars
Доста симпатични цени до Бергамо има за октомври, взех двупосочни, които с точките от картата ми излязоха почти безплатни.

# 739
И за Брюксел има за септември и октомври за определени дати, билети по 20лв с уиз дискаунт.
Аз вече съжалявам, че взех тези за Мадрид, но здраве да е.

# 740
Здравейте. Предстои ми онлайн чекиране от телефон. Мога ли да запазя бордните карти на него и да пътуваме само с тях (и в какъв тип файл - pdf?), или трябва да ги разпечатам? Пътуване София - Бари.

# 741
  • Варна
Здравейте. Предстои ми онлайн чекиране от телефон. Мога ли да запазя бордните карти на него и да пътуваме само с тях (и в какъв тип файл - pdf?), или трябва да ги разпечатам? Пътуване София - Бари.

Да, можете да си  запишете на телефона бордната карта в PDF формат и после да си я отваряте и показвате от телефона.
Не сте задължена да имате разпечатано копие, само на телефона е достатъчно.
Но много хора за всеки случай предпочитат да си я имат и разпечатана, за собствена сигурност и спокойствие.

# 742
Дори и само като скрийншот става. Аз поне последните пъти практикувам така. Понеже на един телефон отварям минимум моята и на детето, почва се едно отваряне на файлове (телефонът ми е със собствено мнение кое как трябва да е подредено). Та си правя скрийншот и сканирам от него.

# 743
Благодаря, Мира и Златна! Спокоен ден!

# 744
  • Наблизо
Колко време преди полета мога да се чекирам?
Благодаря!

# 745
  • Beyond the stars
Колко време преди полета мога да се чекирам?
Благодаря!

Ако сте без закупени места - 24часа преди полета.

# 746
  • Наблизо
Благодаря!

# 747
Ако не ви се чете скриншота на скенера, вдигнете яркостта на екрана

# 748
Свалете си приложението и след като се чекирате бордните карти ще ги виждате веднага, когато натиснете бутона "карти".

# 749
Свалете си приложението и след като се чекирате бордните карти ще ги виждате веднага, когато натиснете бутона "карти".
Стига телефонът да не е Huawei -  там приложението не работи.

Общи условия

Активация на акаунт