Магията на изтока - тема 73

• 24 749
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • вятърничава
Одобрявам питието на Шун, но г-н Гу е по-сладък.
Голям лигльо,голям!

# 706
Изгледах с удоволствие всичко налично от поредицата за Юкава. Ето го любимото ми трио:
Скрит текст:

Сега се чудя с какво да продължа. Може би да се поровя още във филмографията на Масахару Фукуяма.

# 707
Като ударят 40 години корейските аджуми, че като започнат да снимат любовни сериали с агнешко и то 12+ години разлика.... Ехх, галят им егото продуцентите. Суета, суета, ама няма еликсир на вечната младост. Аджума с агнешко и пак от същите корейски тъпотии и превземки.
Да започва супер-шекши аджоши в събота, че поне него да гледам.

Трябва тези дни да направя от моите домашни чийзбургери... И той вече стана оборотен и търсен за реклами след онази ревлива кралица.

Вече станах факир на съвременното индийско кино. Навлязох много навътре в материята и разбрах как се случват и при тях нещата. Важното е да си син на еди-кой-си и да си от двете висши касти - брамани или кшатрии, иначе няма и да помиришеш екран, абсурд. Кожата трябва да е и по-беличка и работата заспива, по калъп, също като при корейските им роднини.
Само синове и дъщери на филмови индийски дейци са на гребена на вълната и тук-там някой успял някак чудодейно да пробие, но задължително с богати родители или най-малкото лекари, адвокати, банкери.

# 708
Арата ни подготвя за предстоящия Last Mile, който събира в един филм героите от Unnatural и MIU 404:
Скрит текст:

# 709
В.А.Р. или поне това, което е останало от тях.

Приятна песен, но според много коментари може би и прощална.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 22:24 от 2в1

# 710
Отново Арата.
Рекламна снимка за филма Tokyo Cowboy :
Скрит текст:
И буквално от вчера, като рекламно лице на BMW Japan:
Скрит текст:

# 711
Romance in the House - епизод 1

Добре започна и ако от jTBC малко се понапънат, могат поне този път да не превръщат поредния си сериал в евтина мелодрама от 12 епизода. Зная, че са царе на съсипването на всичко, но поне този път, поне този път...
Аджоши е бомба. Мислеха го за мъртъв, но не знаят, че той е безсмъртен и богат, хаха. Кучето явно също ще е главен герой в историята на това семейство. С каква фибичка са го барнали, майкоооо.
Само Минхо-то ме дразни, защото е смачкан в лице и уши. Толкова много корейски айдъли, как пък на него се спряха?! На Ън е хубавица - трябваше ѝ някой по-класен. Но каквото - такова, важен е аджоши.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 09:02 от rossonera

# 712
  • MJF
Кучо да не е братчед на Мегатрончо наш , така като прочетох за фиба? Wink

Аз съм с 85 серии на Тора. Гледам и мъркам. Напълно съм доволна. В момента в който си помисля за нещо/за някой герой и те вземат че почнат да се занимават с това / с него. Много мой творчески екип до тук. Satisfied

# 713
Romance in the House - епизод 2

Днес забравиха за кучето и не го показаха. Един нормален главен герой да има, а те така да го пренебрегнат.
Корейската въртележка се завъртя и отново от същото, но с различни герои. Айде, сега ще чакам да обяснят как аджоши е забогатял толкова много, а то на финал е ясно, че пак ще си върне ане-то, а щерката ще му прости.
Лейтенант Пенг също не го показаха в този епизод, но от превюто разбрах, че той е бащата на Минхо.

Аха, барнала се е и с розова панделка. Така и не мръдна за последните 15 години...
Да идва събота, че да видя него.

# 714
Започнах Shudan Sasen. Масахару Фукуяма е много симпатичен в ролята, а и сериалът като цяло изглежда увлекателен.

# 715
The Auditors
Приличен сериал за жанра, 12 епизода, стегнато и без излишни пълнежи и размотаване. Не го разводниха и с някаква романтика, която нямаше и място в подобен сериал. Леко и последователно развиха основния проблем с помощта на различните разследвания, по които работеха междувременно. Хубав контраст се получи между сдържания и безпристрастен шеф Shin Ha Kyun и емоционалния новак и негов подчинен Lee Jung Ha. Готин Jin Goo, който до едно време не се знаеше ясно от добрите или от лошите е.

Bad Memory Eraser
Един много депресиран Дже в първи епизод. Чак ми беше странно да го гледам в подобна роля. Във втори обаче, след като му промиха мозъка, всичко се промени и се показа закачливия, забавен и нахакан Дже.
За сега съм на клончето. Да видим дали двамата братя ще се спогодят или ще си омешат шапките и накъде ще тръгне романтиката с дамите в сериала.

Рос, включвам се и за аджошито.

Мисля да хвърля и едно око на Your Honor, който започва днес. Знам, че ще е "мътна и кървава" по корейски, но пък двамата "татковци" си заслужава да се видят заедно в действие.

Ох, много любими аджошита се появяват на екран този месец, а като добавим и ИКЕ-тата става "мазало". Към 15 текущи заглавия се очертават за сега. Ще видим колко ще останат накрая.

# 716
  • MJF
Ами туй добре че са се раздвижили аджошитата Smile

И аз гледам The Auditors. Текущо. Остават ми последните 2 серии. Гледах го така - на двойки епизоди Smile
Нямам забележки. Даже пивната част не разгръщат, а в този жанр имат възможност. Да ги похваля направо , ей на могат и без запои и wc. Wink

# 717
Хвърлих сега едно око на тазседмичните епизоди на мехурката, която зарязах пролетта. Малеее, ама тя амнезната главната героиня си е върнала паметта. Сега, предфинално, ще разкара онзи противен охлюв Джин Дан (който също не е син на баща си, ох, майко свята!) и ще се вземат с Пил-някой-си.
Лиглата, която играе вече порасналата Марийка, е много неприятна. Чупки, глезотии, лигавщини. Голям корейски инфантилен дразнител.

Да започва Ким Джонг Хьон с на банкера бившата кифла след 28 септември. Тази мехурка ще я следя, а и новата схема със само 36 епизода ми се вижда много добра идея.

# 718
Your Honor
Сериалът е адаптация на израелския Kvodo. Има и американска версия. Корейският обаче е само 10 епизода, наполовина от другите.
Тежък сюжет, при това доста спорен. Всяко дете е мило на родителите си и всеки родител иска да защити своето. Но, до къде ще стигнеш, когато то сбърка дори и неволно и без умисъл? Готов ли си да нарушиш закона и всички морални ценности, които проповядваш? А, това че си гангстер прави ли загубата ти по-малка и смъртта на детето ти е по-незначителна?
Скрит текст:
Предполагам, че решението на съдията има нещо общо със смъртта на съпругата му. Възможно е мафиотът да е замесен в нея и за това като разбра кое е момчето загинало по вина на сина му промени позицията си.

# 719
  • MJF
Е да похваля преводача на Tora ni Tsubasa!
Гледам 86-и епизод на сериала. Има герои корейци говорещи на корейски и превода в тази част е пълен. А не като ....

Изгледах и аз The Auditors
2в1, оставиха си вратичка за продължение Wink.
Хайде още едно 12-серийно сносно заглавие на кор-фронта.
Включването на Jung Jin-Young ме Smile , представих си ги двамцата с Shin Ha-Kyun като одитори Mr. Green
Развесели ме и прогреса на Goo Han-Soo на финала, добър ученик на учителя си Smiley
Този режисьор гледам че снимал и Suits (KBS2 / 2018), Search: WWW, My Unfamiliar Family все неща дето съм гледала. Но ей на , със сценарий не случи в Wedding Impossible (tvN / 2024). От това което помня от изброените добре снима.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 21:33 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт