WIZZAIR - 47

• 47 397
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Sofiaparking.com ползваме. Бързички са с трансфера, нормални цени.
А в 5 сутринта, когато излитаме и 2 през нощта, когато кацаме дали можем да се възползваме от тях?

# 616
  • Beyond the stars
Sofiaparking.com ползваме. Бързички са с трансфера, нормални цени.
А в 5 сутринта, когато излитаме и 2 през нощта, когато кацаме дали можем да се възползваме от тях?

Връщали сме се в 1 - не е имало проблем.

# 617
Привет, приятелката ми опитва да ни чекира за полет в четвъртък, но не успява да свали на пдф бордните карти.
Не успява да стигне и до въвеждане на данните от личните карти и националността.
Възможно ли е да е поради пренатоварване  на сайта?

# 618
  • Beyond the stars
Привет, приятелката ми опитва да ни чекира за полет в четвъртък, но не успява да свали на пдф бордните карти.
Не успява да стигне и до въвеждане на данните от личните карти и националността.

Ако е за Шенген, вече няма данни от лични карти.
Ако всички имате места, значи сте чекирани. Има опции за директен share и сваляне в app wallet.

# 619
Не позволява сваляне.
Довечера ще пробваме отново.

# 620

Пробвахте ли през приложението? Ако имате бордни карти трябва да ви излязат при търсене на полет, там са като картинки, аз я предоставям на моя спътник като снимка на екрана на телефона си, винаги минава така.

# 621
Какво значи “опитва”? Ако опитва и не успява, няма бордни карти.

# 622
# 623
Изпуснах намалението до Испания и сега се чудя, дали билетите за октомври до Мадрид ще паднат пак, или да купувам на тези цени.
Двупосочно излиза близо 300лв.

# 624
E, чак за октомври вероятно ще паднат пак

# 625
E, чак за октомври вероятно ще паднат пак

Всъщност от кога влизаше зимното разписание, че нещо съм забравила?
Не бързам като цяло, надявам се и да не се вдигнат повече.

# 626
Всъщност от кога влизаше зимното разписание, че нещо съм забравила?
Винаги от последната неделя на октомври, когато се сменя и времето с час назад.

# 627
Изпуснах намалението до Испания и сега се чудя, дали билетите за октомври до Мадрид ще паднат пак, или да купувам на тези цени.
Двупосочно излиза близо 300лв.
За октомври 300 лв - ще паднат. След като почнат училищата, цените падат.

# 628
Идеално, ще изчакам тогава.  Мерси много.

# 629
"Уизер" пусна абонамент за полети от България

Унгарският превозвач "Уизер" пусна и за полетите от България абонаментен план, който дава възможност на пътниците да фиксират цената на билета и багажа си за период от 12 месеца. Програмата включва
директни международни маршрути до и от България, включително най-популярните летни дестинации тази година, посочва компанията.

WIZZ MultiPass позволява на абонатите да пътуват веднъж месечно с полети, които отговарят на условията на програмата. Те плащат фиксирана месечна такса, която не зависи от заетостта на полета, сезона или от времето на резервацията, включително и в последната минута.

Цените варират от 135 до 566 лв., а изчисленията на превозвача сочат, че може да се спестят до 40% от цените на билетите.

Общи условия

Активация на акаунт