Магията на изтока - тема 73

• 24 750
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
За Бексол гонгджу-то няма да чета какво се случва в книгата, защото съм сигурна, че корейците ще го изкривят. В този случай съм оставила всичко на изненадата. Ще се радвам само на Йохан, Го Джун и останалия второстепенен каст.

Мм, Your Honor му мярнах първите два епизода миналата седмица, когато излязоха. Мислех дори, само заради моята любимка Чонг Ън Че-то, да погледна началото, но описанието ме спря. Това е дай хард-корейска мелодрама, само от прочетеното настръхнах и си представих "картинката".
Чонг Ън Че-то каква играе? Да не е замесена с Хо Нам Джун?

Ето ти пожарникар Те Хуан-и и акушер-гинеколог Шиуон-и. Казармата му се е отразила отлично на Те Хуан. Санг намджа.

А Хе Ин ѝ го каза много точно на госпожицата. Мисля същото, защото познавам цялата ѝ 14-годишна вече кариера - от Ден 1 и първата ѝ роля до Ким Нам Гил. Така и не мръдна. Не направи нещо различно, нещо извън нейния екранен комфорт.
Станала е кожа и кости. Не знам защо се е докарала и до това състояние...
Специално си припомних Bad Guy и Целувката от едно време, че тя там е на 21 години и изглежда много по-добре. Сега се е докарала до болно състояние. И за какво?!? За някакви тъпи корейски стандарти "за красота"?

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 09:27 от rossonera

# 736
Арата в кадър от нова фотосесия с актрисата Юка Итая, с която имат няколко съвместни проекта през годините:

# 737
Рос, Чонг Ън Че е прокурор и ще се бори с лошите. За момента се появи за кратко покрай съдията Сон Хьон Джу и неговия опит да прикрие престъплението на сина си. Но, даде заявка, че няма да се примирява с незаконни действия, дори и това да я изправи срещу колега, когото явно уважава.

Малко оф-топик, но.....
Скрит текст:
вчера гледах по БНТ Черното лале с Ален Делон и днес прочетох, че е починал. Поредното голямо име от киното, което ни напуска. Да почива в мир.

# 738
Добре, че спомена за филма. Върнах сега назад и пуснах Черното лале и неговия кон Волтер.
Поклон пред Ален Делон. Велик актьор.
Като видях сутринта новината, веднага звъннах на майка ми. Още не беше научила. Стана ѝ много мъчно...

Ммм, значи Ън Че е прокурорка. Милата тя, винаги се бори за справедливост - я като полицайка, я като прокурорка...

# 739
БНТ е променила малко програмата си и другата седмица ще излъчва филми на Ален Делон. Всъщност започват още от тази вечер със "За кожата на едно ченге".

Понеже тези дни НФ упорито ми предлагаше да гледам Паста реших да си го припомня. Ами, какво да кажа... удоволствие е да гледаш всички вече познати и любими муцуни в периода, когато корейците не бяха залитнали към визията на изпосталял чироз. Пак са си слаби, но красиво слаби. Но Мин У е като картинка. Чак не мога да му се нарадвам. А Мистър Паста, Алекс, И Ха Ни, Конг Хьо Джин, Чжин Хьок и изобщо всички... са просто прелест Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 13:07 от 2в1

# 740
Че Джин Хьок. Е-то и Д-то са ти изхвърчали и станало Чжин Хьок.

Пуснах сега първи епизод на Your Honor.
Ама той е римейк на американския сериал с Брайън Кранстън, който пък е римейк на израелския Kvodo от 2017 г. Корейски сериал, който е два пъти римейк на брутална криминална история. Боксу, вечното боксу (отмъщение).
Синковецът на Сон Хьон Джу уби вторият син на Ким Мьонг Мин по непредпазливост.
Впечатляваща, но не в добрия смисъл, беше сцената с убийството. Странно е, че нямаше (по този голям мост) ни една друга кола?!? Движи се момчето, а насреща му бесен моторист. В този огромен мегаполис - други коли няма (?!). Ехх, колко наивни сцени. Добри актьори, а такива наивни режисьори и сценаристи. Не се стараят, не влагат нищо, просто си правят алабали-те със зрителите.
Ким Мьонг Мин е напълнял. Сцената в началото, от затвора, ме накара да си представя Брендо в централния софийски. Сигурно ситуацията и с него е същата - охраната му прислугва, а той ползва всичко напълно свободно.

През седмицата нямам нищо за следене. Така ми се получи с новите сериали от корейците, че всичко, което следя е в петък, събота и неделя, та, може би ще хвърлям по едно око на епизодите на Your Honor, които ще са 10 и се излъчват понеделник и вторник.

# 741
Прави ми проблем клавиатурата и често не ми излизат букви, цифри, интервали... все едно го е писал някой неграмотник #Cussing out. Уж гледам да поправям преди да публикувам, но понякога пропускам по нещо Blush.

Бях писала напред, че Your Honor е римейк, но не съм гледала нито оригинала, нито американската версия. Така, че ще разчитам на каквото са решили да ни покажат корейците. Не знам дали в тези 10 епизода са обхванали и двата сезона на другите версии или само първия.

# 742
Извинявай, не съм обърнала внимание, че си го написала.

Изгледах двата излезли епизода на Your Honor, но Чонг Ън Че не се е появила още, дори за кратко никъде не я видях. Да не си я объркала?

Иначе, Хо Нам Джун ще е голям гад. С тези чупки на лицето, които прави, не е чудно, че са лапнали по него само за няколко дни.
А омонито е много зла и ще иска мъст и много кръв за сина си.

# 743
Права си Рос Hands Thumbsup, объркала съм я с полицайката. Не се е показала още Чонг Ън Че.

# 744
Дам, не мога да я объркам нея аз. Никога. Голяма любимка ми е, а от The Guest насам съвсем. Много е различна от масата префасонирани корейски глупачки и много симпатична, красива с правилни черти. Тя си е филмова актриса, но последните години влезе и в сериалния бизнес.
Навремето бях чула за нея покрай Рьо Касе (моя много специална японска любов). Бяха снимали филм заедно и имаше слухове, че са заедно. Така и не потвърдиха, но нали знаеш, че където се чуе нещо - все има някаква истина.
Сега тя излиза с един моден дизайнер, кореец. Тази пролет излезе новината за двамата. Не му помня името, но е симпатяга. Известен е и по предавания се е появявал.

Ето я Ън Че-то на снимки с Рьо. Биха имали много красиви деца двамата....

След The Guest гласях Ън Че-то за Ким Дже Ук, ама на - не стана работата.

# 745
Гледала съм я в няколко сериала. Не бих казала, че ми е любимка, но и не ми пречи. По едно време корейците май се опитаха да спретнат скандал заради предишните ѝ връзки, но не им се получи.
От другата седмица и в Пачинко 2 ще я гледаме.

# 746
В кои дни от седмицата ще дават Пачинко 2?

# 747
Рори, в петък на 23 август е първия епизод. А как ще са следващите не знам.
Първият сезон бяха по епизод на седмица, ако не се лъжа.

# 748
  • вятърничава
В петъците ще излиза Пачинко 2.
Корейската Снежанка - много добро начало, много ми хареса еп. 1
DNA Lover - поредната креслива и пияна жена, неадекватна - как се очаква д-р Шиуон, мъж с вкус и стил, да си изгуби ума по нея? Когато Тя се появи на екран и намалям звука Rage
The Tyrant - пак са отворили кланиницата. Много мрачен, изгледах заради каста и краткия формат.

# 749
2 в 1, bb6, благодаря!
Значи петъците ще са много изнервящи за мен с два текущи сериала.
А на кой сериал кодовото заглавие е корейската Снежанка?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 08:35 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт