София, жк Младост - тема 36

• 44 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Дами, може ли да ми препоръчате място за антицелулитни масажи или апаратни процедури, от които сте постигнали видим ефект? Благодаря предварително!

# 421
Ние се преместихме още юни при нея(др Драгушева), те са 3 млади лекарки в един кабинет и се редуват всеки ден. Доволни сме, адекватно лечение, реагират бързо и дори да нямаш час, успяват да те вмъкнат в графика.
Преди месец питах дали ще приемат нови пациенти, лекарката каза че на ден приема между 10 и 100 обаждания, в които питат за преместване при тях и просто за момента не приемат, понеже не могат да смогнат, но не пречи да се пита.

# 422
  • София
Аз ползвам това ателие за дубликати. Не съм ги викала на адрес. Но може да питате по телефона за цена

И аз ходя там за ключарска помощ. Посещение на адрес  е 20 лв., поправките отделно.

# 423
Здравейте,
някъде в Младост, дали има магазин, от който мога да купя коледни  целофанени пликчета/торбички/джобчета? В краен случай и обикновени. Благодаря
Възможно е да има в Принцес оутлет, в китайския магазин. Аз там намерих преди 2 години. Трябваха ми за сладки. Но е въпрос на късмет дали ще има и какъв размер.

Има там, да, аз бях миналата седмица.

# 424
Здравейте,
някъде в Младост, дали има магазин, от който мога да купя коледни  целофанени пликчета/торбички/джобчета? В краен случай и обикновени. Благодаря
Възможно е да има в Принцес оутлет, в китайския магазин. Аз там намерих преди 2 години. Трябваха ми за сладки. Но е въпрос на късмет дали ще има и какъв размер.

Има там, да, аз бях миналата седмица.
Благодаря, онзи ден взех от китайския магазин, каквото ми беше необходимо!

# 425
# 426
Две лисици преди няколко дни спокойно си влязоха в двора на детската градина на детето. Живеещи наблизо казаха, че редовно ги виждат покрай блока, обикалят, свикнали са с хората и си живеят някъде.

За д-р Азади - имам косвени впечатления - още докато бях бременна приятелят ми ходи да пита за педиатър и тя му заявила, че ще ни запише само ако кърмя. Откъде да знам бременна в осмия месец дали ще кърмя?

Понякога се засичам с чакащи пред кабинета й и определено не оставя добри впечатления.

# 427
Две лисици преди няколко дни спокойно си влязоха в двора на детската градина на детето. Живеещи наблизо казаха, че редовно ги виждат покрай блока, обикалят, свикнали са с хората и си живеят някъде.

За д-р Азади - имам косвени впечатления - още докато бях бременна приятелят ми ходи да пита за педиатър и тя му заявила, че ще ни запише само ако кърмя. Откъде да знам бременна в осмия месец дали ще кърмя?

Понякога се засичам с чакащи пред кабинета й и определено не оставя добри впечатления.

Интересно чак ме е яд как аз попадах единствено на добри мнения за нея, препоръчана ми бе от много места, както и все на доволни пациенти попадах. Относно кърменето - аз докато бях бременна директно я попитах, ако нямам кърма случайно нещо стане и не мога да кърма, какво правим? И тя започна да мш обяснява за коластрата колко е важна. Е, в крайна сметка ни записа, както и аз в началото имах доста кърма и си кърмех, но после когато просто спря и аз и го заявих, тя явно реши “да ни накаже” най-вече детето, което е направо безумно!!!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 23:26 от m1917

# 428
Около метрото на Младост 3 също се появява лисица. Дъщеря ми я засича вече 2 пъти, като се прибира вечер Rolling Eyes

# 429
Едната я видях до Доминос, а друга лисица срещнах до тенис кортовете на 39 у- ще. Беше налапала една хартия и се спря да се погледаме Simple Smile

# 430
Интересно къде ли живеят тези лисици.

# 431
  • София
В "Парк Гранд Каньон" /бул. Ал. Малинов 45 / срещу МакДоналдс / има коледен базар до 21 декември.

# 432
Ходи ли да видиш какво продават, дали има смисъл да се ходи?

# 433
  • София
Честно казано, още не съм. Вчера го откриха.

# 434
Къде да живеят, мазета без прозорци колкото искаш, намерили са си.

Гледах, че има обявени някакви Коледни работилници за деца в Хит, който се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт