Магията на изтока - тема 73

• 24 751
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • MJF
2в1, "спортувате" дружно Joy

Изгледах Tonari no Nurse Aid 8
Скрит текст:
Хайде и Мио я светнаха за секретната програма на професора.
Нищо по въпроса на облеклото на Тайга.
Като вземат да дават така апендисит по сериали и филми много се дразня, еле пък руптурирал , сепсис и т.н.
Патовата ситуация с детето и майката. Целия "параграф 22" и юридически но и психологически/семейни/родителски отношения "на високо ниво".

# 691
За теб господин Гу има от всичко. Не е нужно да показваме други негови колеги. Той сам е господар на всичко в Корея.
Тази реклама я пуснаха зимата и навъртя над 20 милиона гледания. Голям хит е господин Гу. Никой не може да се мери с него в рекламния корейски бизнес. И е така вече две години.

В един от индийските филми, които гледах наскоро, казаха една голяма истина: "Гостите и вредителите (хлебарки, термити, паяци, комари и пр.) винаги идват неканени."
Колко е вярно....
Много народ, никакво лично пространство, настръхвам на сцените със семейните навлеци и досадни роднини.

# 692
Нямам нищо против г-н Гу да ме почерпи едни Нонгшим-чапагети. Някой от колегите му рекламиращи бира може да се присъедини към нас с някоя бутилчица Blush.

Sign Children Crossing
Скрит текст:
По стечение на обстоятелствата съм в почивка от сериали piasyk. За сметка на това гледам за Калинката и Котарака, Маша и Мечока, Спайдърмен.... Joy. Тези дни у дома е спа-център. Редуват се кални бани, басейн и вана с балончета newsm08. Децата са доволни и щастливи. Баба и дядо и те Yellow Heart.
В къщи си имам специалист по Калинката и котарака, съответно съм гледала всичко излязло до момента и в интерес на истината сериала е съвместно френско - азиатско производство, главната героиня е наполовина китайка, така че пак си си по темата.

# 693
Шош, пълна програма. А, вечер колелета, тротинетки, ролери... и игра до тъмно с децата на улицата. Заспиват за секунди, ама и баба им с тях Joy.

Рос, обичам разнообразието smile3503. Малко като Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" newsm03.

Рори, обещала съм вече екскурзия до Париж. Сега покрай откриването на ОИ още повече се нахъса каката, докато гледаше кадрите от града. Няма да казвам на колко въпроса трябваше да отговарям и да обяснявам за Лувъра, Мона Лиза, Айфеловата кула, Пале Гарние, Гърбушкото от Нотър Дам и всички забележителности, които ѝ направиха впечатление. Да не споменавам, че това всичкото трябва да се съчетае и с Дисниленд Crazy. Но ще е след година-две, че сега е още по-голяма лудница от обикновено, а и господинчото да порасне още малко, че да усети и той емоцията истински.

# 694
Хайде да се преброим, и аз съм тук.
Прекарвам си свободното време в доста приятна компания:
Скрит текст:

Скрит текст:
В личен план има подобрение около мен и вече се чувствам по-спокойна.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 16:49 от bell_87

# 695
2 в 1, чудесен план! Щом каката има слабост към Париж може да изгледате с нея и Намери ме в Париж. Един от малкото сериали, които с всеки следващ сезон надгражда историята и зрителят не може да избере кой сезон е най-добрият, защото всеки сезон е много добър.

# 696
Не мога като него да се радвам на пържен ориз с яйца. Това е гарнитура.
Доверявам се най-много на свински вратни пържоли.

# 697
  • MJF
Ахха , ето и мезето към пивото. Ясно. Засядваме.

2в1, на туй вашето му се каза спорт за здраве. Само така.

Бел, Hug

Абе г-н Гу с тез реклами автоматично ме подсеща за героя си в My Liberation Notes и онази къща  в предградията пълна с ...бутилки. Mr. Green

# 698
Бел, да са отминали притесненията и от тук нататък всичко да е наред Hug.

Рори, благодаря за предложението,
Скрит текст:
но нашата кака е само на 6г. и още ѝ е рано за такъв сериал. Но, Ballerina/Leap! е едно от любимите ѝ филмчета, та след някоя и друга година ще изгледаме и този сериал.

Рос, ще наредим нещата. Господин Гу, Шун, може и Моко да се включи с някое ястие, Дже напоследък и той все готви в разни шоу-програми, а пък мистър Рю щом успя да нагости Върколака и Дедпуул, все ще угоди и на нас. За десертите ще разчитаме на Рейнолд Поерномо newsm53.

Личи си, че днес съм айляк. Дадоха ми малко почивка newsm47.

# 699
Ай, честита японска титла при мъжете в спортната гимнастика. Отборно.
Дайки Хашимото е човекът-отбор.

Стана ми много мъчно за китайчето Су Уей Дъ. Стоеше като изпъден на края на столовете, а китайските му братя дори не го подкрепиха.
Дано не го затворят в наказателен лагер, като се върнат в Китай. Млад е, направи грешка, но все пак китайците взеха среброто.
Прочетох, че е влязъл като резерва в отбора, защото един от титулярите се е контузил.
Прегоряло е момчето. Стана ми мъчно... Гледаше като жално малко коте.

# 700
С удоволствие изгледах първи сезон на Galileo, сега започвам втори.

# 701
Омона! Каква японско-корейска любов ще бъде след 27 септември.... Сакакен се е раздал, предполагам.

Японците цъкат с език и никак не са доволни не от загубата, а от нелепото и истерично поведение на Ута Абе. Не е нормално (притеснително дори за честолюбива нация като тяхната), още повече от олимпийски шампион и японски гражданин.
На треньора трябва да му дадат златен медал, затова че изтърпя целия този истеричен рев и се удържа да не ѝ бие два шамара, за да дойде на себе си.

И на Ито Кенджи-сан трябва да му дадат един медал за срамежлива усмивка и притеснение, хаха.

Да погледа сега набързо предпоследния епизод на My Sweet Mobster. Това мъчение приключва утре с поредните напразно заснети епизодите. Перат някакви пари тия корейци. Не си обяснявам иначе безсмислните продукции, които бълват една след друга.

И ганбаре за Дайки Хашимото след няколко минути в единичната битка на всички уреди.

# 702
След три изгледани епизода мога да кажа, че втори сезон на Galileo ми харесва повече и от първи. Мисля, че Юрико Йошитака е добро попадение за главната женска роля. Има живец в нея и е атрактивна за гледане.

# 703
Red Swan
Става за едно гледне. Ако не друго, поне да погледате Дъждовният как се прави на бодигард. Сюжетът - традиционен. Гнусните взаимоотношения на алчни чеболи, които не могат да си разделят парите спечелени с незаконни врътки, корупция и неправомерно използване на власт. Естествено, не се разминахме без някой и друг труп, но поне на финал имаше някакво възмедие Oncoming Police Car.

My Sweet Mobster пък пусна еднорозите на финал, да си оправдае розовия постер. Ще чакам следващия проект на Ом Те Гу - Light Shop. Макар, че нещо не съм много обнадеждена, въпреки участието на Чу Джи Хун и Пак Бо Йонг. Този тренд на разни блуждаещи духове, дето си разказват историите не ми е много на сърце.
Поне Куон Юл този път го игра положителен герой.

Днес е и финалът на Miss Night and Day. Не, че не се справиха актьорите, но нещо лисваше. Химията между Великолепието и Ън Джи-то не се получи. Харесвам ги и двамата, но романтиката между тях никаква я нямаше.

Междувременно започна Bad Memory Eraser. Още не съм го преглеждала, но ще погледна какви ги върши Дже, че де факто от 7 години не се е снимал в сериал. Камеото в японския не го броя.

Другото, което започна е No Way Out: The Roulette. Главната роля трябваше да се изпълнява от И Сон Гюн, но знаем какво се случи.

# 704
Окаери.

Конбе.

Общи условия

Активация на акаунт