WIZZAIR - 47

• 47 363
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • sf
Това ми е голям кошмар. Последният път във Франция си бях похарчила парите до стотинка, и в картите нямах. Един сандвич имах и това е. Не ми се мисли какво бих правила в такава ситуация.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:31 от donsita

# 661
Да полета е от Милано.
От кое Милано, защото те са 3 летища там?  Бергамо, Малпенса и Линате, уж 3 авиокомпании летят от тях до София. (България еър от Линате може би пак летят от Малпенса, все едно).. Може би е имали опции с прекачване, но в последния момент всичко е скъпо, особено в летния сезон. Директен до Истанбул, Скопие или Букурещ явно е най-разумен вариант, защото после може и сухопътно до БГ и не се зависи от нов полет.

# 662
Имам полет до Сицилия през септември със закупени места. Сменяха му няколко пъти часът , но с по малко.
Сега влизам и гледам сменили са ми местата и на отиване и на връщане 40 ред , това е последния до тоалетните.
платила съм за конкретни места и тези изобщо не ми харесват . Имам ли право да избера други безплатно?
Като отворя салона има много свободни места , но като цъкна върху някое , даже и на предния ред ми да ва различни суми.Как да процедирам в този случай?

# 663
Някой ползвал ли е самочекиране и самоопускане на багаж? Лесно ли е? Дава ми го като опция за полета утре и просто ми е любопитно. Гледах някакъв клип, не изглежда сложно, ама да не ми отиде багажът в друг самолет 😂

# 664
Имам полет до Сицилия през септември със закупени места. Сменяха му няколко пъти часът , но с по малко.
Сега влизам и гледам сменили са ми местата и на отиване и на връщане 40 ред , това е последния до тоалетните.
платила съм за конкретни места и тези изобщо не ми харесват . Имам ли право да избера други безплатно?
Като отворя салона има много свободни места , но като цъкна върху някое , даже и на предния ред ми да ва различни суми.Как да процедирам в този случай?
ако не става онлайн се обадете

# 665

Обадете се на безплатния телефон на първа страница на темата. Ще ви ги сменят безплатно.

# 666
Кой от всичките е безплатен телефон. Първите два са с такса , другият е за спешни случаи.

# 667
Този за спешни случаи е безплатен. Мисля, че може да ползвате него. Чата май също работи, трябва да си поискаш да говориш с жив човек обаче.

# 668
Привет! Искам да попитам ако отменят бъдещ полет, а вече хотела е заплатен какво следва?

# 669
Авиокомпанията няма никакъв ангажимент към хотела (освен ако сте купили пакет). Нищо не следва. Правите си сметката предварително - хотел с отказ, застраховка...

# 670
Да полета е от Милано.
От кое Милано, защото те са 3 летища там?  Бергамо, Малпенса и Линате, уж 3 авиокомпании летят от тях до София. (България еър от Линате може би пак летят от Малпенса, все едно).. Може би е имали опции с прекачване, но в последния момент всичко е скъпо, особено в летния сезон. Директен до Истанбул, Скопие или Букурещ явно е най-разумен вариант, защото после може и сухопътно до БГ и не се зависи от нов полет.
Е, Раян и Уиз летят за София само от Бергамо. Сега проверих полетите за следващите дни и се шашнах- чак пък да няма места… Не съм проверявала Бг еър, ама щом на тези са по 250€ билетите за първата възможна дата, представям си какво да очаквам.
PS Разцъках сега от любопитство,  цените са високи до средата на август, после стават обичайни. Това за Милано-София. В обратна посока са нормални цените за този период, но от средата на август скачат за месец.
Някой ползвал ли е самочекиране и самоопускане на багаж? Лесно ли е? Дава ми го като опция за полета утре и просто ми е любопитно. Гледах някакъв клип, не изглежда сложно, ама да не ми отиде багажът в друг самолет 😂
Няма нищо сложно.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 20:54 от m@ria

# 671
  • София

Последно самочекирах багаж май месец на летището в Бристол. Много е лесно, просто си подгответе билета и личния документ, защото ги сканира последователно, после принтира лентата, която залепяте на дръжката на куфара, след което го пускате на лентата.

# 672
Е, Раян и Уиз летят за София само от Бергамо. Сега проверих полетите за следващите дни и се шашнах- чак пък да няма места… Не съм проверявала Бг еър, ама щом на тези са по 250€ билетите за първата възможна дата, представям си какво да очаквам.
Е ясно, значи реално сте търсили полет Бергамо-София.  Преди време имаше ЕasyJet Милано Малпенса-София, България еър бяха до/от Милано Линате, сега като погледнах, и те са до/от Милано Малпенса. Но интересното е, че нито едно друго българско летище не прави връзка с Милано или Бергамо, луда работа.
Летището в Ниш, което е най-близо до София... също нямат връзка с Милано.  Скопие има до/от Милано Малпенса на Wizzair

# 673
Здравейте, туко що ми отмениха билети за полет София-Лисабон за февруари, купен преди дни. Сега са махнали изобщо полетите за там до края на март. През сайтове като Киви обаче още ми дава да купя за тези дати, а полети явно не съществуват🙃🙃 Натиснах 2 пъти опцията за refund и ми изписва Your overall refund to Wizzair account: 0. Моля ви някой да ми каже изписвало ли му е това и има ли шанс да ми върнат парите? Доколкото видях няма никакъв контакт с тях, откачам, става въпрос за 1000лв…

# 674
Е какво ви вълнува Киви? Гледайте какво пише в официалния сайт на Wizzair, посредниците не са критерий. И да, ако са ги махнали от зимното разписание, значи ще ви върнат парите или по картата, или във вид на Уиз кредити 120%. Може и да предложат алтернативен маршрут, но Вие си изберете връщането на парите. Може би трябва да изчакате няколко дни... Със сигурност трябва да получите имейл, в който да пише unfortunately така и така.. и да Ви предложат няколкото опции.

Общи условия

Активация на акаунт