София, жк Младост - тема 36

• 44 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Препоръка за педиатър който би записал бебе? Масово чета че отказват да записват, бременна съм и като гледам как от шести месец на бременността започва едно обикаляне и звънене по телефона и само отказ се чува от страна на лекарите, изпадам в ужас.
Пробвайте в практиката на д-р Елена Драгушева в Сити Клиник на Цариградско. Възрастни май вече не приемат, но в superdoc пише, че приемат новородени - https://superdoc.bg/lekar/elena-dragusheva.

Оказа се, че в 25 ДКЦ трима лични лекари са прекратили практиката си - освен д-р М. Иванова, и друга ЛЛ е починала, а трета се е пенсионирала и няколко хиляди пациенти остават без личен лекар.
Здрави мама и бебе на финала Flowers Four Leaf Clover

# 451
Благодаря ви от сърце и за препоръката, и за пожеланията!
Здраве и щастие и на вас и близките ви!

# 452
  • София
Продават ли в Младост- някъде мекици, знаете ли?

Братя Хлебари в Гаритидж парк правят. Не е точно в Младост, но е близко сравнително.

# 453
+1 за др Драгушева. Приемат само новородени вече, скоро бях питала за приятелки. Имайте предвид,че в практиката на др Драгушева са 3 лекарки,а Драгушева е само в четвъртък мисля, аз така и не съм попадала на нея все още за половин година,но съм доволна от другите 2.

# 454
Благодаря ви, а дали е по добре да се отиде преди раждането за консултация, аз доста неща не са ми ясни, първо дете ще ми е, или направо живи и здрави след като се роди бебчо се записваме?

# 455
Според мен предварително се уговорете дали ще ви вземат, за да сте сигурна или да търсите нещо друго. Като цяло мисля,че с всички лекари, дали тя или друг, трябва предварително да се уговоритр,че ще ви вземат.

# 456
Аз също имах отлични препоръки за д-р Драгушева, дано ви приеме.
Първа стъпка е да се обадите и да заявите желание да запишете новороденото при тях. Това е задължително, те ще ви кажат как точно процедират. След това нещата протичат горе долу по следния начин - когато бебето се роди и знаете кога ще ви изпишат от болницата пак ще се чуете и вече ще се уговорите за първо домашно посещение. Тогава е и реално първата ви консултация с педиатъра. Питате и обсъждате каквото ви вълнува.
Успех Hug

# 457
От сърце благодаря за насоките, наистина ми помогнахте много, момичета! Бъдете здрави и една щастлива и успешна година за всички!

# 458
Препоръка за педиатър който би записал бебе? Масово чета че отказват да записват, бременна съм и като гледам как от шести месец на бременността започва едно обикаляне и звънене по телефона и само отказ се чува от страна на лекарите, изпадам в ужас.
Пробвайте в практиката на д-р Елена Драгушева в Сити Клиник на Цариградско. Възрастни май вече не приемат, но в superdoc пише, че приемат новородени - https://superdoc.bg/lekar/elena-dragusheva.

Оказа се, че в 25 ДКЦ трима лични лекари са прекратили практиката си - освен д-р М. Иванова, и друга ЛЛ е починала, а трета се е пенсионирала и няколко хиляди пациенти остават без личен лекар.
Здрави мама и бебе на финала Flowers Four Leaf Clover

Извинявайте, но бихте ли споделили за кои доктори говорите? Благодаря

# 459
Имена на другите две лекарки не знам, просто новият ни личен лекар сподели тази информация при първата ни среща.

# 460
Пенсионираната е д-р Елида Вашева, доста популярен педиатър в Младост, пред кабинета й беше стълпотворение винаги. Веднъж ми се наложи да вляза при нея, понеже заместваше нашия педиатър, който беше в отпуск, и не бях очарована, но хората си я търсеха и харесваха и вероятно с нейните пациенти е била по-мила.

# 461
  • София
В магазин дар на сладкарския щанд има,ама са си мазнички.
Това не са мекици, а някакви тестети мазни топки. Твърдо НЕ препоръчвам.

# 462
мекици има сутрин в баничарницата срещу окръжна. до софармаси и кантина.

# 463
Търся добър УНГ (за възрастни) в Младост 3 или в района. Освен ДКЦ 25, къде наоколо има МЦ с лекар УНГ?

# 464
  • Замък сред облаците
В Америмед има УНГ, но нямам лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт