Отговори
# 2 250
Oooooo Karen, толкова е красива Heart
Бих я облякла с черно поло.
Точно това си представих! 😊

Скрит текст:

Но и

# 2 251
  • Велико Търново
Макадамка, сега остава пак да пуснеш глухарчето, че го изгубих в многото постове.
Да попитам за този продукт - хубав ли е, има ли смисъл от него. Да го взема ли на моята тийнка?

Метеорити имам докато съм жива-последните 10 години не оставам без тях, пролетни, коледни и всякакви колекции имам.Моята Мина/гримьорката/ много го харесва, втора опаковка свършва.Аз не съм впечатлена.Ухае много хубаво!
Ужасно съм изморена и вечно бързаща, днес се щракнах като за мен си с костюма от М.Дути.Контузени са ми и двата крака, така, че кецовете са на почит
Връщам се да чета.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 06:27 от siska79

# 2 252
  • Бургас
След снимките ти, Сиска, се заемам да си търся подобен елек .Много добре се е получило съчетанието с ризата.

# 2 253
Я кажете тези метеорити за какво служат?
Сиси, супер си!

# 2 254
Аз за тези метеорите лично, освен много хубавата миризма, друго нищо + не мога да кажа. Преди 5-6 год. се бях хвърлила на тях и на златните люспи. Двете са НЕ от мен.

# 2 255
  • Бургас/Пз
Мими, тези метеорити в бутилката са База за грим, т.е. под фдт. А има и други , които са финиш и се слагат на края, те са в кутийка https://www.notino.bg/guerlain/meteorites-tonirasshi-perli-za-li … mBfgaArFSEALw_wcB
Аз лично харесвам повече базата на Смашбокс, че дори и даже тази на Кларанс, прави ми лицето порцеланово. На Герленката не стига , че цената й е мммм...., ами и не са нищо особено според мен. Другите обаче , които са за финиш ги харесвам, но аз си умирам за глоу и блясък.

Карен, покажи я облечена полата. Сигурна съм, че в подходяща комбинация ще изглежда супер.

Ан Мари- страхотно тяло извади. Хич не ти трябва колан с рози, така си супер с този аут фит.

Сис, много е хубав елека, че едобре затворен на деколтето. И с риза стои много хубаво.
Какво направи, че се контузи.
От няколко дни ми е доста натоварено и се каня, че ще тренирам сутрин преди работа. За съжаление за пореден втори ден не успях да стана. Като гледам и утре няма да мога Cry Просто не мога да мисля и да работя с главата си като не съм се наспала, а психическото натоварване понякога ми идва в повече от физическото. ConfusedConfused

Добре, че сменихтетемата за чистене и уреди BlushStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 256
  • France
Коприната е благороден материал. А 100% коприна, включително и в хастара е рядък лукс в днешно време. Аз бих я носила често. А и цветовете са чудни.

Съвсем се обърках със сезоните. Намирам се в този тип от dark autumn

Тъмна коса и светли очи и кожа, с ясно изразен жълт подтон. Но пък на проба, като че ли, по ми ходят цветовете на меката есен Thinking
Може би съм пристрастна, защото повече ми харесват. Едно е сигурно, черно и бяло ме правят да изглеждам болна, а бежовото ме обезцветява. Ох, трудно е сама да се определя.

# 2 257
Ясно, тези метеорити не са за мен - от т.н. ненужни ми продукти, нито базата, нито финиша. 🤣
За това пък си поръчах протеиновата сметана за коса на mtz. Започнаха проблемите на дългата, неподстригвана начесто коса и краища като метла. 🤣 Наближава момента да я офъкам...

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 22:52 от mimi.7299

# 2 258
silver pearl, би могла твоята госпожица да пробва това на Catrice и ако ѝ харесва, да и вземеш базата на Метеоритите. За това, за което са предназначени двата продукта, между тях няма много голяма разлика, според мен.
Скрит текст:

# 2 259
  • Бургас/Пз
Агент, тези твоите деца са страхотни, ама и ти си им запечатала много хубави моменти. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Не със сигурна кой сезон съм дали съм Дълбока есен или Мека зима, обаче почти съм сигурна , че искам Класик да е моят стил. В почивните дни може и Натурал.Blush

# 2 260
  • В заешката дупка
Сиска, много ми харесва стила ти в панталони. Барабар с маратонките. Да живее удобството!

А сред всички тези цветнотипове къде са жените с побелели или прошарени коси? Simple Smile

# 2 261
Да се добера и до форума.. днес само хвърлях по едно око. Видях Мариета във Виена, и Ал на "точки". Sparkling Heart

Роклята на Финесе много хубава.

Ани, каква е бялата пола?  Няма да я купувам, защото в "любими" от Зара стои  ето тази https://www.zara.com/bg/bg/z1975-%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8% … 210127&v2=2353253

Обувките ги гупих набързо от тук
https://christian-bg.com/c/damski-obuvki/damski-niski-obuvki/
Съвсем го бях забравила този магазин, а винаги са продавали качествени кожени изделия.

Begeli, защо искаш да се скриеш? Хубави рокля, коса, лоуфъри.. много добре си се спретнала, хубавице!

ДХЗ нови очила? Sunglasses И лоуфърите ти загледах, такива исках, но права си, тежат си сериозно. Все харесвах такива, които само едната тежеше по 535г. Убийство според мен.  

Майола, много ми харесаха маратонките, ама много. Свежарски са, тъкмо за пролетта и лятото.

Харпи, напълно разбирам страданията ти по скъпа сантименталана вещ. Има ли шанс да се намерят?

Ха-ха- ха, Агент! От снимките точно това си проличава, ти снимаш само. Има ли твои снимки като домакинстваш, гладиш, къпиш дечурлигата Joy.... it's a joke! Hug Страхотни са децата ти, половинката ти и снимките ти. И колко много сняяг!

.
Днес навън в обедната почивка видях няколко жени с чорапогащи и със спортни обувки, тип сникърс. Ами, не го усвоих това, а и не ми харесва.
Марджи, не разбрах кое те е подразнило, че сникърсите са с чорапогащник ли?

Карен, копринената пола е красива, носи си я с удоволствие! А какво удоволствие е допира на коприната до кожата. А можем ли да я видим цяла, а още по добре облечена на теб?

# 2 262
Последният пост Агентчето относно цветовите типове да се закове на първа страница!!!
Аз от всевъзможни есени последните няколко месеца вече се определям като пролет. Grinning Но така е- като сменяме цвят на коси, или пък като ставаме "по- бозави" с възрастта, променяме и цветотип и све. Grinning

# 2 263
  • Бургас/Пз
Пинк, пуснала съм линк на полата. Бяла, права, на Дафне. Нищо особено, просто права пола, която мога да нося и на работа.

# 2 264
  • тук-там
Ан Мари, тази ми се струва по-лятна материя:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/hollister/pola-12918676?utm_medium=refer … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hollister/pola-12918676

Общи условия

Активация на акаунт