Отговори
# 2 040
На Копче и Лейди - честит рожден ден, дами! Да сте много щастливи! Flowers Rose
Всички снимки харесах, рокли, туристи и екзотика. Ан Мари, направи блог! Пишеш интересни неща, за мен е удоволствие да ги чета и да гледам снимките!
Много приятна става темата с включвания от непознати места, а заниманието ти е много вдъхновяващо.
Планетата няма как да спася еднолично, но градинарствам при възможност в едни общи площи и се скапах днес, изпочупих нокти от плевене и ме боли коляно от клечане. Ходих на преглед за него - новините не са добри, тепърва ще започвам нови изследвания.
Ал, харесва ми десенът на цветя. У нас също има много платове. Подобен плат имам - сигурно е на поне 30 години. Едно време в ЦУМ са продавали японски коприни и памук и майка ми е купувала без мярка. Мислех да правя такъв широк панталон на цветчета, памукът е прекрасен като качество.
Купихме онзи ден за два часа абитуриентска рокля на хлапка - за разлика от майка си избира бързо и не се колебае грам, шапка и свалям! Днес поръчах едни обувки без да я питам. Ако не и харесат или са неудобни ще ги върна.
Ходихме вчера на разходка в Пловдив и опитах катмер.
Кюнефето повече ми харесва, но поне разбрах какво е. Изядох го цялото, да не помислите, че е останало. Joy

Останалите риби, хайвери и салати не снимах, че прекалихме до краен предел.
 Много горещо беше - 29 градуса.Бях на Авен с тонираната минерална - излязоха ми пъпки и ми пареше лицето. Май само шапка ще ме спаси мен, ако ми напече лицето, кожата реагира веднага.
Макадамия, нова ли е някаква. Аз като я пробвах нетонираната преди време ми беше хем мазна, хем много бяла.
Щях да пера пердета днес, но не ми останаха сили, изтягам се да си чета нещо.

# 2 041
Аз а искам първата веси!
Твоя е, Мими!
Другата е черна, ще я сложа в друг пост, че не ми позволява.

Аз може ли да я поискам?

# 2 042
  • Бургас/Пз
Благодаря , Сис, ще го потърся пак. Много ми хареса дългата рокля и е много твоя. Зеленото сако го виждам само на някакво събитие като акцент… Другото - късото, в бяло-черно много ми хареса.

Весана, и двете раници са супер. Ама нали видя аз в какви размери се побирам аз 😂😂🥰

Силвър, какъв цвят рокля избрахте ??

Макадамия , връщах се назад да търся слънцезащита , ама много све изписали и не успях да я намеря. Може ли да я пуснеш пак Simple Smile

# 2 043
  • Велико Търново
Ани, зеленото сако само го показах, него няма да го купувам.

# 2 044
  • Sofia
Оооо, Мими - много сте готини 😍…. Ама сега как да го разбирам на едната снимка, че само ти се храниш, а горкият Господин само те гледа или? 😁😉
Момичета , тази минерална защита на Авен е приказна, нищо бяло, нищо мазно не остава по лицето- влюбена съм и за друга не искам и да чувам
Кажи бързо коя е, че съм в Ремедиум?

# 2 045
  • Велико Търново
Веси, виж новия ултра флуид на Авен.Фантастичен е.В двата варианта е супер.Тенте и обикновен.

# 2 046
  • Sofia

Синята ленена рокля ми открадна сърцето! Линк моля!

За тази ли питаш?
 https://www.etsy.com/listing/1378782524/blue-green-linen-dress-l … s?ref=share_v4_lx

# 2 047
  • София
Копче, честит рожден ден! Пълна да е личната ти година само с добрини и страхотни пътешествия!

Сиска, роклята в черно и бяло ти трябва! Много е шармантна и в твой стил.

Супер е, че пътувате. Аз се разболях и пазя леглото 🤧

# 2 048
  • Sofia
Веси, виж новия ултра флуид на Авен.Фантастичен е.В двата варианта е супер.Тенте и обикновен.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 16:41 от Vesana

# 2 049
# 2 050
# 2 051
mtz, имам и двата продукта и не ги харесвам въобще.
Тонираната става за под грим, защото е сивкава, иначе се нанася лесно. Вчера с нея се изпъпчих. Пудрата е кремообразна, твърдичка и трябва да си доста почернял за да ти пасне цвета. За мен е много тъмен.
Ани, много семпла в цвят мляко с кафе.

# 2 052
Ето тази

Нито люти на очите, прави ми като филм върху крема, ако бях само по крем в тази жега, щях да се лъсна като наденица в лицето.
Сиси, ти най- добре ги знаеш коя е нова, коя стара, така ми каза жената в аптеката и че дистрибуторите много я хвалели ….
И аз я хваля, изобщо го няма мазното усещане от другите слънцезащити.

# 2 053
  • тук-там
Мерси, Силвър!
Аз питах точно за показаната от Макадамия.
В крайна сметка май ще взема минералната на Гала Сикрет, защото много ми я похвалиха. Искам да пробвам нещо различно от корейските и японските Simple Smile

# 2 054
И аз да покажа един бряг. Много камък и слънце - днес 29+
Ядохме сладолед и пихме бира.

Скрит текст:
..

Лейди и Копче, много здрави бъдете! Пълни с хармония и щастие да са дните ви!
Дез, наистина е много твоя дългата рокля, както и костюма на Сиска. Ал с дънковата пола с диагоналите е елегантна и секси едновременно. Мими и съпруг в хармония, както и Копче и г-н Копче. Много ме кефят такива двойки.
И определено си личи по покупките и предложенията ви, че лятото е на път.
Манго днес ми предлагат бял костюм - панталон, елек, сако като на Ани. Но ние скачаме направо в жегите и въпреки че ми хареса линията, ще се въздържа.
Силвър, от сърце пожелавам благоприятен изход за коляното! И да, разкажи за роклята, моля! Харпа и на теб скорошно оздравяване, малка фейо!

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 10:38 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт