Отговори
# 165
Есте Лаудер спирала взех Мин седмица. Плътна спирала. Доста влажна.
Тази Шисейдо и аз загледах, но е тотално различна от Есте Лаудер. Шисейдо то е с гумена четка и не толкова плътна.
Подобна Шанел ползвах последно - много бързо изсъхна.
Силиконова четка и аз хич не харесвам!

# 166
  • Бургас/Пз
Агент, много благодаря за онагледяването и за целия труд да  пуснеш всяка една снимка. Нито успях да гледам Оскарите снощи, че бях с ужасно главоболие, нито днес имах време за социалните мрежи и пресата. Затова наистина го оценявам. ❤
Тази спирала на Кларинс, откакто преди време ти я спомена в темата за Спиралите , ми е най -любимата и не оставам без нея. Даже в момента съм само с нея и Хеймиш и съм много доволна, че останах само с две, че обикновено търкалям поне по 5 Simple Smile

Момичета , много благодаря на всички , които се включихте за цвета на роклята. Много ценя мнението на всяка една от вас.

Ще ме накарате да си купя една черна риза и аз. Много рядко се обличам в черно. Ето ме на осми март за излизането с приятелки. Това е един от единичните пъти, в които съм цялата в черно . Дори нямам малка черна рокля 😒 В черно имам основно панталони и някой друг топ.
Бях с червено червило с блясък за разкош. Cloe 🥰❤😘

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 21:57 от ani_d

# 167
  • София
Ани, страхотно ефектно! Представям си как събираш погледите на хората 💘💘💘

# 168
  • Велико Търново
Авен имат спирала за чувствителни очи, до сега няма клиентка, която да е изказала недоволство.
Утре ще пиша за моите любими от селективния клас.
Добре дошли на новите момичета!

# 169
Ани, прелест си! Heart

# 170
Като статуетка!

# 171
  • Велико Търново
Добро утро!Прелестна си, Ани!Започна ми деня с усмика и красота като те видях, сега ще тренирам и се надявам да имам хубав ден!
Аз както нямаше нищо да купувам, поръчах онова ансамбълче на Pinko/за рождения ме ден ще е /.Толкова отдавна не бях "ахкала" по нещо.
Пожелавам ви усмихнат ден!

# 172
Браво, Ани! Много секси!
Новите мацки да се чустват добре в темата.
Моята рокля за бала на щерката е Пинко. Сега остава да отслабна 3 килограма и ще съм дзен със себе си.

# 173
За любителките на червила Шанел!
https://gracepacerace.com/category/novini/

# 174
Ani, много стилна мацка си. Интересно ми е какъв ще е твоят модел малка черна рокля.
Ризата на Д.Мартин мисля не ти трябва, много е балонеста като се вкара в полата, а иначе плата е ефектен.

Siska, покажи моля те сета на Pinko. И една риза с прелестни ръкави беше споменала, та ако може и нея.

Mariat, роклята показвала ли си я?

Clarins спирала не съм ползвала, запазих си показаната от Агентката за по-нататък.

Гледахме вчера чанти онлайн в Reserved, някои модели ги има само онлайн
поръчах си тази към едни обувки със сребърно
https://www.reserved.com/bg/bg/ladies-handbag-4251y-slv
и тези ми харесаха, но не ми трябвят
https://www.reserved.com/bg/bg/ladies-bag-377ai-88x
https://www.reserved.com/bg/bg/chanta-s-motiv-tip-krokodilska-kozha-5791w-99x

# 175
  • тук-там
Ани, великолепна!
Сиска, дай да видим Пинко, моля!
И аз си запазих препоръката на Агент за спирала. Сегашната си харесвам, но бързо изсъхва.

# 176
  • Бургас
Ани, сигурно вече си избрала цвят.На мен така на картинка много ми хареса шоколадовокафявото, но то е специфично, не отива на всеки.За по-универсален цвят също бих избрала графитеносиво или сиво, като Силвър, то отива на всичко.Тъмно синьото винаги ми е било любим цвят, но специално от това на снимката с ризата сякаш се преситих.

# 177
Добро утро, покрай "черните пролетни дами" днес  и аз се издокарах в  черно - бяло. В последният момент не издържах и добавих една малиновочервена риза, което си е клише в интерес на истината, но ще го обявя за класика за собствено успокоение  Simple Smile.

Добавям и по - нестандартните тоалети, които ме впечатлиха като избор за Оскарите.
Не са ми познати дамите, което си е изцяло мой пропуск разбира се.
Скрит текст:
Celine Song - с визия на сладка ученичка, избягала от цялата бляскава обстановка

Quannah Chasinghorse - с визия на екстрaвагантна островитянка. Жалко, че се е татуирала по този доста неорганизиран начин.

Luisa Danbi Grier-Kim

Nazrin Choudhury

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 17:38 от pep_si

# 178
Пепси малиновочервената риза с този панталон много ми хареса.
Чакам сета на Сиси и роклята на Мариат за бала.Hands Pray
Времето е само за лежане с книжка под плюшено одеялце, а аз затрупана под купчините бумаги! Sob

# 179
Ани, много смел тоалет, страхотно ти стои!

Само на моя телефон ли не се виждат хубаво снимките на Пепси. Почти никога не мога да различа цветовете, ето, днешното палто и панталон при мен изглеждат розови и като цяло рядко е на фокус снимката. Шапката и шала изобщо не мога да различа като цветове, а жалко, интересна ми е комбинацията.

Много харесах комбинацията с перли и риза със скрито закопчаване на Celine Song, чудесна, дамска алтернатива на бяла вратовръзка. Белите ми ризи залежават в гардероба, защото в последно време нося черна риза с бял панталон, но непременно ще сложа перли така.

Спиралата на Агент и аз запазих. Нося кафява в ежедневието си, но аз не съм претенциозна, нося не знам коя подред Max Factor 2000 и съм доволна от нея. Не търся обаче драматичен ефект, а само да не дразни и да се сваля лесно.

Чакам с интерес избора на Ани за рокля. Blush

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:18 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт