София, жк Младост - тема 36

• 44 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София-Младост
Ходи ли да видиш какво продават, дали има смисъл да се ходи?
Вчера минах, имаше бижута, подвързии з акниги, коледна украса и щанд с мед и медени продукти.

# 436

Гледах, че има обявени някакви Коледни работилници за деца в Хит, който се интересува.
Видяхте ли от кога започват, и какви са работилниците? Потърсих инфо в нета но не открих.
Благодаря

# 437
  • София
Здравейте,

Мога ли някъде в Младост да намеря от популярните кашмирени шалове?

Благодаря.

# 438
  • Замък сред облаците
Ако не се лъжа за материята (кашмир или кашмир смес се водеше), такъв съм взимала от магазин 4you в подлеза на метростанция Балан и все още ги предлагат.

# 439
  • София
Здравейте, според вас личните лекари дали са на работа днес, нашия е в 25 дкц, но не знам дали не е затворено днес

# 440
Днес е работен ден. Работи поликлиниката, даже имаше огромна опашка пред кабинетите.
Носете маска, защото има ковидни.

# 441
  • София
Добри ли са в СкинЛайн в Младост 4? Трябва ми дерматологичен център, където премахват капиляри по лицето., а не ми се ходи в центъра.

# 442
Карфур в Младост 4 затвориха ли го?
 Че бях поръчала с доставка от него, но ми я отказаха. Магазинът до ЦУМ го затвориха, че нали ще става египетски музей.
Не работел вече с доставки, а в приложението от Младост беше активно на обяд..

# 443
Здравейте, търся препоръки за групови занимания по аеробика, степ аеробика и подобни. Благодаря предварително.

# 444
  • София-Младост
Продават ли в Младост- някъде мекици, знаете ли?

# 445
А знаете ли дали баничарницата до Крит, срещу Пирински бор я има още? Правеха страхотни баници, а ми се стори, че минавайки по Малинов, че вече ги няма там.

# 446
  • София
Продават ли в Младост- някъде мекици, знаете ли?

Срещу Окръжна болница до Софармаси в ляво има баничарница. В дясно е закусвалня. И там има, но взех веднъж и бяха ужасно солени. В баничарницата са си хубави.

# 447
  • София
А знаете ли дали баничарницата до Крит, срещу Пирински бор я има още? Правеха страхотни баници, а ми се стори, че минавайки по Малинов, че вече ги няма там.
Няма я.
И аз бях много доволна от тях.

# 448
В магазин дар на сладкарския щанд има,ама са си мазнички.

# 449
Препоръка за педиатър който би записал бебе? Масово чета че отказват да записват, бременна съм и като гледам как от шести месец на бременността започва едно обикаляне и звънене по телефона и само отказ се чува от страна на лекарите, изпадам в ужас.

Общи условия

Активация на акаунт