Отговори
# 2 175
Магни, моделът ти е изписан с огромни букви на кашона Wink - SC 3.
Е аз затова снимах само тази част, Мимка. Не знам дали капе, ама след акция на ММ, трябва да мия пода задължително. Той е щастлив, беше последната налична, от някакъв сайт я поръчва на промоция. Аз бях ок и за лидълската. Не че ще я ползвам - като теб съм фен на добрата химия, знам че не е екологично. Close Аз съм ок с връзките на твоите обувки, но предполагам има значение с какво точно ги комбинираш. За моите дънки са перфектни.
Магни, те на външен вид са ок връзките, но много неудобни за връзване, твърди и не мога да стегна обувката. Ще поръчам няколко варианта връзки и ще пробвам. Почистването с препарат остави екологията, но всичката тази химия я издишваме при чистене, което е бич за дихателната система./особено доместос и антимухъл препаратите/. Тройката парочистачка в темата казваха, че си е просто слабост на модела, преди да тръгне парата доста вода капела, което не ме устройва за ламината.
Копче,
Скрит текст:
двойката е много сполучлив вариант, така или иначе приставките на телескопичните дръжки са едни и същи. Прочети в темата има опция за еднократни парцали, обираш и хвърляш. Аз ползвам такива, за да не ги пера в пералнята, където си пера и бельото. Избрах Керхер, защото марката е със сигурна гаранция, поддържат всякакви части за всички модели, каквото и да се развали може да се подмени. Скоро си поръчах само телескопични дръжки, защото моите след десет години сдадоха багажа.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 14:07 от mimi.7299

# 2 176
Мими, тези връзки омекват. И са много удобни неразвръзващи се... Дръж ги завързани в шкафа, докато чакат ново обуване и ще си заемат формата Hands V Аз съм само с такива на оксфордките Simple Smile Ако не са фабрично с такива, аз им ги слагам...

# 2 177
  • София
На мен свекървата ми подари някаква мноУ яка парочистачка, струва повече от едната кола.
Много е добра, но аз никога не бих дала подобна сума.
Чисти и фуги без да ги сваля. Wink

Мими, пробвай след първото връзване да вържеш още веднъж само "ушите".
Дано изобщо се разбира какво имам предвид.

# 2 178
Хмм, на които обувки съм имала такива връзки, все са се развръзвали. Докато не хвърлих обувките. Не съм забелязала омекване. Все са си хлъзгави, като живи Grinning

# 2 179
No_frame bitch
ето този е колагена  - почти приключвам втората опаковка
https://www.swedishcollagen.bg/bg-product-details-42.html
а сега ще поръчам от този
https://www.swedishcollagen.bg/bg-product-details-46.html
Лина, твоите ще пристигнат, но ние с mtz ще почакаме  / вероятно си имала предвид края на март, не на май / Simple Smile
begeli, много добре си го решила - празниците трябва да се отбелязват, още повече пък личните.
Аз миналата година празнувах само с роднини, но тази година вероятно ще изригна - ще видим.
Тази седмица съм на три рождени дни / на 4, 5 и 6 април / ... и после как да си вляза в тесните гащи ... и спорт нямам тази седмица, че треньорът ми почива .... ще наблягам на глад и разходки
.

# 2 180
Мия само с Фрош, Циф и Meglio аз, доместоси,белини и подобни отрови нямам у дома от 20г.

# 2 181
  • Бургас/Пз
Рошличка, голямото малиново цвете в средата бих го носила с голямо удоволствие . Всички ми харесват , без тези с перата Simple Smile

Макадамия, от ретинола /вит.А/ е добре да се правят почивки. Не напразно е направен за 20 дни. После може да се почине поне 10. Ако се комбинира с прием на витамин Е, резултатите са още по -добри.
Ако ретинола и под формата на Бета Каротин може и 3 месеца да се пие без да се почива.

Мтз, благодаря Simple Smile Много е хубава небесно синята рокля , дано бързо да дойде .

Ал, ето тази https://daphne.bg/stilna-prava-pola-ot-triko-v-byalo-240t0720tc На мен ми съвсем малко под средата на коляното . Вкарахте ми мухата за черния  колан с розите, да го комбинирам с бяло и на - пола Simple Smile

Днес съм така Simple Smile

# 2 182
Мия само с Фрош, Циф и Meglio аз, доместоси,белини и подобни отрови нямам у дома от 20г.
Деско, Деско, Меглиото каква отрова е, изрично пише да не се вдишва! Wink Цифът също, не че аз не ги ползвам де. Единствен по безврезен е Фроша.

# 2 183
  • Бургас
Ани,
Имам бижута от Виена и Сиена от бижутерски ателиета. В България са ми любими, цитираните от Ал:
https://www.instagram.com/sefira_gallery?igsh=MWN0em8zMXBoYmtwbw==

https://www.instagram.com/denis.videnov.atelier?igsh=MXNyYWUyc296bXIweA==

Сефира не бях ги срещала, благодаря ти Мтз.Намерих си приятно занимание да разглеждам докато робота чисти прозорци.Досега си оформях ноктите, веждите и тъкмо се чудех как да запълвам още малко време.

Даже има подходящо колие и за нашата съфорумка Слънце, Луна ....

https://sefiragallery.com/sun-and-moon-necklace-

# 2 184
  • София
Копче,
Скрит текст:
двойката е много сполучлив вариант, така или иначе приставките на телескопичните дръжки са едни и същи. Прочети в темата има опция за еднократни парцали, обираш и хвърляш. Аз ползвам такива, за да не ги пера в пералнята, където си пера и бельото. Избрах Керхер, защото марката е със сигурна гаранция, поддържат всякакви части за всички модели, каквото и да се развали може да се подмени. Скоро си поръчах само телескопични дръжки, защото моите след десет години сдадоха багажа.
Мими, благодаря още веднъж и добре, че стана дума! Flowers Hibiscus
Сега в темата за парочистачките, където  ме прати да чета, видях линк към онлайн магазин, където поръчаната от мен SC2 е, даже по евтина! Обадих се на първата фирма, от която поръчах вчера, да отменя поръчката. След 10мин ми звъннаха същите обратно, за да ми кажат, че ще ми я дадат на същата цена, която съм видяла в интернет при конкуренцията! Много американско! Bowtie

Онзи ден небето над София беше като е Дубай- слой жълт прах във въздуха.
Да, и вчера беше така над Витоша привечер. В Германия по телевизията съобщаваха за необичайното явление и обясниха, че това са пясъците от Сахара. Носят се прахови частици в атмосферата. В Нюрнберг, дори имаше код за висока полюция и замърсяване на въздуха.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 12:27 от kopche

# 2 185
Циф и Meglio ползвам за някакви екстрени случаи и като пера мазни петна, всичко чистя с Фрош.Даже в момента и Циф нямам.Пък сме живи и без да се тровим с агресивни препарати.

# 2 186
Циф и Meglio ползвам за някакви екстрени случаи и като пера мазни петна, всичко чистя с Фрош.Даже в момента и Циф нямам.Пък сме живи и без да се тровим с агресивни препарати.
А, така.Purple Heart Аз също доста години ползвах Фроша и сега го ползвам този със содата за кухнята, че там уж по еко да е! Hug Ей, ще се окаже, че освен мацки в темата сме се събрали и големи шетарици! Joy И още един съвет, чистете баните с маска, мухълът и гъбите, които забърсваме и вдишваме отделят канцерогени, скапващи черния дроб /афлатоксини и пр. да не изброявам/
Днес последен пилинг, айде да минава, че слънцето бая взе да свети! Imp
Още ми е в глвата смеската на Агента за подуване и отичане. Много ми хареса, че имаше и расстителни храносмилателни ензими /папаин и пр./, което ще подпомогне и храносмилането и подуването на корема. Зачудих се къде у нас да потърся подобна? Всички съставки мога да набавя от магазините, но друго си е едно хапче и готово. И аз така съм се подула ...! Не мога да се понасям.
ПП Току що Спиди ми доставиха новия колаген. Но от вчера почнах турския за гюзелик и първо него ще изпия.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 16:20 от mimi.7299

# 2 187
  • Sofia
Давайте това глухарче да го започвам и аз, че вчера бях пред умиране в офиса от жега и подути крака още преди обяд - хем бях с къс ръкав, летен панталон и летни сникърси с камъчета...

# 2 188
  • Бургас/Пз
Днес последен пилинг, айде да минава, че слънцето бая взе да свети! Imp
Още ми е в глвата смеската на Агента за подуване и отичане. Много ми хареса, че имаше и расстителни храносмилателни ензими /папаин и пр./, което ще подпомогне и храносмилането и подуването на корема. Зачудих се къде у нас да потърся подобна? Всички съставки мога да набавя от магазините, но друго си е едно хапче и готово. И аз така съм се подула ...! Не мога да се понасям.
ПП Току що Спиди ми доставиха новия колаген. Но от вчера почнах турския за гюзелик и първо него ще изпия.
Мими, я виж това https://healthstore.bg/pure-nutrition-aqua-out-120-kapsuli?gad_s … AYASAAEgLYQ_D_BwE
Има г в магазина срещу спирката на Операта. Мъчих се с чай аз. Не става.

# 2 189
Ммммм .... да - получих и втори очакван мейл за поръчката от 29-ти

Общи условия

Активация на акаунт