София, жк Младост - тема 36

• 46 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Младост
Куфари ремонтират в обущарницата до Хепи. 1А ли се води там, не знам.

# 316
Има обущар и в блоковете до магазин Дар, мисля че беше бл.347, но не знам какви точно ремонти прави.

# 317
Добро утро, търся обущар, който да смени колелцата на куфар. Сещам се само за този при Аванти в Младост 3, но май за него нямаше добри мнения?
Няма, няма!

# 318
Добро утро, търся обущар, който да смени колелцата на куфар. Сещам се само за този при Аванти в Младост 3, но май за него нямаше добри мнения?
kinira, ако откриеш такъв обущар и ти свърши работа, моля те да пишеш. И ние имаме един голям куфар, който е за ремонт, но преди време бях попаднала на цени в интернет, които обезмислят поправката.

# 319
kinira, ако откриеш такъв обущар и ти свърши работа, моля те да пишеш. И ние имаме един голям куфар, който е за ремонт, но преди време бях попаднала на цени в интернет, които обезмислят поправката.

Аз в интернет намирам цени, в които уж да ми сменят и 4те колела или така си го превеждам струва между 20 и 40лв, затова и се захващам, ако ми искат такава цена за 1, не си заслужава, да.

# 320
  • София
Д-р Иванова беше изключителна, лека и пръст. Още сме в шок цялото семейство. Мед. сестрата Вили също е прекрасен човек и за жалост изпуснах къде и как ще продължи работа. Бих се записала при който и да е, стига и тя да е там.

Обущар, поправящ чанти в Младост не знам, но мога да препоръчам един на ул. Христо Белчев в центъра, срещу ресторант Дивака. Поправя всякакви неща по чанти и куфари, бърз и точен е.

# 321
Д-р Иванова беше изключителна, лека и пръст. Още сме в шок цялото семейство. Мед. сестрата Вили също е прекрасен човек и за жалост изпуснах къде и как ще продължи работа. Бих се записала при който и да е, стига и тя да е там.
Сестра Величкова засега работи с д-р Ячева - на нечетни дати следобяд, четни - сутрин, не пишеше часове. Останах с впечатлението, че би съдействала за записване при д-р Ячева, която по принцип не взима нови пациенти.

# 322
поправях куфар в Младост 2, беше за цип, но ми изглежда, че е готин човекът
https://www.google.com/maps/place/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0 … MDSoASAFQAw%3D%3D

пресни препоръки за шофьорски курсове на ръчна и автоматик в младост някой да има, моля Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:27 от arino

# 323
Здравейте, и на мен ми трябва препоръка да шофьорски курс в Младост. Инструктора да е спокоен и да не вика Simple Smile.

# 324
  • Замък сред облаците
Аз се записах тук и ми харесва отношението: https://vdrive.bg/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_qG5BhDTARIsAA0UHS … 1YrQaAksuEALw_wcB

Минах теоретичната присъствена част, води я собственикът (който е и инструктор наред с няколко други). Той е и професионален шофьор и професионален инструктор също, обяснява подробно, отговаря и по вайбър на въпроси. Част от пакета е безплатен 3-месечен онлайн достъп до платформата Автообучение, където има и онлайн лекции и листовки с разяснения (за сравнение Автоизпит на КАТ има само листовки). Предстои ми да се явя на теоретичния изпит (вътрелен и пред ДАИ) и след като го взема да почна кормуване. Собственикът обясни, че държи на този ред, защото по време на кормуване не може да обяснява едновременно правилата и какво да правиш с колата и държи да има по-малко некадърни шофьори/убийци на пътя. На мен лично до момента всичко ми допада.

# 325
  • София
За шофьорски курс от лятото - Росен 85 на пазара Младост 1. Листовките си ги учиш онлайн след даден достъп в системата. Когато стигнеш до определена тема и си решиш задачките към нея, се свързват с теб за започване на кормуването. Инструкторът е спокоен, няма напрежение. Само да питам дъщеря ми за името му и ще допълня поста.

Допълвам: Влади Балабанов е инструкторът. Спокоен е и не вика Simple Smile Дъщеря ми беше казала, че ако й се падне някой нервак, веднага прекъсва курса. Взе си листовките без грешка и кормуването от първия път (не се е учила да кара преди курса). Доволна е.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 14:44 от elita

# 326
Давам още един положителен отзив за школата при Владо Балабанов в Росен 85. Мой близък кара шофьорския си курс при него и остана много доволен. 

# 327
поправях куфар в Младост 2, беше за цип, но ми изглежда, че е готин човекът

arino, линкът не работи. Къде в Младост 2 е този обущар?

# 328
  • София
Има ли някъде в Младост библиотека, от която да мога да взимам детски книги?

# 329
В младост 3 в трафопоста до блок 345 има библиотека, мисля че има и детски книжки.

Общи условия

Активация на акаунт