Отговори
# 2 235
  • Бургас
Галке, нямаше си работа и ти .... сега и аз искам робот за прозорци / а ремонт на баня ми предстои - основен, с всички екстри - водопроводна мрежа, плочки, ала-бала Simple Smile /

Макадамия, ако имаш прозорци, които са външни, неотваряеми, тераси остъклени е идеален, направо се родих.Иначе за обикновени достижими прозорци няма смисъл.Освен, че си направих ноктите и веждите, нещо, за което все не ми остава време,  гледах дрехи, бижута, правих разни неща.Моите прозорци са големи, недостижими и без него никога нямаше да бъдат чисти.Оказа се, че и баня чистел, душ кабина също.По едно време се замислих дали и тавана на банята да не го пусна да обърше Laughing, но ме домързя да взема стълбата.Утре, ако не ме мързи ще го тествам и на кухнята.Слагам го наравно с мултикукъра, фрайъра и дайсъна, моите верни помощници.

# 2 236
Верно си е цяла наука
Срещата е неотложна
Определям се като една тъмноока пролет със златиста коса, ама може и да греша….
Агент, страхотни малчугани видях 😍
Галка имам външни прозорци, стигам ги до половината, имам страх от високо…. Възможно ли е да се изтряска долу на плочките този робот като го сложа от външната страна, едни 10 метра са си…..

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 21:14 от macadamia

# 2 237
То за това си трябва направо докторска дисертация!
Аз действам по усет...обличам дреха, цвета не ми стои, не я купувам, та ако ще да е най прекрасния модел на света. Същото и с косата, аз имам усещането за мен си, че най добре стои цвета, с който Господ те е създал. За мен си съм твърдо убедена, че русо не ми отива и ако ще да ми обещаят, че ще ме изберат за мис Баба-Вселена никога няма да се изсветля. Simple Smile
Казвала съм ви и за една колежка, има къдрава коса, тясно лице и дълъг нос. С права коса е страшна, къдравото и дава ширина и отнема погледа от носа. Но тя продължава да ходи изправена. Това естествено не важи за всеки. Има лица, на които им отиват и двата варианта.
Пилингът мина в страшна суетня и обгрижване. И докторката и асистинтата надвесени над мен. Пет туби кремове за мазане след процедурата ако изникне нещо. Много се изнервих.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 21:01 от mimi.7299

# 2 238
  • Бургас
Макадамия, не, няма такава опасност.Като кърлеж е за прозореца.Има обезопасяване.

Агент, чудесен урок.Определих се на натурална пролетна гаменка.

Къдравата коса е благодат, но който каквото няма, това иска Smiley

На който не му харесва миризмата на оцет, и с лимонена киселина се постига същия ефект върху косъма.
Ал, този малинов оцет мирише ли на малина?

# 2 239
  • Sofia
Роботите са точно, за да не чистим, мием, косим ние. Слугинажът не ми е на сърце и пробвам всякакви варианти от домашна помощница до робот. Grinning
Даже на птиците монтирах автоматична врата с датчик, за да нямам грижи да им отварям сутрин и да ги затварям вечер.

Цветотипът ми е зима, коя точно не знам.
Мацки, казвате че са актуални флорални мотиви. Имам една копринена пола на цветя, даже и хастара е от коприна. Никога не съм я обличала,  след като мм пита дали е от баба ми. Какво ще кажете?

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 19:50 от Karen

# 2 240
Тая пола искам да я видя на теб, но гледайки само десена, на мен страхотно настроение ми създава….

# 2 241
  • София
Карен, с една синя блуза си я представям.

Утре трябва да си облека нещо по-така, че ще съм в офиса... Но пък трябва и да ми е удобно, че ще съм цял ден, та и вечерта.

# 2 242
Великолепна пола.И аз нося една шарена на плисе.

# 2 243
Карен, разкошна е полата! Умирам си за коприна аз.
С типовете стигнах до драматичен и толкова, оттам нататък ми е мътно всичко.
Пак ще опитам да се ориентирам в тази джунгла от информация, ако намеря време.
С базата на Герлен никой ли не е запознат?

# 2 244
Oooooo Karen, толкова е красива Heart
Бих я облякла с черно поло.

Харпа, да си намериш любимите очила, да оздравееш (и да не се изсилваш едва оздравяла да тичаш Wink

Малиновия оцет го сложих веднъж след балсам и веднъж след шампоан, разлика не видях. И в двата варианта косата стата бляскава и и и .... за справка поста на Агентката, тя добре го е обяснила.
Ухае на малини, единия шампоан (Ouai) е много ароматизиран и малиновия оцет премахва миризмата.

Като хидратиращ продукт много харесвам на Balmain Leave-In Conditioning Spray, а ако искам да ми държи прическата и особено бритона, пак техния Texturizing Salt Spray
Косата ми е твърда, дебела, здрава, като тел

Така е Мими, най-хубави сме цветово както ни се е паднало от генетичната лотария, но и като се позсили нюанса става супер. Ще взема да поровя из снимките да покажа Mother Nature и любимия ми Снежанка стайл (е, без очите де Joy

Базата на Герлен не съм я ползвала, но като ти я показа и ме изкушава да си фотошопна лицето

Рокстар, обувките да са ти удобни, а другото ще го измислиш:hugs:

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 08:37 от Al Georgieva

# 2 245
  • Ямбол
Много ми харесва десенът на полата, Karen 💜, имам една люлякова блуза, точно в цветовете ѝ.
Харесвам десени с дребни цветчета, аз самата не съм висока и прекалено едри рисунки май не ми ходят. Обаче, гледайки споделеното от Агент, май започвам да мисля, че съм Toned winter 🤔. А по другата класификация се самоопределям като романтичен тип, пък дали към права… кой знае 😂.

# 2 246
На мен голям процент от роклите са ми на цветя. Десенът на полата е много хубав.
Al, с този оцет не се пропуска балсам или маската, нали? Много ми се иска понякога по-набързо да приключа с миенето на косата.

# 2 247
Мари, има балсами под формата на спрей, като бързам и нямам време.Слагам крем на мокра коса и суша с термо.После олио.

# 2 248
Ал видя полата на Карен с черно поло, аз с бяла тениска и кецки.  Simple Smile

# 2 249
  • София
Карън полата е страхотна. Не са буквалистични цветчетата, ами импресионистични и мисля, че много би ти отивала.

Това с цветотиповете и типа фигура е много готино, но пусто като имаш не една идентичности и различни нужди за изразяване, които удовлетворяваш с избора на дрехи, не е толкова лесно да се фиксираш дали да си романтична или гаменче, или там каквото...

Ал, благодаря. Аз само лекинко утре, че два дни не станах от леглото и се срастнах с чаршафите. Пазете се от този грип - много е неприятен като усещане.

Общи условия

Активация на акаунт