Отговори
# 1 725
Свалям шапка на Ани, Ал и Клеми, че с три деца не са само майки и домакини, а стилни, можещи, и прекрасни жени! ❤
Peneva?
Май и Карен има 3.

# 1 726
  • Бургас/Пз
Пинк, той целулита личи, какво остава бельото.  SatisfiedScream Когато платът е гаден, никакво бельо не стои добре.
И аз като Аса се бях заблудила за АЛ, мислех, че има двама сина само, но в последствие разбрах и за по-голяма дъщеря, която е наборче на моята Kissing Face

Карен, твоите момчета колко са големи??

О да, и Дез, разбира се.

Ако има и други да казват Smiley

# 1 727
  • Sofia
Човек да не отиде на театър, изписали сте света😘
Колко много смели майки имаме с по 3 деца! Поздравления 🥰
Не знам дали съм споменавала, но ползвам една марка декоративна козметика с малко вредни съставки - Jane Iredale. Не прави чудеса, но за мен е ОК. Минерална пудра, хайлатър и спирала. С вноса на спиралата имаше някакъв проблем последната година и затова ви питах за мнения за кафява спирала наскоро.

# 1 728
И аз поздравявам многодетните майки! Two Hearts

Mtz, изпуснах те с дънковата пола, много бързо триеш.
Букнах си полета за БГ през юни, иху!

Докато рових (сърфирах) из Манго-то за дънковата пола, видях че сега път тези сладки капри-та са на мода, аз ги носех преди около 20 г. Ще ходя до магазина да ги меря първо - и полите, и каприте.

Скрит текст:

Лиофорина, моята слънцезащита също е само такава на минерална база, защото всяка друга замърсява океана и съответно - коралите.

Ползвам тези две марки от няколко години

Когато не съм под водата обаче, обожавам и аз BB-то на Shiseido, от тази тема научих за него. Hug

Друга декоративна козметика не ползвам, но никога не е късно Blush

# 1 729
  • тук-там
И аз залагам напоследък на минералната слънцезащита.
Някой тествал ли е този?:
https://douglas.bg/van-cleef-arpels-the-amara-eau-de-parfum-75496

# 1 730
О, дънковата пола с цепка на mtz, показана по рано днес е много хубава. Или mtz е прави такава.

Честито на майчетата с три и повече дечица.

Самата аз имам двама братя

# 1 731
  • Sofia

Карен, твоите момчета колко са големи??

Големи са , Ани. На 16, 19 и 20.

Най- големият също е леко матов и с тен лятото из провинцията директно го заговаряха на цигански и се чудеха защо не ги разбира.  Joy Сега с къдравото косище питат дали има негър в рода . Satisfied

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 23:34 от Karen

# 1 732
Добро утро дами!

Диафорти, мерси 🌷
Леле нямам търпение да я стесня и облека тази пола 😂

Amara го пробвах и не ми допадна, но аз не съм фен на линията. Neroli Amara ми харесва повече.

Vesana, какво гледа?

Ан Мари, капритата са много сладки, носех много преди с токчета и риза лятото. Щом ще си идваш в Бг, можем да мислим за среща 🙂 Толкова много неща можеш да разкажеш

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 18:00 от Al Georgieva

# 1 733
  • Пловдив
Момичета, толкова ми е приятно да ви чета. Не гледам телевизия и вие сте моят сериал. Понякога обаче пишете като за две серии. Heart Eyes
Слагам за малко снимка с червеното сако. Бях ви казала, че се предизвиквам, защото червеното не е моят цвят. Не съм сигурна дали ще го облека още веднъж.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 11:23 от daskal77

# 1 734
Шапка свалям на многодетните ни майки , всичките стилни до последният детайл 🌷
Съжалявам за загубата Карен
Скрит текст:
… и ние в родата имаме загубено седмаче, което живя няколко дена и вследствие лекарска грешка почина, винаги си спомняме за нея- не сме я забравили ❤
Благодаря Пинк❤, разгледах постиженията на този доктор, справя се перфектно, май в зряла възраст и аз имам шанс за хубави ходила..
Много харесвам Капри - панталони, издължават допълнително краката, щом ще са актуални, само с такива ще се заредя за лятото.
Даскал, как няма да го облечеш повече, толкова много ти отива 😍
Ал, нямам търпение да видя теб и Кло с полата в завършен аутфит - мисля, че ще сте неотразими😍
Мислех, след като приключа с Ланком, да сменя с Шисейдо, но поста на Ветрена категорично ме отказа/ признавам си, никога не чета съдържанието на козметичните продукти/

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:42 от macadamia

# 1 735
...
Пенева, ако искате турския крем за петна ми е почти цял, мога да го пратя за белезите на девойката.

Мими, благодаря Simple Smile Тя е на КелоКот засега, дано подейства, има си белег, не са само дупчиците от от шева и чертичка...
Аз ще съм на правено мазѝло, подобно на Витамерфен, който не се внасял в момента Simple Smile
Имам и един Епителиал на Адерма, който според мен е вълшебен за възстановяване на рани с коричка, ще видим кое как ще подейства. Ако трябва ще пиша да пращаш...

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 09:53 от peneva_a

# 1 736
  • Русе
daskal77, много ти отива, носи си го.
Не мога да ви насмогна, изтървах и снимки, но видях чудни Ани и Веси на срещата и хубава Сиси видях и anne-marie с изумителното и работно място видях.
Много се радвам, че малка групичка от софийските момичета успяхте да се срещнете. И аз бях в града, но не бях подготвена за среща, а и късно прочетох къде е била.
Многодетните майки в темата са супер!
Успех на детенце на Пенева да се справи с белега.

# 1 737
Оказа се, че мини серумът от шизейдо е форумния модел Blush полезни ми бяха последните мнения за него. Сложих съвсем мъничко, щипе ми, и кремът след него ми щипе. Май няма да го ползвам, щом щипе не е за мен, или?  На вас щипе ли ви?

# 1 738
Не, на мен не ми щипе серума. Крем от серията не съм ползвала.
В указанията за серума пише първо омекотяващата вода, после серума, после крем според възрастта.
От водата имам мостра, не съм я пробвала. Не смея да въвеждам нови продукти по време на пилинг серията. Рутината ми е двуфазно идмиване / балм + измивна пяна/, серум, крем / в момента Герлен/. Сутрин слънцезащита.
След като приключа пилингите ще включа като първа стъпка омекотяващата вода.
Следващия крем ще е този, след като измажа Герлена.

За серума пише това като действие!

Веднъж, дваж седмично маската на Ориджинс. Приключвам хидратиращата и ще започвам оранжевата с вит С. И двете са без отмиване.
ПП Забравих да кажа, че на Даскал и  е много хубаво с русата коса и червеното сако Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:45 от mimi.7299

# 1 739
  • Sofia
Слагам за малко снимка с червеното сако. Бях ви казала, че се предизвиквам, защото червеното не е моят цвят. Не съм сигурна дали ще го облека още веднъж.
Идеално е сакото и много ти отива цвета, как няма да го слагаш повече.
П.С. Дори не е точно ярко червено, а по-убит цвят. Или поне на снимката така го виждам.
Al, гледах "Шаферки завинаги" в Сатирата - в ролите на четирите приятелки - Силвия Лулчева, Маргарита Хлебарова, Албена Павлова, Албена Михова. Много ги харесвам тези актриси, особено Силвия Лулчева и Албена Михова.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 09:24 от Vesana

Общи условия

Активация на акаунт