Отговори
# 1 905
Аз вмомента си чувствам отеснели ботите, така са ми се подули глезените. Очаквам МЦ и съм бясна и крива!

# 1 906
Аз вмомента си чувствам отеснели ботите, така са ми се подули глезените. Очаквам МЦ и съм бясна и крива!

Пак добре, че идва МЦ, че при някои не идва.

# 1 907

Скрит текст:

# 1 908
Агент, това за цветотиповете ли е и какви цветове ти отиват?
Аз съм много боса - изобщо не мога да се определя .....
....и в твоята хранителна добавка присъства глухарче

# 1 909

Пак добре, че идва МЦ, че при някои не идва.
А, дали ще дойде това не е ясно, в последната година е непредвидим! Joy И как можах да се обуя с боти, направо ще откача.
Макадамия, Агента толкова пъти проведе курс за цветотипа, но аз не мога пак да се определя и се отказах. Много сложно ми се струва. Освен да направим една среща лятото в Пловдив и с един тефтер да се запишем кой какъв тип е! Wink После ще я почерпим каквото си поиска! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 17:05 от mimi.7299

# 1 910
  • София
Иваничка, не си сумист! С теб имаме сходна структура на тялото и лицето. А и колкото повече се движи човек, толкова повече овладява тялото си и се свързва с него, което пък го прави неустоим за другите.
Скрит текст:
Не ме питайте за реакциите на срещуположния пол. Има моменти, в които ми иде да си дам mute

Агентче, много се радвам на всички цветови комбинации, които споделяш (и не само тях) - страхотно полезни са!

Мими, че ти си зима - как не може да се определиш! Истинска, искряща Снежанка! Толкова хубава!

# 1 911
Правим я срещата / от сега ще го купя тефтера / Laughing

# 1 912
Правим я срещата / от сега ще го купя тефтера / Laughing
Абе един ще стигне за цялата банда!
И в моята хранителна добавка присъства глухарче? Къде, в колагена ли?
Харпи, как Снежанка, аз никак, никак не съм бяла. Имам матов тен на лицето и ставам черна като арап лятото! Heart

# 1 913
В добавката на Агент
Иначе аз вече втора опаковка пия от новият колаген с ретинол - така ми се хидратира кожата - не е истина просто - цял живот ми е била много суха ....сега се преродих
https://www.swedishcollagen.bg/riben-kolagen-retinol-12-500-mg-s … 5-ml-flakoni.html

# 1 914
В добавката на Агент
Иначе аз вече втора опаковка пия от новият колаген с ретинол - така ми се хидратира кожата - не е истина просто - цял живот ми е била много суха ....сега се преродих
https://www.swedishcollagen.bg/riben-kolagen-retinol-12-500-mg-s … 5-ml-flakoni.html
Ми я ми прати линка да се хидратирам и аз! За глухарчето е ясно, то е силно изразен диуретик. Въобще комбинацията ѝ е много хубава, бих я взела, но тук няма.
ПП Боже, той линка качен, така е като се четат сто неща наведнъж! 🤣

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 17:18 от mimi.7299

# 1 915
Утре ще прибирам боти и ботуши (прибирам = почиствам, лъсвам или четкам в зависимост от вида кожа, напъхвам хартия плътно да не се обезформят и прибирам в кутии)
Ако запада сняг случайно, ще сложа туристическите 🙂

Иваничка, днешният стил ми харесва. Агент добре те определи.

Галдучо, тя и моята си очертаваше талия, но отслабнах миналата година от много ядове и така и не възстанових.

Иначе за спорта и силата - ям здраво, тичам, скачам, катеря, ряботя физически труд и не ме трепва как изглеждам. Без протеин няма сила. Обичам да усещам силата си, само това си имам реално. С дрехи изглеждам слаба.
За целулита имам мое лично виждане, че повече картофи и паста в менюто не му дават да се появи.

Не харесвам поли с такива цепки, карат ме да се чувствам неудобно.

# 1 916
  • София
Мими, не знам за тена ти, все си мислех, че е много светъл, но както ти стои бяло и светло синьо на теб - друг човек, на който да му отиват така тези цветове, не познавам!

Ал, картофи и паста! Опасна си, ей!

# 1 917
Харп, това са ми любимите цветове и нали знаеш, че те обичам! Heart

# 1 918
Harpa, работи при мен и хората около мен - близки и познати с които заедно правим много неща. Звучи еретично да дигам плакат "Яжте много картофи, за да нямате целулит", ясно ми е 😂 И не задържаш вода.

Тефтера купихте ли го? Бройте ме и мен 🍹

# 1 919
anne-marie, oт сутринта се каня да благодаря за интересния разказ и все не ми остава време - благодаря!
Не съм и подозирала, че има разсадници за корали. И подводни художници. Не ще да са акварелисти тези хора Simple Smile.
С какво рисуват всъщност?
Май наистина трябва да се прибират ботушите вече Al Georgieva.
Днес бях с доста тънички чизми, но си е жега. Няма да повтарям повече.

macadamia, подстрекателка такава Simple Smile. Още не съм си допила  форумния колаген... Не трябва ли да се прави някаква пауза в приема? Допивам последното шише и ще станат 3 месеца  при мен.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 06:53 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт