София, жк Младост - тема 36

• 46 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Затвориха пътечката между кауфланд в Младост 3 и метростанция Младост 3 преди 1-2 седмици - пак ли някой блок ще изникне? Знаете ли нещо?

# 226
В този район щяха да правят многоетажен паркинг. То май няма друго място на което да е. Ще видим. Аз се надявах да е парк Sad

# 227
Блок ще строят.

# 228
Малко са ни блоковете в Младост..... !!! Все още има тук там по някое дърво и тревичка. Трябва да се оползотворят тез места. То тоя кмет да не е дошъл за мижавата кметска заплата, нали трябва да избие вложението!!!!

# 229
То той е в заварено положение от предния…
 Също така част от дупката (Каньона) дето седи не знам колко години вече, е купена от познайте…Артекс…Та и те ще строят зад Кауфланд.
 Също така ако ходите до пазарчето на Младост 1, ви съветвам да си гледате в краката и да внимавате, че не само там, а целия квартал е разкопан и пешеходно трудно се върви.
На спирката на 111 до Аладин, стръчи арматура и желязо, всичко е в пясък и може да се прободете на нещо.

# 230
И предния, и тоя....всички са ми еднакви.

Задушиха квартала. Очаквам вече в междублоковите пространства да се застрои.

# 231
  • София
И предния, и тоя....всички са ми еднакви.

Задушиха квартала. Очаквам вече в междублоковите пространства да се застрои.
Търсенето определя предлагането. Купува народът още преди първа копка. (Къде е човечето, което се удря по челото? Липсват ми старите емоджита).

# 232
  • София
Търсенето определя предлагането.
На мен ми изглежда обратното.

# 233
  • София
Търсенето определя предлагането.
На мен ми изглежда обратното.
Ако няма купувачи, няма да има толкова много строежи.

# 234
Здравейте,
знаете ли какво има на паркинга на ХИТ? Някакви бели шатри се виждат, но не мога да намеря информация из интернет за какво са.

# 235
Да не е някой фермерски базар? Те са с бели шатри по принцип.

# 236
И аз за фермерски пазар си помислих и се разходих до там, поне не валеше, имаше доста разнородни сергии, за интересни столове, за витамини марсианци, за езикови центрове и т.н.

# 237
Здравейте, бихте ли препоръчали фото студио в Младост или Студентски? Някъде, където изкарват хубави цветове?

# 238
Здравейте, бихте ли препоръчали фото студио в Младост или Студентски? Някъде, където изкарват хубави цветове?
бл.303а

# 239
  • София
В блока с/у Патиланци.

Общи условия

Активация на акаунт