Отговори
# 2 265
Пинки, не са нови.
Агент- страхотни снимки на семействотл❤

# 2 266
Добро утро!
Забравих да кажа на Агента, че снимките и са със страхотно качество и отлично кадрирани! Стават за реклама на списание, а децата й са ангелчета! Heart Агент малкия и сега ли е такъв рус бонбон?
ПП Вчера дерматоложката ми даде тези три варианта на Биодерма, който ми понася най добре и като цвят ще ми го изпише на рецепта! Днес ме очаквали да се обадя дали има поражения от пилинга! 🤣

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 08:13 от mimi.7299

# 2 267
Добро утро,

Мариголд, оцета на Ив Рош може да се ползва след всичко мисля, изплаквам бързо с вода накрая.
Ще продължа да го купувам, харесва ми продукта.

За косата на госпожицата (която е съвсем различна от моята) съм варила коприва и лайка. Пресипвам я в две шишета по 1.5 л и си изплаква косата с това.

Мими, сигурна съм че много са внимавали с теб 😂

Доволна съм от флуида със спф 30 на Шисейдо, кожата ми определено е по-добре и то от втори-трети ден като го почнах. За градски условия ми е ок, пази. Зарибихте ме за повече грижа, благодаря 😘

Психическото натоварване ми идва много, случва се вечер по нощите да излизам да тичам. Подреждат се мислите.

Хубав ден дами ☀️

пс/ за няма и месец изписахме 150 страници, браво на нас 😂😎

# 2 268
  • тук-там
Психическото напрежение и при мен така действа, но и хормоните в голяма степен. Защото на младини, когато хоромнЯ е балансиран, пак имаше стрес, но нямаше безсъние, тревожност, горещи вълни и т.н.
Ал, за каква коса правиш отварка от коприва и лайка? Каква е целта?

# 2 269
Оле, Мими, крем с рецепта?
Аз никъде не откривам мостра на флуида на Авент. То и самият продукт липсва.

# 2 270
  • Бургас/Пз
Психическото напрежение и при мен така действа, но и хормоните в голяма степен. Защото на младини, когато хоромнЯ е балансиран, пак имаше стрес, но нямаше безсъние, тревожност, горещи вълни и т.н.
Точно и аз това си мислех, защото работата ми винаги е била повече психическа, но нямах такова натрупване и усещане за умора дори и само преди 6-7години. Имам чувството , че последната една година нещо стана и си замислям сериозно над думите ти.

МариатТ, когато дерматолог даде рецепта дори и за най обикновен слънцезащитен продукт , в аптеката могат да ти дадат по голяма отстъпка . Сиси беше писаха, че при рецепта отстъпката може да е 40%, вместо 30%, колкото е обявена на самия продукт.

# 2 271
О, ясно. Благодаря, Ани. Въобще нямаше да се сетя за тази причина.

# 2 272
Благодаря за мненията за базата, ще послушам Ани май. Аналогът от Лили тя е ползвала и харесва. Ще огледам и останалите препоръчани бази.
Оцетът на Ив Роше взех и аз, за жалост на моята коса никаква работа не върши. Отиде при голямата. Тя има по-тънък косъм, използва го, но не поиска да повтори.
Мими, гледах вчера в Ремедиум тези слънцезащити. Много ме поблазни цената, но не дават проби и не се реших да взема. Повторих Uriage Roseliane. Миналото лято много добре ми понесе, не дразни, пасва ми като цвят и е с добра покривност, не ползвам друг грим върху него. Увеличили са му цената.
https://remedium.bg/yuriazh-roseliane-cc-spf50-krem-40ml-060137/p
На мен не са ми предлагали отстъпка никога в аптека, а миналото лято ми беше изписал дерматологът доста неща с рецепта.
Трудно е да се хареса всичко написано от всички, по повод вчерашната дискусия. Мен ужасно много ме тормозят постове за неядене, килограми и тичане, но просто ги прескачам.
Купих за без пари една рокля, да видим като пристигне как ще е.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 19:15 от silver pearl

# 2 273
  • France
Какъв е този оцет на Ив Роше? Задействахте ми любопитството Simple Smile

# 2 274
Оле, Мими, крем с рецепта?
Аз никъде не откривам мостра на флуида на Авент. То и самият продукт липсва.
С рецепта, защото Биодерма са 50 варианта тонирани, фармацевтите ако не са светнати като Сиси ми предлагат абсолютно неадекватни решения. За отстъпката не занех, но и да няма важното е да пасне крема. Оплаках се на лекарката, че хората се мажат яко със серуми, флуиди, кремове/сега се оказа и бази/, ФДТ, слънцезащити. Според нея моята кожа нямала нужда, тенът бил изравнен, няма комедони, стегнати пори, но можело за успокоение цветна защита да слагам. Joy
ПП Вчера в кабинета имаше една жена, издута от ретинол, очите ѝ бяха като цепки от подуване на лицето. не можах да разбера с какъв ретинол се е мазала, но явно е дало алерича реакция.В темата за ретинола бях чела, че купуват някакъв некачествен от Турция евтин.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 09:54 от mimi.7299

# 2 275
  • София
Абсолютно прави сте за умората. Просто е на друго ниво и се наслагва стрес, емоционална, физическа, хормонална и не знам си още каква умора много неусетно и човек се чувства като парцал. Тогава е по-добре да преглътне нарушаването на режима, да пропусне нещо, за да го направи следващия път по-добре.

Очилата ги загубих в НМ - върнах се да ги търся 10 мин. след това, но така и не ги намерих. Нищо, да кажем, че не ми стояха върха така или иначе Wink

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 11:36 от Harpalike

# 2 276
Никога не съм имала отстъпка с рецепта.

# 2 277
  • София
Е, дерматолозите често дават талонче. Последните дерма продукти за сина ми бяха все с отстъпка, вярно 10-15%, но е нещо, защото така или иначе трябва да го купиш.

# 2 278
  • Бургас/Пз
Никога не съм имала отстъпка с рецепта.
И на мен не са, просто явно последно време има такива кампании и то само на определени марки. Не винаги е рецепта, понякога е някакво талонче или нещо подобно, просто е дадено от лекар. Сега в момента не мога да намеря точно поста на Сиси, май беше в темата за кремовете …
Но пък при Мими има друга причина за рецептата - да купи томния продукт. Simple Smile

# 2 279
Това с точния продукт- да, съгласна, пращали да ме даже е определена аптека.😈
Ама отстъпки йок.

Общи условия

Активация на акаунт