Отговори
# 180
  • София
Аз съм розова.
Вчера си бях до "другото вкъщи" и се натоварих с 3 торби дрехи и обувки. Викам си - и това ми трябва, и това, и това. 😂

# 181
silver pearl, в моето задапаратно устройство е причината Simple Smile.
Нямам си огледало за снимки в цял ръст в къщи и се щраквам информативно на излизане в ранна сутрин в не особено осветеното ни входно фоайе Simple Smile. Общо взето черно, бяло, сиво + червено. Розово няма Simple Smile.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:50 от pep_si

# 182
Дъхоспираща Ани! Heart Eyes

Нося кафява в ежедневието си, но аз не съм претенциозна, нося не знам коя подред Max Factor 2000 и съм доволна от нея. Не търся обаче драматичен ефект, а само да не дразни и да се сваля лесно.

Ооооо, любима спирала!!! като студентка колко такива съм изхабила! На всичкото отгоре, в онези безумни пост- комунистически времена не се намираше особено лесно, трябваше да се знае/ да ти каже някой къде ги има, заредили са и да се изстрелва човек с 200, че въпросните 3 бройки свършваха за отрицанелно време.
Но! Любимата ми спирала евър, на която попаднах тогава в магазините на Трансимпекс и която издирвам неуспешно вече 20+ години, е на Pikenz. Не зная въобще, съществува ли марката още (в нета не успявам нищо да открия), но за мен това е най- любимият и сполучлив продукт от тоновете декоративната козметика, ползвана през живота ми. Напълно наясно съм, че с опита и избора, който вече имам към момента, към днешна дата може да ми се стори "нищо особено", обаче предпочитам да вярвам, че не е така. Grinning
Напоследък ползвам основно ланкомската Idole- четката ѝ ми допада, придава обем на миглите ми, без да ги прави драматични, не се размазва през деня, сваля се лесно.

Аз също съм любопитна на кой цвят ще се спре Ани.

Роки, много свежо!!! Heart Eyes

# 183
  • София
Пепси, много артистично и готино се е получило.
Роки, толкова ти отива този цвят и очилата са страхотни!

Кларанс се радвам, че са я запазили тази спирала. Преди години я ползвах и много ми харесваше - прави супер естествени мигли.

# 184
  • София
Аз съм със спирала за 10 лв, обаче покрива всичките ми изисквания - да удължава, да не се размазва цял ден и вечер да се сваля лесно.

# 185
  • София
Роки, не знам какво означава другото вкъщи, но изглеждаш по-добре от всякога.

# 186
Роки, много си красива така!
Очила, цвят, всичко!
Кое е това червило?

# 187
И на мен Роки ми хареса много. Супер свежо.

# 188
  • София
Още не може да ми се извърти езика и да измисля как да му казвам там, където вече не живея. Но не е за тази тема.
Червилото е Катрис Shine bomb 050 с малко гланц отгоре.

# 189
Добре дошли на новите момичета! Flowers Tulip

Харпи - за мен си като една финна французойка, грацилна и крехка. И аз нося черно доста, като хич не го свързвам с лошо настроение.
Също обичам тъмни цветове за ноктите, дори днес съм на маникюр, а още не съм решила какъв цвят да избера.

Ани, разкош си! Каквото и да облечеш ти стои като на модел.
Вчера ходих да премеря в Зарата кафеникавия костюм - панталон и елек. Панталона го взех, но елека не. Не е моята кройка точно, бюста ми на вън, а аз не обичам така, под мишниците доста изрязано. Ако го взема пак трябва да го нося на ремонт. Thinking

Изпробвах и Шисейдото, Silk е моя цвят. Поръчах го през сайта обаче. За да е  безплатна доставката си взех и антицелулитния на Cocosolis. Четох добри отзиви, някоя от вас да има мнения за него?

ДХЗ, леличките останаха в XX век. И аз почти не виждам жени, облечени като четиридесет годишните останали в съзнанието ми от моето детство. Което може само да ни радва.

Рокиии, смайваща си! Каква кожа? Много си хубава! Разбирам те напълно с тия три торби Joy Покажи какво си купи. .... какви ги пиша?! прочетох в бързината, че си купила три торби с дрехи. Не ми обръщайте внимание.

Докато аз пиша, постоянно ми дава индикации за нови постове в темата, не мога да сваря да напиша всичко... честито на Магни за ню баланските, МТЗ ставаш за "крадла" Smiley .... чакат ме данъци да обработваммммм

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 18:36 от bubanka

# 190
  • София
Нищо не съм си купила, просто си взех моите дрехи. Е, то си е като безплатен шопинг. Ама са ужасно много.
Пинки, ти си същите цветове като мен, затова ще си позволя да ти дам съвет. И мен ме влекат бежовите костюми. Обаче, бежово до лицето при нас не седи добре. Разчупи го с нещо - черна тениска, бяла, червена и т.н. И панталона нещо не е твоят. Аз имам бежов костюм, но нося или сакото или панталона отделно.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:01 от Rockstar

# 191
Ех, Рокс, такъв свеж розов бонбон си, усмихна ме!Браво, чудесно изглеждаш!
Пинки, много ми харесва как ти стои панталона!

# 192
  • София
Пинки, нито панталонът ми харесва, нито цветът.

# 193
Пинки, панталонът като модел ми харесва.  Но цветът на целия ансамбъл - дрехи, тен и коса някакси тъжно се слива в едно. Опитай друг цвят Simple Smile

# 194
  • Ямбол
Много харесвам червено, днес сутрина даже мислех да сложа една любима червена риза, но я оставих за утре, днес вали и е мрачно и не ми пасна на настроението нещо 😅.
Роки изглежда супер. Аз така грейнах след развода (по мнение на познати), не знам как е при нея 😅.
И Ани изглежда невероятно, топът е много готин.
Днес сутринта така
Скрит текст:

Градът ни се готви за Кукерландия през този уикенд и вече започнаха да украсяват. Дано само времето да се оправи 🤞

Аз панталонът на Пинки го харесвам като модел, 2/3 в гардероба ми са подобни 😁. Но цветът не ми допада много, слива се с тена на лицето и скрива всички хубави черти на Пинки.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 00:07 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт