FEMANNOSE N – спечелете един от водещите продукти в Европа за профилактика и лечение на цистит!

• 10 305
  • 231
  •   2
Отговори
# 105
  • Бургас
Чела съм за добавката ,но не съм ползвала.1-2 пъти съм лекувала цистит без антибиотик успешно.

# 106
Чувала съм за нея,но не съм я използвала. Боря цистита, обикновено без антибиотик,даже в последните години само с чай от мечо грозде.Blush

# 107
  • София
Не съм чувала за тази съставка. Справяла съм се с цистита без антибиотик, но е трудно.

# 108
Да, чувала съм за тази съставка, но не съм я пила. Понякога успявам и без антибиотик.

# 109
Не съм чувала за тази съставка.Боря цистита с антибиотик.Ако намеря по добра алтернатива ,бих  я пробвала.

# 110
Не съм чувала за тази съставка.
В състояние съм, в което трябва да се подхожда внимателно с лечението, и винаги, когато е възможно избягвам антибиотиците.

# 111
  • Г. О.
Не съм запозната с тази съставка, за първи път я чувам. Повечето пъти стигам до антибиотик.

# 112
Не съм чувала за съставката.
Прибягвам до антибиотик само в краен случай.

# 113
  • у нас
Не, не съм чувала за тази съставка. Опитвам без антибиотик.

# 114
  • София
За първи път чувам за тази съставка. Опитвам се да се справям с цистита по различни начини. Антибиотикът е крайна мярка.

# 115
Не съм чувала за тази съставка.
Цистит съм имала само веднъж и без антибиотик успях бързо да се възстановя. При майка ми обаче е далеч по-сериозен проблем.

# 116
Не съм чувала за тази съставка. И не, досега без антибиотик не съм се справяла с цистита.

# 117
Чувала съм за съставката. Не съм използвала продукта досега, но бих искала да го пробвам, защото без антибиотик не съм се справяла досега.

# 118
Не съм чувала за съставката D-маноза. Прибягвам до антибиотик само в краен случай.

# 119
Чувала съм за съставката, но не съм я ползвала. Когато имам такъв проблем първо пробвам с  хранителни добавки и ако до няколко дена не ми мине, тогава пия антибиотик, назначен от личен лекар. Имала съм няколко пъти такъв проблем за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт